Lista final de dulce 16 idei pentru o zi de neuitat – NailIt

piatră de hotar aniversari marca pasaje de vârstă pe care mulți oameni prețuiesc sărbători. Sweet 16 petreceri sunt primele sărbători importante pentru mulți tineri. Asta înseamnă că mulți tineri doresc să marcheze șaisprezece ani de viață cu o sărbătoare memorabilă. Acum că restricțiile se diminuează în multe zone ale lumii, sărbătorirea unui dulce 16 se simte foarte necesară pentru adolescenții care au petrecut o mare parte din ultimii ani în carantină. Prin urmare, este esențial să planificați petrecerea perfectă sweet 16.

nu toată lumea sărbătorește lucrurile în același mod. Unii adolescenți de ziua de naștere ar putea favoriza un eveniment masiv pentru mulți prieteni și familie, în timp ce alții nu le place să fie centrul atenției. Din fericire, există 16 idei dulci de petrecere pentru tot felul de oameni, de la introvertiți la extrovertiți la aruncători de petreceri pe un buget pentru cei care încă mai doresc să observe distanțarea socială. Descoperiți sweet 16 idei pentru a vă face ziua specială de neuitat sau pentru a planifica un sweet 16 semnificativ pentru cineva special din viața voastră.

legate de: Idei unice de 50 de ani pentru o sărbătoare de neuitat

Sweet 16 Party Planning

Sweet 16 party ideas

când vine vorba de planificarea perfectă sweet 16, faceți lucrurile mai ușoare prin conceperea unui plan simplu de urmat. Primul pas este de a decide cu privire la o temă. Din fericire, există multe idei dulci de 16 petreceri enumerate mai jos pentru a vă ajuta să restrângeți alegerea dificilă. Apoi, este necesar să selectați un joc sau o activitate la care petrecăreții pot participa pentru distracție festivă. Adesea, acest lucru poate coincide cu tema, ceea ce face ca alegerea celei mai bune teme să fie și mai importantă.

unul dintre cei mai distractivi pași de planificare a petrecerilor este deciderea decorului. În timp ce unii oameni merg tot afară, există opțiuni bugetate și DIY pentru decorare. În continuare, ar trebui să se înțeleagă situația alimentară. Decideți ce mâncare va fi servită și când, precum și băuturi și gustări. Alimentele cu degetul și eșantionarea asortată sunt adesea alegeri plăcute mulțimii pentru adolescenții potențial pretențioși. Deși procesul de planificare se poate simți stresant, nu uitați să vă distrați pe parcurs. Citiți mai departe pentru a descoperi 16 idei de petrecere dulci pentru a se potrivi unei varietăți de personalități.

dulce 16 idei pentru fete

dulce 16 idei pentru fete

multe fete care aruncă o petrecere dulce 16 se concentrează pe a avea rochia perfectă dulce 16. Sweet 16 rochii se pot potrivi cu tema evenimentului. Unele fete aleg să aibă o petrecere tematică vintage. Acest lucru poate implica petrecăreții îmbrăcați în costume pentru a evoca atracția diferitelor epoci. Sweet 16 este un reper important pentru creștere, dar mulți adolescenți sunt încă copii la inimă. Poate tema petrecerea din jurul prințesei sau figurii preferate a persoanei. Toată lumea se poate îmbrăca pentru a se potrivi temei, iar persoana de onoare poate achiziționa o rochie dulce 16 pentru a o face să se simtă radiantă. O temă simplă, dar elegantă, este organizarea unei petreceri alb-negru și angajarea unui fotograf profesionist pentru a păstra amintirile.

Sweet 16 idei de petrecere care sunt orientate către femei includ petreceri cu tematică spa care permit participanților să se răsfețe. Acest lucru poate apărea acasă cu o anumită creativitate sau poate avea loc la un spa real, dacă bugetul permite. Alegeți o temă care să permită persoanei de petrecere să fie centrul atenției, astfel încât să se poată simți specială pentru ziua ei mare. Multe fete se bucură să se îmbrace în diferite ținute și să fie belle of the ball pentru ziua respectivă. Aruncați o petrecere de ceai care permite participanților să se îmbrace în îmbrăcăminte elegantă sau să aleagă un deceniu diferit pentru a evoca o senzație retro distractivă. Multe fete adolescente se bucură, de asemenea, de petreceri de dormit care le permit să petreacă mai mult timp cu prietenii lor.

dulce 16 idei pentru Băieți

Sweet 16 este adesea considerat un moment în care femelele să strălucească, dar masculii se bucură, de asemenea, să sărbătorească ziua de naștere. O opțiune populară pentru o petrecere tematică este un eveniment cu tematică Gatsby, complet cu costume și o mulțime de mâncare și muzică pentru degete. Alții ar putea prefera un cadru în aer liber, cum ar fi o excursie de pescuit week-end sau o excursie de camping. Găzduiți un eveniment de film în aer liber care permite petrecătorilor să experimenteze aer curat fără a călători departe. Acesta este un mod distractiv de a aduce prietenii împreună pentru o noapte laidback și festive.

dacă sărbătoriți o persoană de naștere mai scăzută, există și alte opțiuni distractive. Ce iubesc băieții adolescenți mai mult decât mâncarea? Arunca o petrecere bună pizza de modă veche și lucruri de top off cu un make-your-own sundae bar. Acest lucru merge perfect linia dintre bucuriile de a fi tineri și plăcerile simple de care oamenii se bucură la fiecare vârstă. Tema petrecerii în jurul mâncării și găsiți diferite variante ale gustărilor preferate ale băiatului de ziua de naștere de-a lungul anilor. Acesta este un mod distractiv, dar laidback pentru a sărbători pe cineva special.

idei de petrecere aventuroasă pentru părinți să planifice

dulce 16 idei

arată adolescentului tău că le respecți independența crescândă planificând o petrecere dulce 16 interesantă și aventuroasă. Organizați excursii de camping, glamping sau drumeții pentru o persoană de naștere iubitoare în aer liber. Amplificați entuziasmul rezervând o cabină pentru o escapadă de weekend. Părinții pot sta în cabine separate, departe de Adolescenti pentru a le permite libertatea și distracție pentru a sărbători. Există, de asemenea, opțiuni distractive pe care părinții le pot rezerva pentru adolescenții și prietenii lor pentru a se bucura, care vor fi mulțumiți de mulțime.

vă puteți ajuta adolescentul și prietenii apropiați să obțină o certificare de scufundări sau să rezervați o excursie pentru câțiva prieteni apropiați să înoate cu delfinii. O altă idee distractivă care ar putea fi oferită în zonă este o clasă Ninja warrior. De asemenea, puteți satisface dorințele adolescentului dvs., lăsându-i să aibă petrecerea viselor lor. Asistați-vă adolescentul în găzduirea unei petreceri de întrerupere care vede pe toată lumea decorându-se cu evidențieri și dansând noaptea. De asemenea, puteți rezerva un spațiu pentru evenimente și puteți angaja un DJ pentru o petrecere de care se vor bucura mulți adolescenți. Respectați faptul că adolescentul dvs. crește și permiteți-i să se bucure de ziua lor mare într-un mod pe care îl doresc.

dulce 16 idei pentru introvertiți

nu toată lumea se bucură de o mulțime, iar petrecerea perfectă dulce 16 ar trebui să răspundă persoanei de naștere. Planificarea unei petreceri lowkey se face ușor cu ajutorul cursurilor online. Dacă persoana de naștere este o persoană de casă care are prieteni și familie împrăștiați pe tot globul, luați în considerare găzduirea unui eveniment virtual. Evenimentele virtuale pot înlocui petrecerile în persoană sau pot fi o sărbătoare suplimentară care poate aduce oamenii împreună în siguranță, indiferent unde se află fizic. Aceasta este, de asemenea, o soluție excelentă pentru sărbătorirea cu prietenii care încă mai au restricții COVID-19.

cursurile virtuale de gătit includ un eveniment de preparare a ciocolatei, un curs de preparare a pastelor de grup, o clasă de plăcinte de iarnă, un curs de gătit Italian și multe altele. Alegeți un curs de gătit virtual distractiv și rezervați un timp în care toată lumea se poate întâlni, găti și sărbători ziua de naștere împreună online. Diferite clase virtuale includ cursuri de Arte și meserii, cursuri de muzică, cursuri de păr și Frumusețe și educație nutrițională. Alte idei de petrecere lowkey includ o noapte liniștită în oraș, care implică prelevarea de probe de alimente de lux sau chiar angajarea unui bucătar privat. Biletele la o piesă de teatru sau ceva liniștit și intim pot fi, de asemenea, planul perfect sweet 16 pentru un introvertit.

Creative dulce 16 idei de partid

există multe idei diferite dulce 16 partid pentru a obține dus cu. O opțiune distractivă, în special pentru zilele de naștere de vară, este o petrecere cu tematică tropicală. Această sărbătoare poate fi ținută în aer liber și poate implica chiar închirierea unei piscine pentru această zi. Alții favorizează temele în aer liber, cum ar fi campingul din curte sau o petrecere de grădină fantezistă. Petrecerile de iarnă pot fi tematice winter wonderland și prezintă zăpadă falsă și un cadru interior de vis pentru a ajuta oamenii să se piardă în fantezie. Multe dulci 16 zile de naștere sunt îmbunătățite prin includerea unei cabine foto închiriate pentru a ajuta la păstrarea amintirilor.

alte 16 idei dulci includ tematica petrecerii după ceva ce iubește persoana de naștere. Aceasta poate include o țară, un deceniu, o culoare, o persoană, un film, o carte, un stil, o trupă sau orice altceva semnificativ pentru persoana respectivă. De exemplu, puteți arunca o festivitate tematică BoHo sau îi puteți îmbrăca pe toți ca într-un film noir. Alții apelează la petreceri de costume clasice pentru o mică distracție de Halloween pe tot parcursul anului. Mai multe idei distractive includ o petrecere de mister de crimă sau o temă de rochie de lux. Există, de asemenea, opțiuni pentru închirierea spațiului, cum ar fi un patinoar sau o piscină, pentru un eveniment privat distractiv.

bugetat dulce 16 idei de partid

când vine vorba de dulce 16 idei de partid, există o mulțime de opțiuni de distracție, care nu costa o gramada de bani. Un pic de artizanat DIY și o mentalitate creativă pot merge mult. Luați în considerare încorporarea de jocuri distractive și ieftine, cum ar fi o vânătoare de măturător de stradă, karaoke, un test despre persoana de naștere, limbo sau un dans. Aceste mulțimea-pleasers sunt plăcute la orice vârstă și sunt bune pentru a include în cazul în care partidul are atât familia și prietenii. În plus, alte idei tematice nu trebuie să spargă banca.

o petrecere strălucitoare în întuneric implică achiziționarea de bastoane strălucitoare pentru o întâlnire distractivă în întuneric. Dacă persoana de naștere dorește să călătorească, dar nu are fonduri, luați în considerare crearea petrecerii tematice ca locul în care doresc să meargă, cum ar fi „o noapte la Paris.”Potlucks, picnicuri și grătare încurajează alte persoane să aducă mâncare, astfel încât bugetul complet al proviziilor să nu cadă pe persoana de naștere. O opțiune de aniversare low-key, dar distractivă, este o noapte la filme care poate avea loc și acasă. Ecranizați filmele preferate ale persoanei de naștere și oferiți o mulțime de gustări pentru a vă bucura. Amintiți-vă că linia de jos este despre sărbătorirea persoanei de naștere și aceasta nu trebuie să fie o excursie de extensie.

interesat în planificarea final dulce 16 partid? Descoperiți cele mai bune clase pe Nailit pentru a găsi cele mai bune idei de petrecere dulce 16!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.