How to Winterize your RV-Camping RV unic cu gazde de recoltare

pe măsură ce temperaturile scad și anotimpurile încep să se schimbe, există multe lucruri pe care oamenii trebuie să le facă pentru a se pregăti în mod adecvat pentru iarnă. Pe măsură ce se termină toamna, proprietarii de RV trebuie să fie pregătiți să-și ierneze RV-urile în fiecare an pentru a-i proteja de daunele potențiale în lunile mai reci.

Winterizing RV dumneavoastră sanitare sistem este un loc minunat pentru a începe. Acesta este un proces în două părți, deoarece implică pregătirea atât a părții auto a RV, cât și a părții „casei” a RV pentru frig. Iernarea porțiunii auto este de obicei la fel de simplă ca înlocuirea soluției actuale de răcire cu antigel. Cu toate acestea, pentru a ierna porțiunea casei, trebuie să urmați câțiva pași.

de ce winterize RV dvs. sanitare, s-ar putea întreba? Nerespectarea winterize RV dvs. ar putea provoca apă în liniile și conductele să înghețe. Odată ce apa îngheață, se va extinde și vă va sparge conductele, ceea ce poate fi costisitor și consumator de timp pentru reparații. Joaca-l în condiții de siguranță de planificare pentru a winterize RV dvs. în fiecare an, de îndată ce temperaturile încep să scadă în 40 de ani mici sau 30 de ani de mare. Consultați această listă ori de câte ori sunteți gata să vă pregătiți în siguranță RV-ul pentru depozitarea pe timp de iarnă.

Share:

 asigurați-vă că pentru a winterize RV dumneavoastră înainte de pregătirea pentru zăpadă!

adună materiale.

primul lucru pe care va trebui să-l faceți este să vă adunați materialele. Pentru a începe, aveți nevoie de 2-3 galoane de antigel RV/Marin netoxic și câteva instrumente simple pentru a scoate dopurile de scurgere. În funcție de ceea ce RV-ul dvs. este deja echipat, este posibil să aveți nevoie și de alte câteva instrumente. Veți avea nevoie de un kit de conversie a pompei de apă sau doar de niște tuburi de bază pentru a conecta antigelul la sistemul dvs. În plus, RV-ul dvs. poate avea deja un kit de bypass pentru încălzirea apei încorporat în el, dar dacă nu, va trebui să cumpărați și să instalați unul (mai multe despre asta mai târziu). În cele din urmă, trebuie să achiziționați o baghetă de curățare a rezervorului și un sistem de spălare dacă RV-ul dvs. nu are unul încorporat. Odată ce ați colectat materialele, sunteți gata să înceapă să winterize RV dumneavoastră.

Scoateți filtrele de apă.

deoarece va fi de pompare antigel prin sistemul de apă, aveți nevoie pentru a elimina orice filtre de apa inline care sunt instalate. Acest lucru vă va asigura că sunt curate și gata de utilizare atunci când le instalați pentru călătorii în primăvara anului viitor. Acum este, de asemenea, un moment minunat pentru a vă înlocui filtrele dacă au expirat.

scurgeți și spălați rezervoarele negre și gri.

la o stație de gunoi sau de montaj dvs. de canalizare camping, goliți rezervoarele negre și gri. Lăsați furtunul conectat un pic mai mult pentru a vă asigura că totul se scurge. Apoi, aruncați ambele rezervoare. Dacă RV-ul dvs. nu are un sistem de spălare încorporat, puteți utiliza bagheta de curățare și sistemul de spălare extern pentru a curăța rezervoarele.

Share:

goliți rezervoarele negre și gri înainte de winterizing RV dumneavoastră.

Goliți rezervorul încălzitorului de apă.

apoi, goliți boilerul prin scoaterea dopului de golire. Asigurați-vă că opriți acest lucru înainte de a-l scurge, permițând apei să se răcească înainte de a începe. Înlocuiți ștecherul după ce s-a golit complet.

Share:

pentru a winterize RV dvs., trebuie să se scurgă incalzitor de apa calda.

deschideți toate robinetele și scoateți toate dopurile de golire.

acest lucru va permite scurgerea apei din rezervor. Asigurați-vă că deschideți atât liniile calde, cât și cele reci și lăsați-le deschise cel puțin cincisprezece minute pentru a vă asigura că toată apa s-a scurs. Lăsarea pompei de apă în timpul acestui proces este utilă pentru scurgerea mai rapidă a apei. Doar asigurați-vă că pentru a opri pompa de apă odată ce presiunea apei este scăzută. Acest lucru va asigura că nu există nici o deteriorare a pompei, care poate fi cauzată de rularea acesteia fără apă în rezervor.

închideți toate robinetele și înlocuiți dopurile de scurgere după ce apa s-a scurs complet.

este important să vă amintiți acest pas înainte de a începe pomparea antigelului în sistem.

Bypass boiler

cele mai multe RVs vin cu un kit de bypass boiler deja instalat. Acest mecanism asigură că încălzitorul de apă caldă nu se umple cu antigel, ceea ce nu este necesar. Acest lucru nu ar dăuna încălzitorului, dar ar pierde 6-10 galoane de antigel, în funcție de dimensiunea rezervorului. Dacă RV-ul dvs. nu are propriul sistem de bypass, puteți achiziționa și instala unul singur sau puteți finaliza lucrările de către un profesionist local.

Share:

pentru a winterize RV dvs., trebuie să ocoliți încălzitorul de apă caldă.

conectați Sistemul la antigel.

apoi, trebuie să instalați kitul de conversie a pompei de apă pentru a permite RV-ului dvs. să pompeze antigel în sistemul dvs. Dacă preferați să nu instalați un dispozitiv nou, puteți deconecta una dintre liniile de admisie a apei și să o aruncați direct în ulciorul de antigel. Este posibil să fie nevoie să conectați mai multe tuburi pentru ca această metodă să funcționeze.

Spune-le prietenilor:

RV sigur antigel este un material important atunci când sunt utilizate pentru a winterize RV dumneavoastră.

porniți robinetul de apă cel mai apropiat de pompa de apă.

porniți doar robinetul rece și lăsați-l să se scurgă încet până când începeți să vedeți roz. Apoi, porniți robinetul fierbinte până când vedeți și roz.

repetați acest proces pentru toate chiuvetele.

treceți la următoarea chiuvetă și repetați acest proces până când aveți antigel care curge din toate robinetele, atât calde, cât și reci. Înlocuiți ulcioarele antigel atunci când este necesar. Nu uitați dușul în aer liber dacă aveți unul.

Share:

rulați robinetele până când antigelul roz începe să se toarne.

spălați toaleta până când vedeți antigel.

odată ce vedeți antigel, puteți fi sigur că toaleta și sistemul septic au fost iernate corespunzător.

se toarnă o ceașcă de antigel în scurgerea fiecărei chiuvete și în toaletă.

acest lucru vă va asigura că antigelul îl face în toate liniile dvs. sanitare și în rezervorul gri. Spălați toaleta pentru a vă asigura că o parte din antigel o face și în rezervorul de reținere a apei negre.

Prep RV pentru depozitarea finală.

opriți elementul de încălzire al încălzitorului de apă caldă și asigurați-vă că toate robinetele sunt închise. Acum RV dvs. ar trebui să fie bun pentru a merge.

Share:

 asigurați-vă că pentru a winterize RV dumneavoastră înainte de pregătirea pentru zăpadă!

consultați manualul de utilizare pentru informații privind aparatul de gheață și/sau mașina de spălat.

deoarece fiecare aparat de gheață și mașină de spălat pot fi destul de diferite, instrucțiunile pentru iernarea acestora variază. Cel mai bine este să urmați instrucțiuni specifice pentru a vă asigura că acestea sunt pregătite corespunzător pentru iarnă.

odată ce ați finalizat acești pași, sistemul de apă al RV-ului dvs. este pregătit oficial pentru depozitarea pe timp de iarnă. Rețineți că există și alte sarcini care trebuie finalizate înainte ca RV-ul dvs. să fie oficial pregătit pentru iarnă. Asigurați-vă că reveniți pentru următorul nostru Ghid de pregătire pentru iarnă, unde vom discuta pașii următori importanți.

Spune-le prietenilor:

 nu e nimic ca a lua o unitate printr-un paradis de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.