Doctor Who sezonul 13: data lansării și tot ce știm

Doctor Who seria 13: informații cheie

– revenind pe 31 octombrie 2021
– șase episoade în acest sezon, urmate de trei speciale în 2022
– John Bishop se alătură distribuției
– Jodie Whittaker va părăsi rolul în 2022, împreună cu showrunner Chris Chibnall

Doctor Who series 13 se lansează în cele din urmă pe 31 octombrie, după o lungă așteptare pentru revenirea emisiunii sci-fi a BBC – acum având în vedere subtitlul ‘Flux’. Acesta va fi al treilea și ultimul sezon în care Jodie Whittaker va juca rolul principal, iar showrunner-ul Chris Chibnall va pleca, de asemenea, după o trilogie de oferte speciale.

Doctor Who seria 13 urmează să se ridice după plecările lui Graham (Bradley Walsh) și Ryan (Tosin Cole) în specialul de Anul Nou 2021, Revoluția Daleks. Yaz (Mandip Gill) se va întoarce alături de un nou însoțitor, Dan (John Bishop), înființând ceea ce este descris drept „cea mai mare aventură a doctorului de până acum.”

având în vedere acest lucru, iată tot ce știm despre sezonul 13 din Doctor Who și cum Jodie Whittaker se va retrage ca prima femeie care îl va înfățișa pe Lordul timpului.

Data lansării: Doctor Who revine pe ecrane pe 31 octombrie 2021.

distribuție: Jodie Whittaker, Mandip Gill și John Bishop alcătuiesc distribuția principală a spectacolului pentru sezonul următor.

cine va juca următorul Doctor? Nu se știe acum, dar avem câteva sugestii pe acest front…

  • cele mai bune emisiuni HBO
  • cele mai bune emisiuni Netflix
  • cele mai bune episoade Doctor Who

Doctor Who sezonul 13 data lansării

Doctor Who seria 13 începe pe 31 octombrie, după cum a confirmat BBC într-un tweet de mai sus. Emisiunea a primit subtitlul ‘Flux’ pentru această serie de episoade.

filmările din seria 13 au început în Noiembrie 2020 înainte de a fi finalizate până în August 2021. Datorită Covid-19, vor exista șase episoade în loc de cele 11 așteptate, cu două speciale deja filmate pentru 2022. Un al treilea special este apoi programat să fie difuzat pentru a coincide cu festivitățile Centenarului BBC din toamna anului 2022, care va acționa și ca Jodie Whittaker și Chris Chibnall ‘ s swansong.

„Jodie și cu mine am făcut un pact” trei serii și out ” unul cu celălalt la începutul acestei explozii unice în viață. Așa că acum schimbarea noastră s-a terminat și predăm cheile TARDIS”, a scris Chibnall într-un blog care confirmă ieșirile perechii din spectacol (prin BBC).

Doctor Who Sezonul 3 trailer

primul trailer al sezonului 13 a debutat la BBC Doctor Who panou în timpul Virtual San Diego Comic-Con 2021. Previzualizarea de 42 de secunde arată foarte puțin, dar ne oferă scurte imagini ale unui număr de planete noi, precum și ale noilor veniți Dan și Vinder. Doctorul și însoțitorul care se întoarce, yaz, prezintă și ele foarte mult.

câteva momente pentru a evidenția (în ordine cronologică) includ: roboți ucigași, TARDIS plutind prin vortexul timpului, Dan căzând pe față într-un mediu care pare egiptean, doctorul și Yaz zburând pe o planetă în timp ce se țin de un planor și Yaz spunându-i unui Doctor cu aspect vinovat că „ascunde ceva.”

Doctor Who sezonul 13 distribuție

lista completă de distribuție confirmată până acum pentru Doctor Who sezonul 13 poate fi văzută mai jos:

  • Jodie Whittaker: doctorul
  • Mandip Gill: Yasmin Khan
  • John Bishop: Dan Lewis
  • Jacob Anderson: Viner

Jodie Whittaker și Mandip Gill vor reveni la rolurile lor respective, în timp ce Chris Chibnall va acționa din nou ca showrunner. Ed Hime și Maxine Alderton ambii se întorc ca scriitori, Segun Akinola compunând, de asemenea, a treisprezecea serie după ce s-a alăturat sezonului 11. Jamie Magnus Stone și Azhur Saleem au fost amândoi confirmați ca regizori pentru seria de șase episoade.

cea mai nouă față a echipei TARDIS va fi introducerea lui Dan Lewis, interpretat de comediantul John Bishop. Comicul născut și crescut din Liverpool a deținut anterior roluri în sezoanele 3 și 4 din Skins, precum și în drama thriller-ului ITV Fearless. Acesta este, fără îndoială, cel mai mare rol al lui Bishop în actorie până în prezent. În plus, Jacob Anderson (cel mai cunoscut sub numele de Grey Worm în Game Of Thrones) se va alătura ca membru al distribuției recurente.

Doctor Who sezonul 13 poveste

(credit Imagine: BBC)

în timp ce puține detalii sunt acolo despre complotul sezonului 13 chiar acum, știm că cele șase episoade vor spune o poveste generală – prima dată când acest lucru s-a întâmplat de la 1986 procesul unui serial Timelord cu Colin Baker. Cliffhangers săptămânale sunt, de asemenea, foarte amintește de clasic care cu povești de obicei fiind între patru până la șase episoade.

noul însoțitor Dan va fi din Liverpool (ca Bishop) și pare a fi un handyman din teaserul prezentat după Revoluția Dalekilor. Între timp, Vinter a fost descris de însuși actorul Game Of Thrones ca fiind „distractiv, aventuros și dinamic.”El a fost, de asemenea, confirmat că posedă propria sa navă spațială.

după sezonul 12 controversat atemporal copil arc a ajuns la un punct culminant, mulți fani au rămas cu mai multe întrebări decât răspunsuri. De aceea, credem că narațiunea care înconjoară cine este de fapt doctorul și cum a devenit copilul atemporal va fi concretizată în continuare – potențial ceva care duce la dispariția acestei încarnări.

Chibnall a vorbit puțin despre poveste ca parte a panoului Doctor Who [email protected] 2021: „vă pot spune că ne luăm cu doctorul și Yaz, care călătoresc împreună de ceva timp, și venim și îi întâlnim la mijlocul aventurii”, a spus el. „Apoi dau peste un bărbat pe nume Dan Lewis.”

cel mai recent, în timpul Festivalului TV de la Edinburgh, directorul de dramă al BBC, Piers Wenger, a comentat direcția spectacolului (via Elliot Gonzalez).

„ca și în cazul oricărei schimbări de Doctor și showrunner, vom fi o schimbare radicală înainte”, a spus el participanților.

în urma celor trei speciale care urmează să aibă loc în 2022, al 13-lea Doctor se va regenera într-un actor necunoscut în prezent. Speculațiile sunt deja pline de cine va prelua TARDIS, dar este posibil ca niciun nume oficial să nu fie anunțat până cândva anul viitor.

  • cum să urmăriți Doctor Who online

știri recente

{{ articleName }}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.