India U19 vs Pakistan U19 Asia Cup Live Telecast Kanal & Streaming detaljer I India

ACC U19 Asia Cup startet på torsdag MED IND U19 vs UAE U19 møte I Dubai. Åtte-nasjon turneringen er planlagt å bli spilt over en periode på 9 dager over fire arenaer I UAE. IND U19-laget vil ta PÅ PAK U19-siden i En Gruppe A-kamp på lørdag, desember 25. Finn fremover i artikkelen om hvor du kan finne Live Oppdateringer Og Telecast Av India U19 vs Pakistan U19 møte.

Både India U19 og Pakistan U19-sidene har startet Sin Asia Cup-kampanje med solid start mot HENHOLDSVIS UAE og Afghanistan. I turneringsåpningen postet Den Yash Dhull-ledede Indiske siden totalt 282 løp mens han slo først, i retur SOM UAE-siden bare kunne klare 128 løp og tapte kampen med 154 løp. Den Indiske åpneren Harnoor Singh var den stand-out spilleren i kampen da han scoret 120 løper av 130 leveranser.

PAK U19 vs AFG U19-spillet var et ensidig møte helt fra starten. Afghanistan batting line-up hadde ingen svar overhodet foran Pakistan U19 bowling angrepet. De ble samlet ut for bare 52 løp i 23.1 overs. Pakistan-siden klarte å jage poengsummen ned i 16,4 overs, med et tap på 6 wickets. Både India og Pakistan kommer dermed ut av omfattende seire i sine første kamper. De to nasjonene er erke rivaler, det ville være interessant å se hvordan spillet viser seg på lørdag.

India U19 vs Pakistan U19 Live Telecast

til tross for høyspent IND vs PAK møte, vil INGEN TV-sender kringkaste Liga scenen og knock-out scenen Av U-19 Asia Cup. Derfor Vil India U19 vs Pakistan U19 spillet ikke bli tv i India. Ingen digital plattform i tillegg vil være Å gi Live Streaming av kampen.

det er imidlertid verdt å nevne At Det Siste spillet I ACC U19 Asia Cup 2021 vil sendes Live Av Star Sports network I India. Finalen er det eneste spillet i turneringen som er planlagt å bli spilt I Dubai International Stadium. Det spilles 31. desember.