alimente braziliene delicioase de încercat în Brazilia sau acasă

bucătărie Braziliană

mergând în Brazilia și vrei să știi ce mâncare Braziliană să încerci? Sau poate vrei să faci niște mâncăruri tradiționale braziliene acasă? Descompunem toate cele mai bune alimente braziliene pentru a avea propriul dvs. grătar Brazilian în curtea din spate sau pentru a încerca atunci când vizitați cea mai interesantă țară din America de Sud! Așa că pregătește-ți lista de cumpărături, în acest weekend solicită o sărbătoare cu mâncare Braziliană.

cea mai bună mâncare tradițională braziliană

cuprins

există puține orașe din lume care rivalizează cu frumusețea și energia Rio de Janeiro. Oamenii din Rio știu să petreacă, făcându-l unul dintre cele mai vii orașe din America de Sud. Este, de asemenea, un loc pentru a mânca bine.

favelas-rio-de-janeiro-ghiduri
ghidurile noastre minunat în favelele de la Rio De Janeiro

am vizitat orașul de prelevare de probe totul, de la cina la restante și Churrascaria la sorbind pe băutură națională delicioasă Brazilia Caipirinha. După două săptămâni de mâncare copioasă în Rio de Janeiro și Iguazu Falls, am învățat destul de multe despre mâncărurile braziliene și am avut crestătura suplimentară în centura noastră pentru a dovedi acest lucru! Deci, să gustăm unele dintre cele mai bune alimente din Brazilia.

1. Gratar Brazilian

Brazilia bucătărie / bbq brazilian
numai cele mai bune carne la un churrascaria

vegetarienii feriți-vă, carnea este rege în Brazilia. Când mă gândesc la mâncare în Brazilia, primul lucru care îmi apare în cap este o vizită la un Churrascaria (un grătar Brazilian) care servește o abundență de carne. Dacă sunteți Vegetarian, nu citiți mai departe, consultați în schimb cele 15 sfaturi pentru călătorii vegane ușoare

carne alimentară braziliană

dacă doriți să faceți totul pentru o petrecere cu tematică Braziliană, trebuie să aveți bucăți de carne la alegere. Și o mulțime de ea! Există grătare braziliene în toată America de Nord acum, astfel încât să puteți ieși și să gustați câteva alimente tradiționale braziliene la un restaurant din apropierea dvs. înainte de a vă da drumul acasă.

Churrascarias în Brazilia

dave mănâncă în Brazilia

ce se poate aștepta la o Churrascaria? O burtă atât de plină încât vei fi în comă alimentară ore întregi după aceea. Masa începe cu un bufet imens de legume, salate, sushi și paste făinoase. Nu umpleți prea mult aici, deoarece masa principală nici măcar nu a fost servită încă. Doriți să încercați să preparați bucătăria braziliană acasă? Obțineți copia dvs. de 65 de rețete clasice – mâncarea și gătitul Braziliei

în câteva minute, bărbații îmbrăcați în cămăși albe clare aduc bucăți nesfârșite de carne la masa ta, tăind bucăți cu perfecțiune de precizie. Când faceți mâncare Braziliană, includeți orice tip de carne doriți, de la cârnați la fripturi, puneți-le pe frigarui de metal și sunt gata de plecare. Consultați sugestiile noastre pentru unde să stați în Rio.

2. Caipirinha

bucătărie braziliană mâncare și băuturi Caiparinha
bucurându – se de o Caipirinha la fata de la Ipanema

Mutare peste Mojito, Caipirinha este setat să preia saloane de cocktail din întreaga lume. Caipirinha este un cocktail răcoritor pe bază de tei, amestecat cu spiritul național al Braziliei, cacha elifa.

cacha Elusta seamănă mult cu romul, dar este fabricat din trestie de zahăr distilată. Dacă nu puteți pune mâna pe cacha xusta, puteți folosi ROM, dar magazinul dvs. local de băuturi alcoolice ar trebui să aibă unele în stoc. Alegerea populară este Pitu cacha Xusta. Luați niște limes, zahăr și gheață și asta este tot ce aveți nevoie! Citiți mai multe fapte distractive și interesante despre Brazilia

băuturi braziliene

este ușor de făcut și aș putea scrie totul despre asta, dar urmăriți videoclipul nostru despre cum să faceți o Caipirinha pentru o lecție completă despre cum să vă faceți propriul Caipirinhas. Ce videoclipul nostru despre cum să faci o Caipirinha aici.

citiți mai multe despre mâncarea rece din întreaga lume

  • mâncare jamaicană – 20 de feluri de mâncare tradiționale pe care trebuie să le încercați
  • cea mai bună mâncare Canadiană de încercat în Canada
  • mâncare cubaneză: 20 de feluri de mâncare cubaneze pe care le puteți încerca acasă
  • 16 feluri de mâncare Puertoricane de încercat în Puerto Rico și acasă

3. P de Queijo (pâine cu brânză Braziliană)

bucătăria braziliană P de queijo
Yummy pâine cu brânză Braziliană-P de Queijo

cine nu iubește brânza? În timpul primei noastre mese în Brazilia, gazdele noastre ne-au spus că trebuie să încercăm pâinea cu brânză. Făcut cu făină de manioc, acest fel de mâncare tipic din Brazilia este delicios!

după ce am încercat-o la următoarea masă, am mâncat-o din nou și din nou. P de queijo este un rulou umplut cu brânză. Mănâncă-l cât e cald. Multe locuri au luat acest fel de mâncare cu un pas mai departe și au sărit peste pâine și pur și simplu ne-au servit bucăți de brânză prăjită. A fost ceresc.

  • vă interesează mai mult decât mâncarea Braziliei? Consultați această postare pentru a înțelege mai bine cultura: pacificarea Favelelor din Rio

4. Pasteis

aperitivele alimentare din Brazilia
Pasteis sunt exact ceea ce probabil credeți că sunt – produse de patiserie și aperitive

mai târziu, seara, spargeți Pasteisul pentru niște alimente rapide și delicioase. Aceste delicatese prăjite sunt produse de patiserie umplute cu orice, de la brânză, pește și carne și legume.

produse de patiserie din bucătăria braziliană

bilele de pește sunt o alegere populară care a avut adesea în Rio de Janeiro. Înmuiați produsele de patiserie în sos fierbinte precum Tabasco și sunteți bine să mergeți. Dacă doriți să învățați cum să faceți patiseria pe care o puteți umple cu orice, consultați această rețetă. Iubitor Bucătăria Brazilia? Vă va plăcea și ghidul nostru pentru mâncarea grecească!

5. Moqueca (tocană de pește)

Brazilia cuisine moqueca

Moqueca este o tocană de pește preparată într-o oală de lut. Peștele este gătit lent cu lapte de nucă de cocos, roșii tăiate cubulețe, usturoi și coriandru. Peștele poate fi orice pește alb de pește de apă sărată sau poate face ceva ce toată lumea îi va plăcea cu creveții! Faceți-vă propria rețetă braziliană de tocană de pește cu acest ghid pentru a face Moqueca

călătorind în Brazilia? Pick up copie a Lonely Planet Brazilia pentru a vă ajuta cu alimente Brazilian și sfaturi de călătorie

6. Brigadeiro

desert din bucătăria braziliană

există multe opțiuni pentru desert în Brazilia, dar Brigadeiro trebuie să moară. Această ciocolată bogată, groasă și lipicioasă este o trufă braziliană de ciocolată obținută din lapte condensat, cacao și stropi de ciocolată. Acest lucru vă va satisface într-adevăr dintele dulce.

7. Acaraj

foods of brazil Acaraj

când vine vorba de a încerca alimente de stradă atunci când călătorim, ne place. Doar asigurați-vă că mâncați doar mâncare care a fost gătită bine și țineți cont de mulțimile de localnici. Dacă este ocupat, mâncarea va fi proaspătă! Acaraj este un deliciu delicios făcut din mazăre cu ochi negri zdrobiți, care este prăjit în ulei de palmier și umplut cu creveți piure. Asigurați-vă că aveți o parte de sos de chili care să o însoțească! Fă-le acasă.

8. Feijoada

bucătăria braziliană Feijoada
fotografie prin amabilitatea Wikipedia

feijoada tradițională braziliană este un fel de mâncare cu fasole neagră gătită în carne de vită și carne de porc. Acest fel de mâncare este considerat vasul național al Braziliei și îl veți găsi pe fiecare bufet din Rio de Janeiro.

boabele negre sunt amestecate cu carne de porc sărată sau carne de vită. Dar tăieturile bune sunt lăsate pentru churrascarias. Fasolea obține toate garniturile, cum ar fi urechile, picioarele și cozile. Dacă asta nu sună apetisant, gândește-te doar la cârnați. Cârnații sunt întotdeauna umpluți cu bucățile animalului. Adăugați niște orez și fasole la amestec și aveți un fel de mâncare delicioasă grasă! Dacă doriți rețeta completă, consultați BBC food

9. Cafea și produse de patiserie

mâncare și băutură braziliană cafea

când am vizitat Rio de Janeiro, Confeitaria Colombo situată în centrul orașului era plină de localnici care se bucurau de ceai și produse de patiserie. Rio poate fi toate lucrurile latine, dar această cafenea celebrată a fost modelată după un caf parizian tradițional.

pot să înțeleg de ce oamenii din Rio au îmbrățișat cultura cafelei pariziene, Brazilia are cea mai bună cafea din lume. Brazilia este cel mai mare producător de cafea din lume.

10. Inimi de palmier

bucătăria din Brazilia inimile de palmier

Dave și cu mine am avut inimi de palmier în trecut, dar ne-am îndrăgostit cu adevărat de ea în Brazilia. Inimile lor de salate de palmier erau răcoritoare și delicioase. Inimile de palmier au fost servite peste tot în Brazilia și am profitat de mâncarea lor.

așa că praful de pe acea cutie veche de inimi de palmier pe care ați avut-o în dulapuri de ani de zile și creați o salată de inimi de palmier. Se amestecă salata iceberg cu legume proaspete, inimi de palmier, ulei de măsline, sos de oțet și puțină sare și piper.

bucătăria braziliană cea mai bună mâncare din Brazilia

Citește mai departe:

  • bucătăria marocană-alimente pentru a încerca și cum să le mănânce
  • 11 lucruri neașteptate de făcut în Iguazu Falls
  • Read Next: 18 cele mai multe lucruri excelente de făcut în Rio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.