cum să obțineți o adresă IP pentru Bangladesh din străinătate

cum să obțineți o adresă IP pentru Bangladesh

cum să obțineți o adresă IP pentru Bangladesh

Site-urile de streaming din Bangladesh, cum ar fi televiziunea din Bangladesh, canalul 24, ATN Bangla, Focus Bangla și Zee Bangla, restricționează adesea accesul la fluxurile lor live în funcție de faptul dacă sunteți în țară sau nu. Aceasta înseamnă că este posibil să nu puteți urmări dacă vă conectați cu o adresă IP non-Bangladesh. De asemenea, s-ar putea să vă confruntați cu probleme în încercarea de a vă conecta la conturile dvs. bancare online din locuri precum Bank Al-Falah, Citibank, State Bank of India, HSBC și multe altele.

o rețea privată virtuală (VPN) vă poate ajuta. Un VPN criptează tot traficul care curge către și de pe dispozitivul dvs. și îl direcționează printr-un server intermediar. Când selectați un server din Bangladesh, adresa IP reală va fi înlocuită cu una din Bangladesh, astfel încât veți putea accesa serviciile de mai sus.

un bonus este că aspectul de criptare al VPN-urilor înseamnă că traficul dvs. nu va putea fi citit de niciun Snooper, inclusiv de hackeri sau de furnizorul dvs. de servicii de Internet (ISP). Citiți mai departe pentru a afla cum să obțineți o adresă IP din Bangladesh și cele mai bune VPN-uri pentru job.

cum să obțineți o adresă IP pentru Bangladesh

VPN-urile nu sunt complicate pentru a începe. Consultați instrucțiunile noastre de mai jos, astfel încât să puteți accesa conținutul preferat cât mai curând posibil.

iată instrucțiunile pas cu pas pentru a obține o adresă IP pentru Bangladesh:

 1. stabiliți un serviciu care îndeplinește cerințele dvs. (recomandarea noastră este ExpressVPN).
 2. după ce formalitățile de înregistrare au dispărut, descărcați software-ul nativ pentru dispozitivul dvs., fie direct de la furnizor, fie de la un magazin oficial de aplicații. Nu aveți încredere în site-uri terțe.
 3. Conectați-vă la un server din Bangladesh.
 4. așteptați stabilirea conexiunii.
 5. după ce reușește, încercați să accesați conținut din Bangladesh restricționat geografic. Dacă nu funcționează imediat, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului și încercați din nou.

sfat: cum să obțineți gratuit un VPN plătit: Dacă aveți nevoie de un VPN doar pentru o soluție pe termen scurt, este în interesul dvs. să profitați de garanția de returnare a banilor de 30 de zile a ExpressVPN. În acest fel, va trebui să efectuați o plată în avans, dar plata va fi inversată dacă este solicitată în primele 30 de zile. Există o politică fără întrebări, ceea ce o face o opțiune fără riscuri.

mai jos, oferim o analiză aprofundată a VPN-urilor de top pentru o adresă IP pentru Bangladesh, dar dacă nu aveți timp, iată o listă sumară a celor mai bune VPN-uri pentru a obține un IP din Bangladesh:

cele mai bune VPN-uri pentru o adresă IP din Bangladesh:

 1. ExpressVPN alegerea noastră #1 pentru a obține o adresă IP din Bangladesh. Servere super rapide care pot accesa în siguranță cele mai populare site-uri de streaming. Securitate puternică, fără jurnale și garanție de returnare a banilor de 30 de zile.
 2. PureVPN: opțiune bugetară excelentă. Viteze rapide. Funcționează cu mai multe servicii populare precum Netflix, Hulu și Amazon Prime Video.
 3. HideMyAss: ușor de utilizat. Unele servere permit P2P filesharing.

serviciile VPN sunt prezente în cantități mari pe internet. Dar asta nu înseamnă că oferă niveluri comparabile de servicii. Iată criteriile utilizate pentru selectarea celor mai bune VPN-uri:

 • optimizat pentru viteză și stabilitate
 • menține mai multe servere în Bangladesh
 • capabil să acceseze în siguranță o serie de servicii de streaming geo-restricționate
 • utilizează protocoale de criptare dure, astfel încât datele dvs. să rămână protejate
 • oferă aplicații pentru Android, iOS, Windows și MacOS
 • nu stochează nicio înregistrare a comportamentului utilizatorului

cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP Bangladesh

ExpressVPN dec 2021

aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

site-ul: www.ExpressVPN.com

garanție de returnare a banilor: 30 de zile

ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru a achiziționa o adresă IP pentru Bangladesh datorită fiabilității, vitezei rapide și aplicațiilor ușor de utilizat. Oferă peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv Bangladesh.

caracteristica remarcabilă a ExpressVPN este viteza impresionantă — este suficient de rapidă pentru a transmite în flux video HD și 4K fără niciun decalaj vizibil. Acest furnizor vă poate oferi acces securizat la Netflix SUA, Hulu, BBC iPlayer, Fox, Sky, Acorn TV și multe altele, astfel încât accesarea Bangladesh Television, Channel 24, ATN Bangla, Focus Bangla și Zee Bangla nu ar trebui să pună probleme.

alegerea parametrilor de securitate este de top. Serviciul implementează criptarea pe 256 de biți, precum și un comutator de ucidere pe internet, secretul perfect înainte și protecția împotriva scurgerilor DNS pentru o Confidențialitate mai robustă. ExpressVPN respectă o politică internă de a nu stoca informații de identificare personală. Există o opțiune de a plăti prin Bitcoin pentru confidențialitate suplimentară.

un cont permite conectarea a cinci dispozitive în același timp. Asistența pentru clienți prin chat live este disponibilă non-stop și este incredibil de utilă.

ExpressVPN oferă aplicații Pentru Windows, MacOS, Android și iOS.

Pro:

 • viteze rapide
 • securitate puternică
 • capabil să ocolească geo-restricțiile
 • aplicații bine concepute
 • funcționează cu Netflix

contra:

 • un pic mai scump decât altele

cel mai bun pentru BANGLADESH:ExpressVPN este alegerea noastră de top, deoarece este fiabilă, rapidă și are timp de nefuncționare minim sau deloc. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile.

citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

ExpressVPN cupon
salvați: 49% pe planul anual

ia afacere >

cupon aplicat automat

PureVPN

 PureVPN

aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website: www.PureVPN.com

garanție de returnare a banilor: 31 de zile

PureVPN operează o rețea destul de largă de peste 1.750 de servere răspândite în întreaga lume, inclusiv opțiuni în Dhaka, capitala Bangladeshului. Acest furnizor este capabil să acceseze în siguranță mai multe servicii populare precum Netflix, Hulu și Amazon Prime Video.

PureVPN a trecut printr-o împingere completă de rebranding după unele acuzații usturătoare conform cărora compania nu a reușit să dezvăluie faptul că înregistrează date. Acum există o politică clară de confidențialitate care afirmă în mod clar că nu stochează datele utilizatorilor. De asemenea, are aplicații noi, bine concepute.

serviciul include transfer nelimitat de date împreună cu o caracteristică de tunelare divizată care vă permite să selectați ce aplicații trec prin conexiunea VPN. Tot traficul este criptat folosind criptarea AES pe 256 de biți, iar funcțiile suplimentare includ un comutator de ucidere pe internet, protecție împotriva scurgerilor IPv6, protecție împotriva malware-ului, blocarea anunțurilor, filtrarea adreselor URL și filtrarea aplicațiilor.

sunt disponibile aplicații Pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Un cont permite conectarea simultană a cinci dispozitive, iar asistența pentru clienți este disponibilă non-stop.

Pro:

 • viteze rapide
 • excelent pentru Netflix
 • interfață de utilizator îmbunătățită și caracteristici

contra:

 • preocupări anterioare privind confidențialitatea

cea mai bună opțiune bugetară:PureVPN livrează un produs rapid și fiabil la un preț accesibil. Profitați de garanția de returnare a banilor de 31 de zile.

iată recenzia noastră completă despre PureVPN.

PureVPN cupon
salvați 82% pe planul de 2 ani

ia afacere >

reducere aplicată automat

HideMyAss

 ascunde fundul meu VPN

aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

site-ul: www.HideMyAss.com

garanție de returnare a banilor: 30 de zile

HideMyAss, cu sediul în Marea Britanie, operează 930 de servere în 190 de țări, inclusiv două servere în Bangladesh. Unele servere sunt dedicate accesării site-urilor de streaming, iar altele permit partajarea fișierelor P2P (aka: torrenting). Cea mai impresionantă parte a acestui serviciu este că are peste 400 de milioane de utilizatori, oferindu-i o mulțime de informații despre cum să construiască o soluție VPN de top.

HideMyAss este rapid și stabil, plus funcționează cu servicii precum Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

acest furnizor implementează criptarea AES pe 256 de biți pentru a proteja traficul utilizatorilor, împreună cu tastele RSA pe 4.096 de biți, secretul perfect înainte și protecția automată wifi. Aplicațiile Desktop vin cu un kill switch. Din păcate, HideMyAss înregistrează datele utilizatorului în mod implicit, inclusiv adresele IP. Cu toate acestea, este posibil să ajustați această setare implicită în cadrul aplicației. În caz de probleme, trebuie doar să contactați echipa de asistență live chat pentru asistență.

puteți găsi aplicații Pentru Windows, MacOS, Android și iOS. O singură conexiune permite conectarea simultană a cinci dispozitive.

Pro:

 • numărul mare de țări acoperite
 • viteze decente pentru streaming
 • funcționează cu Netflix

contra:

 • Politica de înregistrare a datelor
 • mai scumpă decât alți rivali

ușor de utilizat și versatil:HideMyAss funcționează cu multe servicii de streaming, are viteze rapide și parametri solizi de criptare. Toate planurile sunt livrate cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

citiți recenzia noastră completă a HideMyAss

Ascunde-mi fundul cupon
Obțineți 75% reducere la planul de 36 de luni

Black Friday TagObțineți ofertă >

reducere aplicată automat

pot folosi un VPN gratuit pentru a obține o adresă IP pentru Bangladesh?

serviciile VPN gratuite sunt puternic promovate pe internet, dar va fi dificil să găsiți unul care să ofere servere în Bangladesh. Este rar ca un furnizor VPN plătit să găzduiască un server în țară, astfel încât un VPN gratuit care face același lucru va fi un pic de întindere.

înțelegem de ce ați putea fi tentați să optați pentru un VPN gratuit din cauza faptului că este, bine, gratuit. Nu există nici o plată în avans în numerar implicate și poate dura doar câteva clicuri pentru a începe. Cu toate acestea, experiența pe care o oferă astfel de servicii este incredibil de slabă.

Unii furnizori VPN gratuite au fost prinși miniere de date de utilizator și de vânzare-l pe un profit. La sfârșitul zilei, trebuie să câștige bani pentru a plăti funcționarea serverului și alte cheltuieli generale. Pentru a genera bani ori de câte ori este posibil, un furnizor a mers la lungimea extremă de utilizare a lățimii de bandă inactivă pentru a construi armate botnet și a ataca site-urile rivale.

unele aplicații VPN gratuite vin la pachet cu programe malware care pot duce la pierderi de date, extorcare și o mulțime de alte amenințări. Dacă încercați să transmiteți Conținut sau să accesați în siguranță serviciile bancare, este dificil să faceți acest lucru cu un VPN gratuit.

în general, reiterăm că este în interesul dvs. să evitați VPN-urile gratuite. O soluție pe termen scurt este cea sugerată la începutul acestui articol (profitând de garanția de returnare a banilor ExpressVPN). În caz contrar, cel mai bine este să tuseți câțiva dolari în fiecare lună — va merita.

pot folosi un VPN pentru a viziona televiziunea online din Bangladesh?

conectarea la unul dintre furnizorii VPN recomandați cu un server din Bangladesh vă va acorda automat o adresă IP din țară. Aceasta înseamnă că fluxurile de televiziune online, cum ar fi cele de la televiziunea din Bangladesh, canalul 24, ATN Bangla, Focus Bangla și Zee Bangla, vor fi puse automat la dispoziția dvs., deoarece vor presupune că vă aflați fizic în țară.

acestea fiind spuse, este posibil ca unele dintre aceste canale să vă solicite să vă înscrieți și să obțineți un nume de utilizator și o parolă (inclusiv furnizarea unei adrese locale) înainte de a oferi acces complet. În acest caz, este mai bine să verificați cu site-urile individuale pentru claritate.

DISCLAIMER: Comparitech nu încurajează utilizarea unui VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă rugăm să consultați legile locale înainte de a decide să vă îmbarcați pe această rută. Dacă aveți întrebări, atunci este mai bine să discutați cu un avocat din țara dvs. de reședință.

ce site-uri sunt blocate în Bangladesh?

libertățile internetului în Bangladesh s-au îmbunătățit modest în 2018, dar sunt încă considerate doar parțial libere. Țara are o istorie de blocare a aplicațiilor de social media, cum ar fi Facebook și WhatsApp, iar noua legislație introdusă în Parlamentul din Bangladesh vizează în mod direct obținerea unui control mai mare asupra domeniului online.

actuala administrație a filtrat și blocat în mod proactiv site-uri web care sunt considerate a fi critice față de stat. Mai exact, în 2017, site-ul de știri din India The Wire a fost blocat după ce a publicat un articol care sugerează că Agenția de informații militare din Bangladesh a fost implicată în dispariția academicianului din Bangladesh Mubashar Hasan. În August 2016, s-a estimat că aproape 35 de site-uri de știri au fost blocate în toată țara.

din toate punctele de vedere, este probabil în interesul dvs. să navigați pe web în siguranță și în siguranță cu un VPN.

ce altceva pot face cu o adresă IP pentru Bangladesh?

un alt caz comun de utilizare pentru VPN-uri este capacitatea de a accesa în siguranță serviciile bancare online. O adresă IP din Bangladesh înseamnă că va fi mai ușor să vă verificați contul bancar online de la Bank Al-Falah, Citibank, State Bank of India, HSBC și multe altele. Adresele IP locale nu vor ridica steaguri roșii de conformitate, deoarece infrastructura de rețea a băncii va presupune că vă aflați în interiorul țării.

caracteristicile de criptare incluse în VPN-uri fac conexiunea dvs. practic imposibilă. Ceea ce înseamnă că este o experiență fără probleme pentru a accesa wifi-ul public. Rețelele wifi publice sunt acele rețele nesecurizate pe care le găsiți de obicei la aeroporturi, hoteluri, mall — uri și cafenele-sunt folosite de hackeri care încearcă să vă fure datele prin lucruri precum atacurile omului în mijloc.

care sunt celelalte metode pentru a obține o adresă IP pentru Bangladesh?

un serviciu VPN nu este singura opțiune pentru a vă ascunde locația reală. O altă metodă este să utilizați browserul Tor pentru a vă ascunde adresa IP.

scopul inițial al proiectului Tor a fost de a înăbuși încercările de supraveghere în masă ale agențiilor de stat. Produsul său emblematic, browserul Tor, este gratuit pentru descărcare și popular printre denunțători, activiști pentru Drepturile Omului și jurnaliști. Din păcate, este foarte lent, deci nu este potrivit pentru sarcini intensive de date, cum ar fi streamingul sau descărcarea. Mai mult, atrage, de asemenea, o reputație sordidă după ce a fost folosită de infractori pentru a accesa dark web și a desfășura activități ilegale.

o altă modalitate de a vă ascunde adresa IP reală este utilizarea serverelor proxy. Dar acestea sunt similare cu VPN-urile gratuite prin faptul că sunt livrate cu capace de date, o mică selecție de locații și politici de confidențialitate discutabile.

furnizorii de Streaming precum Netflix monitorizează și blochează proactiv proxy-urile de ceva vreme. Fiți pregătiți pentru dezamăgire dacă intenționați să vă bazați pe ele pentru a accesa emisiunile și filmele preferate.

Vezi și: cele mai bune VPN-uri pentru Bangladesh în 2019

imagine: „harta Bangladeshului” domeniu Public

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.