Puget Sound Pinks de Jason Brooks

este ușor să te pierzi în gândire ca te miros apa oceanului proaspăt în timp ce o briza de după-amiază lovituri.

cu soarele strălucind de pe zgârie-nori de sticlă și Munții Olimpici în departe de pescuit somon de vară distanță în Puget Sound este unic de relaxare. Apoi, dintr-o dată, observați o școală de roz care se apropie și este o linie rapidă pentru a obține uneltele de pe downriggers și depozitate în timp ce apucați tijele de filare pre-echipate.

un troll relaxant se transformă într-o frenezie a jigurilor de pitching și a le zvâcni prin școală și izbucnește pandemoniul pur: „ia plasa, nu pot să am și eu una, primești plasa!”Și apoi, la fel ca asta, școala a mers mai departe și s-a terminat până când observați următoarea păstaie de pește.

tacoma Washington seattle roz somon pescuit orizont

pescuitul roz a devenit un eveniment binevenit atât pentru pescari, cât și pentru a aborda magazinele, deoarece toată lumea dorește să participe la acțiunea rapidă și distractivă a somonului.

magazinele alimentare cu departamente mici de articole sportive care au o insulă de unelte de pescuit vor fi în curând aprovizionate cu capace de capăt de aproape tot ce vă puteți gândi la toate în roz fierbinte.

magazinele de Tackle vor avea rafturi goale unde odată au fost aprovizionate cu bombă Roz Buzz, jiguri, săgeți, fuste hoochie și Corkies.

Pink somon unelte de pescuit spasme jiguri

râuri obține foarte aglomerat și în ultimii ani ciudat ruleaza cu roz aruncat în amestec având bonus limitează efectul secundar nefericit este cantități masive de gunoi, mulțimile indisciplinați și încăierări beat peste unul dintre cele mai mici somon să înoate.

triburile locale care au drepturi de pescuit iau măsuri legale și împotriva statului, iar unele dintre râuri sunt în așteptarea unor posibile închideri complete, cu un minim de pescuit cel puțin restricționat.

acesta este motivul pentru care vin August, voi fi în sarea Puget Sound. Milioane de roz se întorc de obicei și este relativ ușor să localizați și să prindeți roz în timp ce pescuiți în sunet atât de pescari cu barca, cât și de țărm.

downrigger pescuit Puget Sound roz somon coho

Washington Departamentul de pește și faunei sălbatice biolog Larry Phillips a ajutat urmări pește și sugerează găsirea orice punct care iese în Puget Sound ca un loc de pescuit.

somonul roz mănâncă zooplancton, insecte mici de apă sărată și folosește acoperirea paturilor și structurii de alge pentru siguranță și îndrumare în călătoria lor. Din această cauză, când peștii se îndreaptă spre sud din strâmtoare, tind să îmbrățișeze țărmul, în special țărmul estic al Puget Sound. Există mai multe plaje publice, parcuri, puncte și piloni de-a lungul partea de Est a sunetului pentru pescari să pitch lor atrage.

una dintre cele mai bune metode de a pescui este pur și simplu troll de-a lungul, vizând toate speciile de somon în timp ce caută școli de roz care sunt în mișcare.

ei stau destul de aproape de suprafață, astfel încât atunci când am destui oameni în barcă pentru a permite mai multe tije îmi place să setați downriggers în jos destul de adânc cu standardul 11-inch flasher cu Coyote lingura sau o fusta hoochie și țintă kings și coho.

downrigger rod pink salmon fishing puget sound

apoi stivuiesc o altă tijă care coboară doar aproximativ 20 până la 30 de picioare cu din nou un flasher, dar este urmărită de un lider scurt cu o fustă mini hoochie în roz. Coho ca această ofertă prea și chiar și un rege a fost aterizat un timp sau două, dar într-adevăr am încercat să găsească roz cu acest set sus.

dacă am prinde un roz pe downriggers pur și simplu ridica tije la această adâncime și cerc în jurul sau troll într-un model „Z” pentru a obține mai mult pește, păstrând întotdeauna un ochi pentru școli de-a lungul suprafeței sau alte pescar prinderea peștilor.

urmăriți cu atenție și pescarii legați de țărm, deoarece peștii îmbrățișează țărmurile, uneori bankies fac de fapt mai bine decât boaters.

atunci când vizează școli de pește la suprafață, fie de la malul, un dig, sau cu barca spasme uncie de la 3/8 uncie jiguri roz devine popular.

pescuitul de somon roz cu năluci

realizarea propriului jig punând o fustă de calmar roz pe un jig de cap de plumb este o modalitate destul de ușoară și ieftină de a pescui. Bombele Roz Buzz, săgețile roz P-line și viermii roz pe un cap de jig sunt alte momeli de încercat.

a se vedea prețul de vânzare pe acest somon Combo

lamiglas rod diawa reel somon spasme coho roz

peștii de școlarizare sunt foarte precaut și dacă ai aruncat chiar în școală le va împrăștia și ei nu vor musca.

în schimb, încercați să aruncați peste școala de pești sau să ieșiți în fața lor și apoi să vă răsuciți sau să vă recuperați momeala pe măsură ce școlile de pești trec. Pentru pescarii care s-ar putea să nu poată face acest lucru, un jig marabou roz sub un flotor funcționează foarte bine.

roz humpy somon pescuit jig

acțiunea val va provoca float la „bob” jig și Marabou flutură cu această acțiune. Cea mai bună parte este că puteți anticipa unde va veni școala pe măsură ce o urmăriți. Aruncați în fața școlii și așteptați ca peștele să vină lângă jig și setați cârligul greu odată ce plutitorul trece sub.

Puget Sound Humpy hotspot-uri

pentru locuri de pescuit începând din liniile drepte și îndreptându-se spre interior, paturile de alge mereu populare chiar în afara Sekiu, Port Angeles și Sequim sunt primele locuri pentru a obține rozurile primite.

eu nu sunt unul să-și alunge rapoarte de pescuit pe internet, dar eu nu ține un ochi aproape pe rapoartele roz din această zonă, nu atât de mult pentru meu de pescuit acolo, dar doar pentru a vedea când peștii se îndreaptă în acest fel.

primele rapoarte sunt, de obicei, la mijlocul lunii iulie și apoi emoție și anticipare construiește. Hood Canal are randamente decente de roz, dintre care majoritatea se îndreaptă spre incubatorul Hoodsport.

acesta este un loc minunat pentru a pescui într-un tub plutitor sau o barcă cu ponton, deoarece cea mai apropiată lansare a bărcii este la distanță, dar puteți accesa apa chiar la incubator și puteți pescui de pe țărm, pe măsură ce valul intră sau lansați tubul plutitor sau pontonul prin mareea înaltă, care este cel mai bun pescuit ca capul roz pentru intrarea în incubator și pârâul alăturat.

pescuit somon roz humpy puget sound seattle tacoma

din anumite motive, aceste rozuri par să ajungă puțin mai devreme decât Puget Sound fish și până la sfârșitul lunii iulie este în plină desfășurare. Sunt foarte activi pe măsură ce sosesc și zboară pescuitul pentru ei este popular cu levigele de iepuraș roz sau muștele de creveți roz dezbrăcate înapoi într-un ritm constant, cu o linie lentă de scufundare pe o tijă cu 6 greutăți este foarte distractivă.

Ferește-te de foci care doresc să apuca pește și dau seama că, dacă sunteți într-un tub float apoi prinde și eliberarea este cea mai bună practică. Vecinul meu mi-a spus de o poveste de groază în cazul în care el a avut un șir de pește cuplat la un inel „D” pe tubul său float. Un sigiliu a venit și l-a apucat de coardă și aproape l-a răsturnat în tubul său plutitor. Lecția învățată un șir de roz nu merită o întâlnire strânsă cu un sigiliu.

înapoi la Puget Sound bound pinks.

pe măsură ce peștii ies din Strâmtoarea Juan de Fuca, unii fac virajul și se îndreaptă spre nord spre râurile canadiene sau se îndreaptă spre râul Skagit din Washington. Restul se îndreaptă spre sud pentru a ocoli capătul sudic al insulei Whidbey o „lovitură de viteză” de felul peștilor care se întorc.

double bluff pe partea de vest a capătului sudic al lui Whidbey și infamul punct de posesie poate deveni un hotspot roz, pe măsură ce peștele înconjoară cornul insulei pentru a se îndrepta spre sistemul masiv Snohomish Din Everett. Pe măsură ce școlile de pește fac acest lucru, unii se vor despărți și vor îmbrățișa partea de Est a Golfului Skunk din peninsula Kitsap și Point No Point, cu acces public la plajă pentru pescarii de pe țărm, toppers auto și kayakers.

peștii care se îndreaptă spre sistemul Snohomish se adună la numit pe bună dreptate „Humpy Hollow” chiar în afara lansării bărcii Mukilteo. Vedere de pescuit nu este la fel de popular aici ca se pare pește rula un pic mai adânc și sunt doar încercarea de a obține rulmenți lor după poziția în jurul valorii de Whidbey și de cotitură spre nord înapoi spre Everett. Trolling cu downriggers și folosind 9-sau 11-inch flashers alb sau dodgers cu un calmar roz mic sau hoochie fusta si dublu 1/0 Barbless cârlige este tractată în spatele doar despre fiecare barcă în această parte a sunetului.

curățarea rozurilor la punctul de bord

râul Snohomish se varsă în Puget Sound printr-o serie de sloughs mari. Pe măsură ce peștii intră în apa dulce, ei tind să moară puțin în jurul valorii de a se obișnui cu schimbarea de la sare și încearcă să decidă unde să se îndrepte pentru a găsi râul. Pescuitul aici este foarte popular în bărcile mici, trolling încet Nites dick sau standard wiggle negii atât în roz, desigur.

orizontul orașului Seattle și faimosul AC spațial oferă un fundal foarte unic pentru pescuit. De fapt, puteți lua un autobuz urban chiar la zonele de pescuit de la debarcaderul de pescuit Elliot Bay de la terminalul 86. Alki point oferă acces la plajă, precum și pentru toppers auto și kayakers cu o școală ocazională de pește pentru cei care doresc să pieptene plaja cu o tijă de pescuit gata.

Duwamish este râul verde inferior și este destul de docil în fluxuri, deoarece curge în Golful Elliot. Acesta este un spectacol de bărci aici, dar din nou orice barcă va face și, de fapt, bărcile mici se descurcă mai bine, deoarece puteți obține mai ușor. Verucile de turnare, lingurile roz și jigurile de răsucire sunt cele mai frecvente modalități de a pescui aici.

continuând spre sud de-a lungul țărmurilor estice ale Puget Sound este debarcaderul public de pescuit Redondo și lansarea bărcii.

punct de bord roz pescuit Puget sunet somon

această zonă este prim pentru roz pentru cei cu bărci mici și ca la vedere pește. Următorul punct este doar nu prea departe, Dash Point State Park cu încă un alt Dig de pescuit. Nu există nici o lansare cu barca, dar toppers auto, caiace și bărci ponton pot fi lansate acolo. Pot să atest că pescuitul digurilor publice este o experiență în sine. Pe măsură ce o școală de pești se apropie, întregul dig înnebunește. Toată lumea începe pitching momeli lor afară și devine o adevărată frenezie. Nu ați experimentat pescuitul de luptă până când nu ați pescuit roz de pe un dig de pescuit public, cum ar fi punctele de bord.

pe măsură ce peștii continuă să se îndrepte pe țărm spre ultimele două râuri principale pe care le aleargă, Puyallup și Nisqually trebuie mai întâi să ocolească Browns Point.

browns punct de pescuit somon roz

un parc județean cu parcare limitată, dar o multime de spațiu mal. Moara de pește în jurul în Golful doar la nord de punctul care este plafonat în partea de sus de Dash Point. Peștii sunt în așteptare pentru maree, astfel de pescuit cu câteva ore înainte de schimbarea maree prin schimbarea este cel mai bun și o dată în jurul valorii de pește punctul ei destul de mult cursa pentru apartamente Puyallup maree și căile navigabile.

Browns Point este un loc minunat pentru a lua copiii sau cei care nu pescuiesc mult, dar doresc doar ceva divertisment.

puteți sta de fapt pe punctul și urmăriți școlile de pește ajunge prin vizionarea pescari prinderea peștelui. Este ca un val de pești care începe de la un capăt și continuă până la capăt și în jurul acestuia. Prime imobiliare aici este chiar la vârful punctului în cazul în care peștele vin cel mai aproape de mal.

Waterfront Tacoma este un boardwalk lung cunoscut sub numele de Ruston Way cu restaurante și parcuri. Există două piloni, primul fiind lângă Silver Cloud Hotel și următorul este doar un pic mai departe pe calea navigabilă la Les Davis publice de pescuit pier. Point Defiance oferă o lansare publică cu barca, precum și o zonă de acces la plaja lungă cunoscută sub numele de Owens beach picnic area.

majoritatea rozilor prinși de Point Defiance sunt capturi accidentale ale pescarilor care vizează regii și coho. Cu toate acestea, cei cărora le place să vizeze pinks se pot descurca bine trecând pe lângă grămada de zgură spre Ruston Way. Trăgând negii Wiggle sau pink Brad Mini-Super tăiat prize cu o greutate de banane 2-uncie.

continuați să vă îndreptați spre Puyallup pentru a viza rozii care se întorc în acest râu colorat de noroi și veniți la căile navigabile. Pinks va moara în jurul căii navigabile Foss Thea în umbra orizontului orașului în căutarea pentru gura Puyallup. Există un parc al orașului chiar la capul căii navigabile,cu un perete de pescuit de la.

Nisqually este râul cel mai sudic pentru a primi un puternic alerga de roz în Puget Sound. Pentru a viza acești pești, începeți să pescuiți în jurul punctului Evans chiar la nord de podurile Tacoma Narrows de pe partea portului Gig. Trolling prin narrows de-a lungul țărmului vestic, chiar în afara paturilor de alge, până la Point Fosdick este popular. Deoarece mareele rip prin aici nu este mult vedere de pescuit ca tine sunt în mod constant fiind împins de-a lungul, precum și pește fiind în mișcare, deoarece Nisqually este un moduri de Sud încă.

plaja de pescuit Puget Sound pink salmon

gura Nisqually este o zonă dificilă, cu un plat mare de noroi care leagă cu ușurință bărcile pe maree joase. Acesta este motivul pentru care markerul „Green can” este un loc popular pentru troll. Acesta marchează gura râului și doar la exteriorul poate este în cazul în care stiva de pește Până așteptare pentru a merge în sus pe râu.

o lansare publică este situată chiar la sud de Delta Nisqually și Wildlife Refuge. Datorită acestei delte și a proiectelor de cooperare, apartamentele de maree au fost restaurate în zonele umede, în loc de un râu în sus, care se varsă în sunet. Acest lucru a permis somonului juvenil un refugiu pentru primul lor an sau cam așa ceva în apa sărată. Din această cauză, Larry Phillips a declarat că rata de rentabilitate a somonului roz în sistemul Nisqually a fost suprarealistă.

în timp ce o întoarcere de unu la unu, adică pentru fiecare pește adult care se întoarce la râu pentru a da naștere unui juvenil se va întoarce de la urmașii lor, fiind considerat sănătos, Nisqually a văzut o întoarcere de șapte sau opt la unu! Sperăm că Nisqually va lua o anumită presiune de pe celelalte râuri locale care au probleme cu accesul din cauza comportamentului indisciplinat.

din cauza râurilor noastre devin tot mai populare căderea este un comportament rău, gunoi presărat despre și accesul fiind tăiat. La fel de mult cum îmi place râuri de pescuit îmi place, de asemenea, camera mea cot. De aceea, anul acesta intenționez să lovesc sarea pentru Roz. O zi însorită, cu o briză rece și o pereche de ochelari de soare pentru a menține reflecția de la zgârie-nori în jos este calea de a pescui în această vară.

– scris de Jason Brooks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.