6-exercițiu puterea de antrenament pentru a accelera dvs. de 40 de curte Dash

6-exercitarea puterea de antrenament pentru a accelera dvs. de 40 de curte Dash

care este 40 ta? Aceasta este o întrebare extrem de populară în rândul tinerilor sportivi. Viteza este alcătuită din două componente: frecvența pasului și lungimea pasului. Pentru a alerga mai repede și a rade timpul de pe linia de 40 de curți, trebuie să vă îmbunătățiți lungimea pasului sau cantitatea de sol pe care o acoperiți cu fiecare pas.

în 2012, Usain Bolt a câștigat a doua medalie de aur de 100 de metri, făcând 41 de pași pentru a finaliza cursa. Restul terenului a făcut între 44 și 46 de pași. Acest lucru ilustrează cheia vitezei—făcând mai puțini pași decât adversarul dvs. pentru a merge de la punctul A la punctul B.

pentru a-și prelungi lungimea pasului, mulți sportivi fac greșeala de a încerca să ajungă cu piciorul înainte. Acest lucru le încetinește de fapt. În schimb, trebuie să dezvolți un pas puternic care te propulsează înainte prin aer.

coaching-ul de cale de liceu în statul Florida pentru ultimii 12 ani, am văzut rar un băiat Boboc domina sprinturi. Abia după ce se maturizează și este expus unui program adecvat de forță și putere, începe să-și realizeze potențialul. De obicei, acest lucru se întâmplă în anii următori—de ce vedem adesea băieți mai în vârstă care domină sprinturile. Având în vedere toate acestea, dacă doriți să obțineți mai repede, cel mai bine este să vă petreceți timpul de antrenament în sala de greutate.

tehnici eficiente

există mai multe tehnici pe care le-am găsit a fi eficiente.

pentru a îmbunătăți lungimea pasului, trebuie să devii mai puternic și să înveți să aplici mai multă forță în pământ. În mod tradițional, antrenorii se concentrează pe Big 3—Squats, Deadlifts și presa de bancă. Aceste exerciții sunt minunate și fac minuni pentru construirea forței. Cu toate acestea, am constatat că încorporarea muncii cu sania într-un program de viteză poate fi, de asemenea, extrem de eficientă.

două exerciții care dezvoltă rezistență și învață simultan mecanica de accelerație adecvată sunt împingerea Prowler și tragerile grele de sanie. Ambele exerciții vă obligă să vă poziționați corpul într-o înclinare înainte și să aplicați forța în pământ în același timp. Înclinarea înainte vă pune în poziția corectă pentru a accelera la începutul liniei de 40 de curți. Ambele exerciții vă ajută să deveniți mai puternici și să învățați cum să aplicați forța în pământ pentru a rula un 40 mai rapid.

nu aveți nevoie de o sanie fantezie, scump pentru a realiza beneficiile acestor exerciții mari. Am atașat o frânghie la un sac de nisip, care poate fi încărcat cu până la 300 de kilograme. Sacii de nisip sunt extrem de versatili și oferă un stimul excelent de antrenament pentru sprinteri. O alta este utilizarea kettlebells. Pur și simplu bucla o frânghie grea prin kettlebells și trageți departe!

o componentă adesea trecută cu vederea a vitezei este flexibilitatea. Sportivilor le lipsește adesea suficientă flexibilitate pentru a se extinde de la glezne, genunchi și șolduri, limitând cantitatea de forță pe care o pot aplica în pământ. Gândiți—vă-dacă nu vă puteți extinde complet la articulația șoldului, genunchiului și gleznei, cum puteți aplica forța maximă în pământ?

optimizarea timpului de bord de 40 de metri necesită un amestec de muncă. Pe măsură ce puterea și flexibilitatea dvs. se îmbunătățesc, la fel și timpul dvs. 40. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună că nu poți ajunge mai repede. Poți. Muncește din greu și urmăriți picătură de timp!

mai jos este un exemplu de program de antrenament pe care îl puteți utiliza pentru a vă îmbunătăți puterea și flexibilitatea, ceea ce vă va îmbunătăți viteza.

40-Yard Dash viteza de antrenament

  • pocal ghemuit-4 octocus 8; țineți partea de jos a fiecărui rep timp de 3 secunde
  • Push-up – uri – 4 octombrie 8-12; țineți fiecare repetiție în partea de sus timp de 5 secunde
  • Glute Bridge-4 octombrie 8-12; strângeți fesieri în partea de sus a mișcării
  • spate-picior-Eleveated Split ghemuit-4 0,8 la fiecare picior; mai mici peste patru capete de acuzare
  • marșuri Prowler-4 25 yards 2063 >
  • Sandbag sanie Drag– 4×25
  • 8 40-Yard-Dash timp
  • 3 sfaturi Simple pentru a îmbunătăți 40-Yard Dash
  • Michael Johnson Performance Series: 40-Yard dash Drive Faza
  • 40-Yard dash forma sfaturi de la profesioniști

skyword_tracking_tag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.