How long is a ice hockey game? (NHL, college, and recreation)

kun olet menossa katsomaan jääkiekko-ottelua kuinka paljon aikaa pitäisi odottaa siellä? Kuten kaikki urheilu kestää kauemmin reaaliajassa sitten virallinen määrä minuuttia he pelaavat.

Kuinka pitkä on jääkiekko-ottelu? Jääkiekossa peliaikaa on säännöissä yhteensä 60 minuuttia. Reaaliaikaisesti tämä peliaika toimii kuitenkin 2.5-3 tuntia, kun mukaan lasketaan kaikki pysähdykset, väliajat ja mahdolliset ylityöt.

upottaa Getty Images

katsotaanpa, kuinka kauan jääkiekkopeli oikeasti kestää pelata ammattilais -, college-ja harrastetasolla.

Kuinka pitkä on NHL-jääkiekkopeli reaaliajassa?

NHL – peli – ja tämä koskisi muitakin ammattilaisliigoja kuten AHL: ää, ECHL: ää ja Euroopan liigoja-on säännönmukaisesti 60 minuutin peliaika.

tämä on jaettu kolmeen 20 minuutin jaksoon kukin. Jos peli on sidottu lopussa asetuksen joukkueet pelaavat vielä 5 minuuttia ylitöitä, ja jos ne ovat vielä sidottu se seuraa shootout. (jatkoaikasäännöt linkki)

reaaliajassa tämä koko peli ei kestä vain 60 minuuttia, vaan 2,5-3 tuntia.

pelissä on useita peliaikaa lisääviä asioita, kuten sääntörikkomuksista johtuvat peliseisokit, TV: n määräämät aikalisät (kun mainoksia näytetään ja niitä on kaksi per jakso) sekä väliajat. Myös joskus peli on tasan lopussa asetuksen ja lisäaika muodossa jatkoaika ja rangaistuspotkukilpailu lisätään.

tämä kaikki johtaa siihen, että peli päättyy 2,5-3 tuntia sen alkamisen jälkeen.

tässä on kaavio, joka näyttää jääkiekon reaaliaikaisen kulun ammattilaistasolla:

9:35 pelin loppu

Katsotaanpa joitakin näistä pelin osa-alueista, jotka lisäävät jääkiekon todellista peliaikaa.

kuinka pitkät välit jaksojen välillä ovat?

NHL: n väliaika on 17 minuutin mittainen. Tämä tapahtuu kahdesti normaalin pelin aikana. Kerran välillä 1. ja 2. kaudella ja toisen kerran aikana 2. ja 3. kaudella.

tällä kertaa jäät putsataan ja korjataan, samoin kuin mahdollinen talon sisäinen ajanviete.

pudotuspeleissä jatkoaika on 20 minuuttia toisin kuin regualarissa, jossa jatkoaika on vain 5 minuuttia. Näin ollen pudotuspeleissä on täysi väliaika 3. erän ja 1. jatkoajan välillä. Tämä väliaika on kuitenkin vain 15 minuutin mittainen.

2 minuutin lisäaika säännöllisissä väliajoissa on yleensä suunniteltu helpottamaan talon sisäistä viihdettä jaksojen välillä.

kuinka kauan sääntelyn ja ylityön välillä on?

kun peli päättyy tasapeliin ja menee jatkoajalle runkosarjassa ei ole väliaikaa. Näytelmä jatkuu kahden minuutin pysähdyksen jälkeen ja 3 vs. 3 jatkoaika alkaa.

uponnut Getty Images

ottelun pituus NHL: n pudotuspeleissä

pudotuspeleissä ei ole rangaistuspotkukilpailua, joka ratkaisisi ottelun, jos se olisi jatkoajan päätteeksi vielä tasan. Peli vain jatkuu on 20 minuuttia jaksoja, kunnes joku vihdoin maali.

useimmat NHL: n jatkoaikapelit päättyvät sääntöihin, mutta jatkoajan playoff-peli voi helposti siirtyä 4-5 tunnin merkkiin reaaliajassa, jos lisäaikoja lisätään.

kuinka pitkiä ovat yliopistokiekkopelit?

Yliopistopelit tai suuret juniorikiekkopelit Kanadassa ovat suunnilleen yhtä pitkiä kuin NHL-peli 2,5 tunnin kohdalla. Ne ovat yleensä lyhyemmässä päässä, koska ei ole niin paljon tuotantoa menee peliin tv tai talon näkökulmasta kuin ammattilaisliigat.

kuinka pitkä on harraste – tai lastenkiekkopeli?

harrastetasolla – tämä koskee peliä pelaavia lapsia tai aikuisten liigoja-60 minuuttia jääkiekkoa pelataan juoksuaikaan.

Runtime tarkoittaa, että ne eivät pysäytä kelloa, kun on pilli. Kello käy koko ajan, kunnes se pysähtyy jakson lopussa. Tämä tarkoittaa, että peli todella kestää 60 minuuttia pelata muutaman minuutin lisätään nopea pysähdys välillä aikoja ja lämmittelyt.

Vapaaottelu kestää yleensä noin tunnin 15 minuuttia alkulämmittelystä, kunnes joukkueet poistuvat jäältä pelin päätyttyä.

kaikki pelaajat yrittävät saada pelin taas nopeasti käyntiin, kun jäällä on seisokki. Kukaan ei halua arvokasta aikaa olla karkaamassa, kun et pelaa ja odottaa kiekkoa pudota.

joillakin liigajoukkueilla on seisokkeja pelin viimeisillä minuuteilla, joten kärjessä oleva joukkue ei voi tuhlata aikaa aiheuttamalla paljon seisokkeja.

ylempien sarjatasojen SM-liigoissa otteluilla on seisakeaika, ja niissä on 2.ja 3. jakson välinen väliaika jään puhdistamista varten. Näiden pelien pelaaminen kestää tyypillisesti noin 2 tuntia. Näihin peleihin osallistuisi erittäin taitavia 15-18-vuotiaita, joilla on mahdollisuus päästä yliopistoon tai juniorikiekkoliigaan.