LATEST FROM US

opțiunile noastre de închiriere a ascensoarelor aeriene includ:

ascensoare cu foarfecă :

ascensoarele cu foarfecă sunt elevația verticală directă ideală pentru aproape orice lucru la înălțime nevoie, gama noastră extinsă include ascensoare cu foarfece electrice, ascensoare cu foarfece pentru plăci, ascensoare cu foarfecă pentru teren accidentat, ascensoare cu foarfecă din clasa RT, ascensoare cu foarfecă pentru toate terenurile, ascensoare cu foarfecă pe șenile, diesel sau bi-ascensoare cu foarfecă alimentate cu energie.

Ascensoare Cu Braț :

ascensoarele cu braț articulat sunt perfecte pentru a ajunge în sus și peste sau în jurul obstacolelor la înălțime. Inventarul nostru include ascensoare cu braț articulat sau brațe Z, ascensoare cu braț diesel, ascensoare cu braț articulat pentru toate terenurile sau ascensoare cu braț articulat pentru teren accidentat, ridicare cu braț Jack, braț Zebra 16 sau Z16, ascensoare cu braț pe șenile și ascensor electric cu braț articulat.

ascensoarele cu braț drept sunt ideale pentru atingerea directă, maximă pentru a lucra la înălțime, avem o gamă de ascensoare cu braț drept sau ascensoare cu braț telescopic.

Ascensoare Verticale:

lucrați eficient și rapid la înălțime cu gama noastră de ascensoare verticale, ascensoare pentru bărbați, ascensoare pentru catarg, ascensoare pentru un singur om, GRs și Star 10s.

ascensoare pentru conducte:

ascensoarele pentru conducte sunt echipamentul ideal de acces pentru instalarea și întreținerea echipamentelor HVAC.

EWP Operator Training :

cartonaș galben și Worksafe „WP” licență prin intermediul parteneriatelor noastre cu RTOS acreditate.

închiriere stivuitoare & servicii

Ideal pentru manipularea materialelor gama noastră largă de stivuitoare GPL și diesel va satisface nevoile dvs. de închiriere pe termen scurt și lung.

opțiunile noastre de închiriere de stivuitoare includ:

– stivuitoare: stivuitoare cu gaz, stivuitoare pentru teren accidentat, stivuitoare pentru toate terenurile, Stivuitoare pentru Buggie, stivuitoare pentru contrabalansare

– Accesorii și accesorii disponibile

– instruirea operatorului de stivuitoare: licența Worksafe „LF” și licența „LO” prin intermediul parteneriatelor noastre cu acreditate rtos.

închiriere Stivuitoare telescopice & servicii

concepute pentru a satisface aplicațiile de ridicare grele din industria construcțiilor și a construcțiilor și manipularea materialelor, stivuitoarele telescopice au capacitatea unică de a asigura ridicarea și acoperirea, conducând productivitatea la locul de muncă.

opțiunile noastre de închiriere TELEHANDLER includ:

– Telehandlers: 2,5 tone și 3 tone capacitate telehandlers

– Accesorii și accesorii disponibile

– Telehandler Operator Training: Gold Card și Worksafe „CN” licență prin intermediul parteneriatelor noastre cu RTOS acreditate.

alte echipamente de Închiriat

avem o gamă de cricuri pentru paleți și alte echipamente specializate pentru a vă sprijini nevoile de închiriere:

ce este echipamentul de acces?

închiriere de acces, închiriere platformă de lucru ridicată, închiriere EWP, închiriere selector de cireșe și închiriere lift aerian sunt termeni denumiți în mod obișnuit și interschimbabil la închirierea echipamentelor și mașinilor de ridicare a platformei utilizate pentru accesul la înălțime în sectorul construcțiilor și Construcțiilor și în multe alte industrii din aval conexe. Echipamentele de închiriere Access De La Duralift vă pot ridica pentru a lucra la înălțime în siguranță și rapid. Toate tipurile de echipamente de acces variază în funcție de modul în care funcționează, ajung și vă ridică în zona în care trebuie să lucrați.

fie că este vorba de închiriere de ridicare cu braț, închiriere de ridicare cu foarfecă, închiriere de ridicare cu catarg vertical sau închiriere de ridicare cu conductă, Duralift are echipamentul de acces potrivit în gama noastră extinsă pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. În plus, Duralift are, de asemenea, o ofertă completă de stivuitoare telescopice, stivuitoare, cricuri pentru paleți și accesorii și atașamente pentru a vă sprijini proiectele.

echipamente de închiriere de calitate care funcționează pentru dvs.

nu este nimic mai frustrant decât angajarea unui lift doar pentru a afla că nu va face treaba. La Duralift, știm ce are nevoie afacerea dvs.-Închiriere la prețuri accesibile de ridicare aeriene de calitate și unități de predare materiale. De aceea, suntem mândri să oferim clienților noștri de închiriere din Melbourne o gamă de platforme de lucru ridicate de închiriere de la cele mai bune mărci de producători, inclusiv JLG, Genie, Athena și multe altele, care sunt sigur că vor face treaba.

când angajați de la Duralift – fie că este vorba de închirierea cherry picker în Melbourne sau altceva – știți că echipamentul va funcționa, va fi în siguranță și vă va ușura munca. Suntem o companie tânără care are doar 10 ani, cu o flotă relativ nouă, asigurând performanțe netede și cele mai înalte niveluri de fiabilitate. Să ne face site-ul dvs. de locuri de muncă stabil și sigur cu închiriere EWP de încredere în întreaga Melbourne.

de la mutarea echipamentelor la închirieri de culegători de cireșe, lăsați Duralift să vă ajute cu toate închirierile platformei de lucru ridicate. Împreună cu o gamă completă de echipamente de închiriere a ascensoarelor aeriene, oferim accesorii și atașamente, precum și echipamente fundamentale, cum ar fi cricuri pentru paleți, disponibile pentru închiriere pentru funcționarea lină și eficientă a șantierului dvs.

contactați – ne pentru închiriere acces în MELBOURNE-și o serie de alte echipamente

echipa noastră calificată vă poate ajuta să determinați ce echipament de închiriere lift și acces este cel mai potrivit pentru nevoile dvs., pentru a vă asigura că puteți merge mai departe cu locul de muncă fără întârziere. Pentru închiriere braț articulație, închiriere lift foarfeca sau închiriere Lift catarg Vertical nu se poate merge dincolo de gama noastră de unități de model târziu de inchiriat de la branduri respectate.

dacă sunteți în căutarea pentru închiriere JLG în Melbourne, sau alte branduri mari la nivel mondial, cum ar fi Genie ascensoare și Athena ascensoare foarfeca pentru închiriere, avem nevoile dumneavoastra acoperite. Echipamentele de închiriere JLG, cum ar fi cele mai populare ascensoare de foarfece de 19ft, sunt reînnoite în mod constant cu stoc nou. Deci, atunci când doriți să faceți treaba în cel mai rapid și mai rentabil mod posibil, păstrând în același timp lucrătorii dvs. în siguranță, Duralift are soluția. Contactați astăzi pentru o ofertă gratuită și sfaturi despre echipamentul dvs. de închiriere de acces EWP. Sunați-ne la 1300 580 580 sau contactați-ne online și anunțați-ne mai multe despre tipul de loc de muncă pe care trebuie să îl finalizați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.