cum să devii Agent imobiliar(2022)

a deveni agent imobiliar poate fi o cale de carieră foarte plină de satisfacții. Acesta oferă o gamă largă de oportunități. Ca un profesionist imobiliar, vă poate ajuta oamenii cu cumpararea si vanzarea de case, terenuri agricole, proprietate comercială sau industrială. De asemenea, puteți fi implicat în gestionarea proprietății, dezvoltarea terenurilor, banca ipotecară, planificarea urbană și evaluarea imobiliară.

cu toate acestea, procesul de a deveni un agent imobiliar are nevoie de unele educație formală. În Ontario, Humber College Real Estate oferă un program de vânzări imobiliare pentru cei care aspiră să devină un imobil în Ontario. Este un program de 3 pas care ia elevii prin toate aspectele de a deveni un agent imobiliar.

Pasul 1: faza de pre-înregistrare de a deveni un agent imobiliar

acest pas implică viitorul agent imobiliar completarea 5 cursuri, 2 sesiuni de simulare de lungă săptămână, și 4 examene prin Humber Imobiliare. Cursurile includ Essentials Imobiliare, tranzacții imobiliare rezidențiale (2 cursuri), tranzacții imobiliare comerciale, și Noțiuni de bază. Prima sesiune de simulare se va face după ambele cursuri de tranzacții imobiliare rezidențiale. A doua sesiune după finalizarea tranzacțiilor imobiliare comerciale. Trebuie să treceți cu succes (75%) un examen după examenul primelor 4 cursuri înainte de a trece la următorul curs. Calea de învățare pentru acest pas găsit aici.

acest pas este în valoare de aproximativ 150 de ore de muncă, în funcție de cât de repede puteți înțelege și procesa informațiile.

Pasul 2: Înregistrați-vă la Consiliul imobiliar din Ontario (RECO)

odată ce ați finalizat pasul unu la Colegiul imobiliar Humber, acum este timpul să găsiți o brokeraj pentru care să lucrați. Înainte de a vă înregistra la RECO, trebuie să fiți angajat al unei brokeraje. În plus, trebuie să vă înregistrați la RECO în termen de un an de la finalizarea fazei de preînregistrare. Odată înregistrat la RECO, puteți începe tranzacționarea în domeniul imobiliar. Acum sunteți oficial un Agent imobiliar!

Pasul 3: faza post-înregistrare

pentru a fi eligibil să vă reînnoiți înregistrarea la sfârșitul ciclului inițial de înregistrare de doi ani cu RECO, trebuie să finalizați faza Post-înregistrare. În timpul fazei Post-înregistrare, puteți alege două din cele cinci electives în plus față de cursul de conformitate obligatorie pe măsură ce finalizați faza finală în calea de învățare a programului de vânzări imobiliare.

te interesează să devii agent imobiliar? Dacă nu sunteți 100% sigur dacă este o cale de carieră pe care doriți să o coborâți, o modalitate excelentă de a afla este să lucrați pentru un agent imobiliar. Nu toată lumea care lucrează în domeniul imobiliar este un agent imobiliar autorizat. Există mulți asistenți imobiliari fără licență. Asistenții fără licență ajută agenții imobiliari să își îndeplinească sarcinile de zi cu zi. A deveni un asistent fără licență vă permite să lucrați îndeaproape cu un agent și să obțineți o privire de primă mână asupra a ceea ce este profesia.

Cum obțineți clienții ca agent imobiliar?

cumpărătorii pentru prima dată sunt probabil o sursă bună de afaceri

când deveniți pentru prima dată agent imobiliar și începeți să lucrați, veți lucra cu o mulțime de cumpărători pentru prima dată care vor avea nevoie de îndrumarea dvs. Motivul pentru aceasta se datorează faptului că prima dată cumpărătorii nu au intrat încă pe piață, deci este puțin probabil să fi format o relație cu un agent imobiliar autorizat.

este benefic pentru a începe cu o echipa sau un agent imobiliar mai condimentată din poarta – de multe ori aceste agenții imobiliari obține regulat conduce la baza lor de clienti existente pe care le pot trece de-a lungul la tine.

în funcție de tipul de piață în care vă aflați – indiferent dacă este o piață a cumpărătorilor sau o piață a vânzătorilor, probabil că veți lucra puțin înainte de a primi orice plată. Amintiți-vă: când clientul dvs. cumpără sau vinde o casă, nu sunteți plătit până când tranzacția se închide, care ar putea fi la 60 – 90 de zile distanță!

de asemenea, ar trebui să fiți conștienți de tendințele și aplicațiile de pe piață, cum ar fi HouseSigma. Cumpărătorii și vânzătorii au la dispoziție mai multe instrumente decât oricând în aceste zile, ceea ce înseamnă că rolul unui agent imobiliar se schimbă. Un exemplu de schimbare a tehnologiei în domeniul imobiliar a venit în timpul COVID. Casele deschise, odată o bază imobiliară, nu s-au mai întâmplat. Multe agenții imobiliari folosit aceste ca o modalitate de a conecta cu clientii. Dar, din moment ce piața imobiliară a fost în plină expansiune, chiar avem nevoie de case deschise din nou? Mulți simt că nu și ca rezultat, agenții imobiliari trebuie să găsească o nouă modalitate de a vă diferenția de alți agenți imobiliari.

cât costă obținerea unei licențe imobiliare în Ontario?

cursuri de înregistrare

aceste cursuri sunt cele care sunt obligatorii pentru a obține o licență, așa cum sunt acoperite în pasul 1 de mai sus. Există atât taxe de preînregistrare, cât și taxe de înregistrare post. Costul total, presupunând că treceți toate examenele și nu trebuie să reluați nimic, este de 4.160 USD. Există unele costuri suplimentare legate de taxele de program, reluări și rambursări de carduri de credit, dar este posibil ca acestea să nu fie aplicabile situației dvs.

în ceea ce privește licența imobiliară Ontario cost

aceasta este doar taxa pentru a finaliza cursurile, există taxe suplimentare de pornire, cum ar fi taxele de asigurare și locale de bord Imobiliare. Pentru a fi în siguranță, ar trebui să estimați un cost total de pornire de 7500 USD pentru a obține licența imobiliară în Ontario.

care este diferența dintre un agent imobiliar și un Broker imobiliar?

mulți oameni confundă aceste două titluri sau le folosesc interschimbabil. Un agent imobiliar și un broker imobiliar nu sunt același lucru.

un agent imobiliar (denumit și „vânzători” imobiliari, prin definiție de OREA) trebuie să fie angajat de o brokeraj în domeniul imobiliar pentru a-și exercita profesia sau „comerț”. Toate tranzacțiile trebuie să treacă prin brokerajul pentru care lucrează agenții. Agentul lucrează de obicei pentru un „Broker de înregistrare” la o brokeraj imobiliar.

un broker imobiliar este un profesionist care trebuie să lucreze ca agent licențiat timp de cel puțin doi ani. După aceea, ei pot alege apoi să finalizeze o pregătire suplimentară (trei cursuri) pe lângă educația pe care au trebuit să o devină agent imobiliar. Odată finalizat, acum sunt un broker imobiliar.

odată ce un Broker, individul poate alege să lucreze în aceeași brokeraj în aceeași calitate ca au făcut ca un agent de vânzări imobiliare. Cu toate acestea, a deveni broker înseamnă acum că ei înșiși își pot începe propria brokeraj și pot angaja agenți imobiliari. Broker imobiliar este cel mai înalt nivel de realizare în domeniul imobiliar.

dacă doriți să fie pur și simplu un agent de vânzări imobiliare și au nici o dorință de a deține în cele din urmă o brokeraj, nu există nici un beneficiu real pentru a deveni un broker. Cu excepția cazului în care, desigur, doriți cunoștințele suplimentare ale cursurilor de broker.

Beth și Ryan Waller sunt agenți imobiliari Guelph și agenți imobiliari Guelph.

ce este un agent imobiliar?

termenul agent imobiliar este sinonim cu agent de vânzări imobiliare, deși acestea nu sunt punct de vedere tehnic același lucru.

Agenții imobiliari sunt agenți care sunt, de asemenea, membri ai Asociației Imobiliare canadiene (CREA). Pentru a-și menține statutul, Agenții imobiliari trebuie să plătească o taxă anuală de membru și o pregătire etică completă.

clienții care lucrează cu agenții imobiliari se pot aștepta ca profesionistul care îi reprezintă să fie corect și onest și să afișeze un nivel de integritate pe tot parcursul serviciului lor. Agenții imobiliari care îndeplinesc taxe specifice de formare și de membru pot utiliza în mod legal marca înregistrată realtorusc pe orice materiale pe care le folosesc pentru a-și comercializa serviciile.

lucruri pe care un nou agent imobiliar ar trebui să fie conștienți de

aveți nevoie pentru a trata imobiliare ca o afacere mică – pentru că asta e ceea ce este

imobiliare este la fel ca o afacere mică, care vinde inghetata. Trebuie să vă dați seama strategic cum îl puteți face durabil prin rentabilitate. Căderea majore care cele mai multe agenții imobiliari se încadrează în este că ei nu fac acest lucru. Ei trăiesc paycheque la paycheque fără buget. Sau poate cheltuiesc prea mult dintr-un procent din venitul lor pentru publicitate.

scrieți un plan de afaceri, înțelegeți cine sunteți clientela și fiți strategici cu marketingul dvs. Obținerea acestui drept va însemna succes pe termen lung. A greși te va pune pe calea eșecului.

înțelegeți toate cheltuielile

canale precum HGTV glamourize real estate, făcându-l să pară că este vorba de venituri și fără cheltuieli. Asta e foarte departe de lumea reală de bunuri imobiliare, care este o cariera foarte grea cheltuieli. De fapt, dacă vindeți doar 2-3 case pe an, ați putea fi de fapt venituri negative pentru anul după ce toate cheltuielile sunt plătite! Taxele de brokeraj, taxele locale ale Consiliului imobiliar, cheltuielile de asigurare, marketing și birou sunt toate reale. Și, nu uitați: toate acestea sunt înainte ca guvernul să vă taxeze!

Agenții imobiliari ar trebui să construiască un plan de afaceri care să ia în considerare toate acestea. Ar trebui să vă stabiliți obiective realiste în primii ani. De asemenea, urmăriți ce alți agenți imobiliari din piața dvs. (și în afara pieței dvs.!) fac. Fii atent totuși-doar pentru că altcineva o face, nu înseamnă că funcționează.

despre Beth și Ryan Real Estate echipa

Beth și Ryan au un agent imobiliar licențiat cu ei pe nume Jesse Giovinazzo. A deveni agent imobiliar este ceva care l-a interesat întotdeauna pe Jesse. El a finalizat recent procesul de a deveni agent imobiliar în Guelph. Jesse este un membru solid al echipei care se antrenează cu Beth și Ryan de la începutul anului 2021. Jesse va rămâne în echipa lui Beth și Ryan ca agent imobiliar licențiat în 2022.

suntem întotdeauna deschiși să răspundem la orice întrebări pe care le-ați putea avea. Indiferent dacă sunt legate de procesele de a deveni agent imobiliar sau de a cumpăra/vinde o casă. Nu ezitați să ajungeți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.