reciclarea filelor de tragere din aluminiu

munca suplimentară implicată în scoaterea filelor, salvarea și depozitarea lor, ducerea lor la un reciclator de fier vechi sau trimiterea lor la o organizație caritabilă nu merită valoarea mică pe care o poartă singuri. Consultați întrebările noastre de mai jos pentru informații suplimentare.

este bine să scoateți filele de tragere din cutii de băuturi din aluminiu și să le donați unei organizații caritabile?

cu sistemul de depozit / rambursare în BC puteți strânge bani pentru caritate mult mai rapid prin returnarea întregii cutii. Iată cum se compară:

  • pentru a ridica $5.00 pentru caritate trăgând filele de pe cutii ar trebui să colecteze aproximativ 12 de lire sterline de aluminiu. (Asta presupunând că veți obține peste 40 de cenți canadieni pe kilogram; puteți obține mult mai puțin.) Deoarece este nevoie de mai mult de 1.000 de file pentru a face o lire, ar trebui să colectați și să trageți filele de pe mai mult de 12.000 de cutii pentru a strânge 5,00 USD.
  • dacă ați luat întreaga cutie înapoi la un depozit pentru rambursare sau ați donat cutiile la una dintre unitățile dvs. locale de caritate, veți avea nevoie doar de 50 de cutii pentru a strânge 5,00 USD. Fiecare gata de băut, non-alcool, băutură poate în BC poartă un 10 cent depozit rambursabil. În BC există 170 de sticle și depozite Return-It care sunt experți în a ajuta la organizarea unităților de sticle; consultați lista noastră de depozite pentru cel mai apropiat.

dacă scot filele, nu pot colecta atât depozitul, cât și valoarea filei?

munca suplimentară implicată în tragerea filelor, salvarea și depozitarea lor, ducerea lor la un dealer de fier vechi sau trimiterea lor la o organizație caritabilă nu merită valoarea mică pe care o poartă singuri. Unele programe de colectare au sugerat file de discuții în dar poștale singur costă mai mult decât filele din interiorul sunt în valoare de. În plus, procesoarele de aluminiu au dificultăți în a face față filelor libere; cutiile de aluminiu sunt balotate pentru o manipulare și expediere ușoară, în timp ce filele trebuie ambalate în cutii de carton și expediate separat. Separarea filelor de cutii face ca întregul proces de reciclare să fie mai complex și mai scump.

nu sunt filele din aluminiu de calitate superioară potrivite pentru lucruri precum scaunele cu rotile?

nu, același aluminiu de înaltă calitate este utilizat pentru întreaga cutie.

întreaga activitate de colectare a filelor a început probabil cu prima generație de cutii de băuturi răcoritoare din care filele au fost scoase la deschiderea cutiei; colectarea filelor a fost o modalitate de reducere a gunoiului. Din moment ce este acum împotriva legii în BC pentru a vinde o cutie care are o filă care separă de poate atunci când este deschis, există foarte puține file pentru a șterge departe de plaje și alte locuri publice.Întregul sistem de reciclare a recipientelor pentru băuturi costă consumatorii mai puțin atunci când lăsați etichetele pe sticle și lăsați filele pe cutii de aluminiu, atunci când luați containere pentru rambursare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.