este Stargate SG-1 Sezonul 11 anulat?

‘Stargate SG-1’ a fost o piatră de hotar definitorie pentru fanaticii Sf. Seria de aventuri militare science-fiction începe la un an după evenimentele filmului Stargate. Urmează o echipă de operațiuni speciale a Forțelor Aeriene de elită numită SG-1, Care este una dintre echipele de pe Pământ trimise să exploreze galaxia și să apere Pământul împotriva atacurilor extraterestre. Creat de Brad Wright și Jonathan Glassner, spectacolul a fost difuzat pentru prima dată pe 27 iulie 1997, pe Showtime înainte de a trece la canalul Sci Fi (acum cunoscut sub numele de Syfy) în iunie 2002.

spectacolul s-a încheiat în cele din urmă pe Sky 1, difuzând finalul seriei pe 13 martie 2007. De-a lungul a zece sezoane, emisiunea a strâns o bază enormă de fani la nivel mondial, câștigând astfel statutul de „emisiune TV de cult.”A trecut mai bine de un deceniu de la încheierea emisiunii. Cu toate acestea, fanii nu au renunțat la speranțele de a vedea un alt sezon. Ei bine, iată ce știm despre sezonul 11 al seriei!

Stargate SG-1 Sezonul 11 Data lansării: reînnoită sau anulată?

‘Stargate SG-1’ Sezonul 10 a avut premiera pe 14 iulie 2006, pe Sci Fi Channel (acum Syfy), sezonul încheindu-se pe 13 martie 2007, pe Sky 1, care a preluat seria la mijlocul sezonului de la Sci Fi Channel. Al zecelea sezon cuprinde 20 de episoade de câte 44 de minute fiecare.

despre reînnoirea sezonului al unsprezecelea, iată ce știm. La 21 August 2006, canalul Sci Fi a confirmat anularea emisiunii după zece sezoane. Unele dintre posibilele motive pentru anulare ar fi putut fi creșterea cheltuielilor de producție, scăderea ratingurilor și lipsa promovării. Cu toate acestea, rețeaua a anunțat că Scriitorilor spectacolului li s-a acordat suficient timp pentru a încheia poveștile și că decizia de anulare a spectacolului nu a avut nicio legătură cu ratingurile.

Joseph Mallozzi, unul dintre scriitorii spectacolului, a dezvăluit că au început să lucreze la al unsprezecelea sezon, care ar fi fost o serie originală Apple. Cu toate acestea, contractul MGM cu Sci Fi Channel a împiedicat acest lucru, deoarece una dintre clauze este că seria nu poate fi dusă în nicio altă rețea fără acordul Sci Fi; clauza se extinde la platformele de distribuție digitală, cum ar fi iTunes.

episodul final al sezonului 10 arată Asgard împărtășind tot ce au și știu cu echipa SG-1 și echipajul Odyssey în așteptarea dispariției lor. Atacul Ori îl obligă pe Lt. Col. Samantha Carter (Amanda Tapping) pentru a crea un câmp localizat de dilatare a timpului pentru a câștiga timp în timp ce caută soluții pentru a se apăra împotriva atacurilor Ori. Primele luni izolate la bordul Odiseei văd că fiecare membru al echipei se ocupă de viață în ritmul propriu.

când Carter găsește în sfârșit o modalitate de a inversa timpul într-un câmp localizat, sursa de energie a lui Odyssey a fost epuizată de-a lungul anilor, încercând să mențină dilatarea timpului. Ei găsesc în cele din urmă o modalitate de a obține energie din fasciculul de energie Ori. Totuși, o persoană va trebui să rămână în afara câmpului de timp pentru a executa planul cu succes, pentru care Teal ‘ c (Christopher Judge) se oferă voluntar. Odiseea este salvată, iar cronologia normală este restabilită, aducând Episodul și seria la o concluzie plăcută.

în timp ce seria se încheie cu toate firele libere legate, fanii ar fi mai mult decât fericiți să vadă un alt sezon. Din păcate, de acum, ‘Stargate SG-1’ Sezonul 11 este anulat oficial. Cu toate acestea, vă puteți mângâia în faptul că seria a dat naștere unor filme precum ‘Stargate: The Ark of Truth’ și ‘ Stargate: Continuum. În ceea ce privește viitorul universului Stargate, Brad Wright a spus: „Este o franciză. Poarta stelară nu s-a terminat. Cineva inteligent de la MGM se va da seama, și ceva se va întâmpla.”Între timp, puteți viziona reluările emisiunii preferate pe Hulu și Prime Video.

Citește mai mult: Filme și emisiuni TV precum Stargate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.