kolme viimeistä siteet Stanley Cup Finals historia

jos Boston voittaa kotona tänä iltana, Stanley Cup finaalit suuntaavat takaisin Kanadaan ratkaiseva peli 7. Jos Vancouver voittaa, Canucks clinch heidän ensimmäinen Stanley Cup kolme yrittää. Mutta entä jos joukkueet ovat tasapisteissä?

on erittäin epätodennäköistä, että tämän illan peli päättyisi tasapeliin. Loppujen lopuksi sääntö 84.5 NHL: n sääntökirja määrää, että kun Stanley Cup Playoff peli on sidottu lopussa asetuksen, joukkueet pelaavat 20 minuutin jatkoaikaa, ja joukkue tekee ensimmäisen maalin julistetaan voittajaksi. Mutta vuodesta 1927, on ollut kolme siteet Stanley Cup Finals historiassa, ja kaikki kolme ovat mukana Bruins.

vuonna 1927 Bruins ja Ottawa Senators pelasivat 0-0-tasapelin paras kolmesta-sarjan ensimmäisessä ottelussa. NHL: n presidentti Frank Calder päätti, että Boston Gardenin jää oli pelaamatta kahden 10 minuutin jatkoajan jälkeen ja kutsui pelin koolle. Calder totesi, että myöhemmät pelit käyttäisivät samaa kahden ylitöitä muodossa ja että jos sarja ei päätetty viiden pelin jälkeen, Bruins ja Senators jakaa otsikko. Ottawa voitti ottelun 2. Joukkueet pelasivat tasan 3.

kuten Seabury Lawrence kirjoitti New York Times ennen Ottawan 3-1 voitto clinch sarjan (2-0-2) Game 4, ”nämä umpikuja ovat johtaneet niin monia jossia, ands ja muttia lisätään tilanteeseen, että se luultavasti jää historiaan hypoteettinen jääkiekko sarja.”

Stanley Cupin finaaleissa ei nähty toista tasapeliä ennen vuotta 1988, jolloin tehot katkesivat Boston Gardenissa Bruinsin ja Oilersin jäädessä 3-3-tasapeliin Game 4: n toisessa erässä. Peli keskeytettiin ja uusittiin kokonaisuudessaan kaksi yötä myöhemmin Edmontonissa, jossa Oilers voitti 6-3 ja täydensi neljän ottelun mittaisen pyyhkäisyn. ”Amerikkalaiset kutsuvat sitä 4-A: ksi”, Edmonton-tähti Wayne Gretzky sanoi siirretystä pelistä. ”Sanotaan 4.”

Huom: emme maininneet tasapeliä vuoden 1919 Stanley Cup-finaalien neljännessä pelissä. Samana vuonna sarja keskeytettiin influenssaepidemian vuoksi. Kiitos, Jeff!