cum să fii încrezător în jurul valorii de baieti: 21 strategii dovedite

ce ar însemna pentru tine, dacă ai ști că au fost capabili de a merge oriunde, și știu că nu ar începe să se implodeze în momentul în care un tip atractiv arată?

dacă ai ști să fii încrezător în jurul băieților și acea încredere nu numai că ar atrage bărbații, ci și i-ar atrage spre tine. Îți poți imagina cum se va schimba viața ta?

deși, chiar acum că, probabil, pare ca un univers alternativ, și acest lucru sună atât de familiar

 • inimile voastre încep să bată.
 • mintea ta începe să alerge cu lucruri de spus, dar nu poți veni cu nimic
 • simți că umerii tăi încep să scadă și tot ce vrei să faci este să te micșorezi și să dispari.

simți că ar trebui să mergi mai departe și să renunți și să te retragi în rolul tău de singură floare de perete timidă.

dar nu trebuie să fie așa:

secretul cum să fii încrezător în jurul băieților care îți plac este la doar câteva suluri distanță.

mai jos veți găsi ghidul gratuit cu 21 de sfaturi antiglonț despre cum să aveți încredere în jurul băieților.

cum să fii încrezător în jurul băieților care îți plac

primul pas pentru a învăța cum să fii încredere, este să realizezi că încrederea este un mit. Încrederea este lipsa de frică, și dacă nu ești un sociopat. Nu veți avea niciodată încredere 100% și oricine vă promite acest lucru nu este în întregime adevărat.

ceea ce vă va învăța acest ghid este cum să eșuați în calea spre succes.

și este important să realizezi că vei eșua la început.

dar dacă urmați pașii din acest ghid, veți începe să observați că vă purtați diferit. Veți vedea că oamenii vor începe să vă observe, iar unii pot chiar să vă complimenteze.

așa că continuați să citiți pentru a afla cele 21 de sfaturi antiglonț despre cum să fiți încrezători în jurul băieților care vă plac.

FII TU ÎNSUȚI….Nu fi cel mai bun de sine

atragerea unui bărbat

fii tu însuți este cel mai supraevaluat și inutil sfat pe care ți-l poate oferi cineva atunci când încerci să înveți cum să fii încrezător în jurul băieților care îți plac. În prezent, „tu însuți” este această persoană care nu știe ce să facă.

dar toată lumea are o situație în viața lor, în care sunt mândri de modul în care s-au descurcat și cum au acționat. Unde știau ce să facă și au făcut-o fără cusur.

dacă poți atinge acea persoană și acel sentiment de unde știi ce faci, vei simți diferența. Și vei începe să simți diferența.

dacă vă luptați să găsiți acest lucru, atunci gândiți-vă la cineva pe care îl căutați. Poate fi un personaj fictiv sau cineva pe care îl cunoști. Atunci gândește-te ce ar face acea persoană. Cum se vor purta și ce vor vedea.

începeți în situații mici în acest sens. Ca la cafeneaua locală, în timpul plății. Pe măsură ce practica veți găsi că va începe să vină mai ușor și mai natural pentru tine.

amintiți-vă, practicați să învățați, nu să evitați greșelile. Veți face greșeli, dar acestea sunt oportunități de învățare. Cu cât înveți mai mult, cu atât vei fi mai bine.

ai grijă de tine

dating Sfaturi pentru fete
turiști cuplu de călătorie în Havana, Cuba distracție. Tânăr cuplu fericit multiracial pe vaction backpacking în picioare pe Plaza de la Catedral, Old Havana.

acesta este cel mai important pas al: „cum să fii încrezător în jurul băieților.”Este imposibil să fii într-o stare bună și să fii cel mai bun sine dacă îți conduci corpul în pământ. Tot ceea ce faci corpului tău este o reflectare a modului în care te vezi pe tine însuți. Dacă vrei ca alții să fie atrași de tine, este important să ai grijă de tine. Iată câțiva pași simpli pentru a avea grijă de tine.

 • faceți rutina de somn și obțineți o mulțime de ea.
 • aveți grijă de sistemul digestiv
 • exercitați zilnic – chiar dacă numai pentru 20 de minute
 • spuneți Nu altora și da îngrijirii de sine
 • faceți o călătorie de auto-îngrijire pentru a vă întineri
 • ieșiți afară
 • lăsați un animal de companie să vă ajute
 • ia organizat
 • gatiti pentru tine
 • mananca dreapta
 • Citeste mai des
 • program timp

exersează-ți abilitățile de conversație

conversație ciudat distruge atracție

nu există nici o îndoială despre asta, a putea purta o conversație este o abilitate. Nimic nu întoarce o persoană mai departe, atunci dacă nu poți purta o conversație.

adevărat, s-ar putea să fii timid și să nu vorbești prea mult. Dar dacă tot ce faci este să te uiți la persoana care vorbește, se va simți inconfortabil. Și le dă impresia că nu vrei să ai nimic de-a face cu ei. Chiar dacă acesta este cel mai îndepărtat lucru de adevăr.

ca orice altceva de aici, acest lucru va necesita practică. Deci, practică cu toată lumea. Grefierul checkout, chelnerul, șoferul de autobuz, șoferul Uber sau Lyft.

nu este nevoie de mult pentru a fi un bun conversator. Cea mai importantă parte este modul în care se simte persoana. Dacă îi poți face să se simtă importanți și auziți fără să-i judeci, atunci își vor aminti de tine ca de cineva pe care l-au simțit bine în preajmă. Și asta e tot ce contează.

destul de curând nu veți avea nicio problemă să știți cum să vorbiți cu un tip drăguț.

mai multe sfaturi simple:

 • căutați începători Conversaționali: Haine, mașini sau orice altceva care le arată interesele
 • puneți-le întrebări și ascultați
 • nu judecați și nu încercați să dezbateți
 • arătați-le că ascultați
 • nu încercați să le „experimentați”
 • căutați indicii dacă un subiect este incomod sau dacă au terminat de vorbit
 • fii sincer: insinceritatea arată

amintiți-vă, dacă nu sunteți obișnuiți să purtați multe conversații, acest lucru va fi greu la început. Dar amintiți-vă, exersați pentru a învăța cum să fiți încrezători în jurul băieților care vă plac.

dacă doriți mai multe sfaturi despre doriți să spuneți în mod specific, consultați ghidul meu gratuit de mai jos.

mai mult: seducându-l cu cuvinte – 11 fraze dovedite pentru a-l asculta activ

listarea activă

nu este nimic mai frustrant sau enervant atunci când atunci când vă pot spune o persoană nu este de a asculta un cuvânt spui. Este într-adevăr lasă o impresie proastă cu persoana, și așa cum am menționat mai devreme. Cea mai importantă parte de a fi un bun conversationalist, este modul în care persoana se simte atunci când pleacă.

și dacă nu-i asculți, vor pleca simțindu-se neimportanți și nevrând să vorbească cu tine din nou.

deși uneori este exact ceea ce ne dorim, amintiți-vă că trebuie să practicăm. Dacă vrei cu adevărat să știi cum să fii încrezător în jurul băieților care îți plac, este important să înveți cum să-i faci să se simtă bine în jurul tău.

știu că poate fi greu, mai ales dacă te străduiești să găsești lucruri de spus. Nu este că nu vrei să-i asculți, ci că vrei să poți contribui la conversație și să arăți că ești interesant.

iată câteva lucruri simple pe care le puteți face pentru a arăta că ascultați. Pur și simplu dați din cap și dați un pic de „mhmm” pentru a arăta că auziți și înțelegeți ceea ce spun.

acum poate vă gândiți: „dar cum voi continua conversația? Ce să spun?”

acest lucru este, de asemenea, foarte simplu. Tot ce trebuie să fie este cu adevărat curios despre persoana sau ceea ce spun ei. Gândește-te la un moment în care ai vrut să afli mai multe despre ceva. Ai avut probleme în a veni cu întrebări de pus sau lucruri de spus pentru că încercai să înțelegi mai bine?

cel mai probabil nu, și același lucru va fi valabil și aici. Doar asculta, și să încerce să aibă grijă cu adevărat despre ceea ce se întâmplă. Se va vedea.

mai mult: cum să-i arăți unui tip care îți place

îmbracă-te confortabil

rochie pentru succes și încredere

când înveți cum să fii încrezător în jurul băieților care îți plac, pare să aibă sens că, dacă arăți bine, te vei simți bine și te vei simți mai încrezător.

deși parțial adevărat, se poate, de asemenea, înapoi foc. Dacă ceea ce se luptă cu este cum să fie încrezători în jurul valorii de baieti, si te imbraci incredibil de sexy, și veți obține toată această atenție și ești inconfortabil. Ei bine, asta nu va funcționa construindu-ți încrederea, ci va servi doar ca dovadă suplimentară pentru tine, că nu ești încrezător.

de asemenea, dacă nu vă simțiți confortabil să arătați sexy într-un cadru de grup, atunci deja începeți inconfortabil și vă pregătiți pentru eșec. Ca să nu mai vorbim cât de incomode pot fi unele ținute! Deci, dacă tot ce vă puteți gândi este să mergeți acasă și să treceți la pantaloni de trening și Netflix, nu veți avea o ieșire productivă.

acum nu spun, nu te îmbrăca atractiv sau să te plimbi în pantaloni de trening. Exista o multime de haine drăguț și atractiv, care sunt confortabile, care va fi la fel de eficient în obținerea un om să vă doresc.

deci, asigurați-vă că vă îmbrăcați într-un mod în care vă simțiți confortabil și nu în ceva din care muriți de nerăbdare să ieșiți.

fii mândru de tine

cum să acționezi încrezător în jurul băieților

găsirea lucruri pe care le-ați făcut că sunteți mândru de tine pentru va fi un impuls imens pentru stima de sine atunci când sunteți de învățare cum să fie încrezători în jurul valorii de baieti iti place.

nu spun să te lauzi despre tine și cât de uimitor ești. Nimănui nu-i place un lăudăros.

dar ai ascultat vreodată pe cineva vorbind atunci când este entuziasmat sau mândru de ceva și se implică cu adevărat în asta. Te simți fericit pentru ei, ei se simt fericiți și toată lumea se simte bine.

când ai lucruri pe care le poți spune că le faci și de care ești mândru. Nu numai că arată că ai stima de sine, dar că ai și ambiții și încerci să realizezi lucruri.

și poate fi oricât de mic, este exact modul în care îl prezentați.

este o formulă simplă: lucru mic, cum se corelează cu un interes, cum se potrivește cu un plan mai mare.

Iată un exemplu:

„știu că am început să fac exerciții fizice doar de o săptămână, fiind consecvent cu acesta este ceva cu care m-am luptat întotdeauna. Deși încep să văd că este mai greu să faci singur, așa că ceva ce vreau să învăț să fac este să blog și instagram. Pentru a afla ce funcționează și ce nu. ce este puf și ce nu este. să nu fie acest model de instagram ridicol de superb, cu filtre din belșug. Dar doar eu, persoana normală care încearcă să trăiască mai sănătos și să se formeze și să arate mai bine. Și sperăm să creăm o comunitate mică în care să ne putem sprijini și încuraja reciproc.”

poți vedea cum sună mai bine, și va avea tipul din cap în acord, și impresionat de faptul că aveți un scop sau ambiție. Un pas simplu în stăpânirea modului de a fi încrezător în jurul băieților care vă plac.

încearcă să te gândești la unele lucruri pe care le faci în viață și cum poți fi mândru de asta. Nu e unde ești, e unde vrei să mergi.

împământați-vă

dating Sfaturi pentru femei

acum nu vorbesc despre împământarea și trimiterea în camera ta.

dar acesta este un sfat foarte simplu, pentru că ori de câte ori începi să te simți nervos sau să-ți intre prea mult în cap.

tot ce trebuie să faceți atunci când începeți să vă simțiți în acest fel, este să vă puneți 70% Din atenție în picioarele voastre pe pământ. Asta e tot ce trebuie să faci. Simțiți-vă picioarele pe pământ și concentrați-vă cea mai mare parte a atenției asupra acestui lucru.

chiar va trebui să încercați să credeți cât de util este acest lucru! A fi capabil să ieși din cap și să te calmezi este una dintre cele mai importante părți ale învățării cum să fii încrezător în jurul băieților care îți plac.

a face acest lucru nu numai că te va calma, dar te va lăsa să te întorci în jocul de a asculta activ și de a participa la conversație. De asemenea, îl va face pe tipul tău să se simtă mai confortabil. Ai fost vreodată în jurul unei persoane vizibil nervos, te face nervos prea!

încearcă și Anunță-mă cum merge.

FLIRT

inima ta poate doar a scăzut atunci când am spus acest lucru. Dar vă puteți relaxa, acestea sunt cele mai ușoare și mai simple moduri de a flirta. Ei au nevoie de aproape nici o calificare din partea ta.

mai întâi doriți să vă asigurați că mențineți contactul vizual (nu obssevilee, priviți din când în când) și zâmbiți. Acest lucru arată tipul care în acest moment, și interesat de ceea ce spune el.

în al doilea rând, ascultați activ. Fii cu adevărat curios. Acest lucru se leagă de primul, dar aceste două sunt cele mai importante părți ale începutului de a flirta.

apoi, aruncați câteva atingeri jucăușe. Doar o atingere pe braț sau umăr atunci când se spune sau se întâmplă ceva amuzant. Doar asigurați-vă că priviți în jos sau în altă parte atunci când atingeți brațul. Poate fi ciudat sau trimiterea unui semnal pe care poate nu doriți să îl trimiteți încă!

în cele din urmă, joacă-te cu părul tău. Fiecare om știe că acesta este un semnal universal pentru flirt pentru o femeie. Și este extrem de simplu. Doar răsucirea părului, tragerea spatelui în spatele umărului va fi un semnal clar.

ceva mai avansat:

tachinându-l. Poate doriți să dețină în afara pe acest lucru pentru acum, dar dacă vă simțiți confortabil puteți arunca câteva glume pe cheltuiala lui. A învăța cum să faci acest lucru durează ceva timp, deoarece nu vrei să mergi prea departe și să-l interpretezi pe omul tău, deoarece nu te interesează.

deci, dacă puteți practica aceste sfaturi simple, va merge un drum lung în construirea încrederii în jurul oamenilor.

mai mult: folosind limbajul corpului să-l seducă

obține o nouă MANTRA

încrederea atrage tip

a avea o mantra simplă este o metodă distractivă și eficientă în călătoria dvs. despre cum să fiți încrezători în jurul băieților care vă plac. Tot ce este, este o linie simplă care te aduce înapoi în mentalitatea și starea de spirit potrivită.

acesta este un sfat de la Mark Divine, un fost Navy SEAL. El învață această metodă în cartea sa, mintea imbatabilă.

ori de câte ori se simțea învins în timpul antrenamentului intens, își spunea: „se simțea bine, arăta bine. Ar trebui să fie la Hollywood.”

este doar o linie simplă care l-a readus într-o stare bună și să se liniștească. Este ceea ce a lucrat pentru el.

așa că vino cu o mantră și vezi cum funcționează pentru tine. Postează câteva dintre mantrele tale în comentariile de mai jos!

lucrează la postura ta

acesta nu este doar un sfat important despre cum să fii încrezător în jurul băieților care îți plac, ci și doar viața în general. Există o corelație solidă între postura și starea ta de spirit.

urmăriți acest discurs Ted de mai jos doar pentru a afla cât de important este acest lucru!

mai mult: cum să obțineți un băiat să vă întreb afară

oglindă idolul tău

am menționat acest lucru pe scurt într-un alt sfat, dar a vrut să se extindă pe ea ceva mai mult aici.

pentru acest sfat despre cum să fii mai încrezător în jurul băieților, vreau să canalizezi Beyoncec sau orice altă celebritate despre care crezi că este uber încrezătoare. Apoi întrebați-vă:

WWBD?

ce ar face Beyoncus la această dată? Și-ar încrucișa brațele și ar încerca să se facă mică sau să stea dreaptă cu umerii înapoi și să-l privească pe acest bărbat în ochi?

ar fi ea tremura atunci când el îi dă un compliment sau zâmbet și spune, mulțumesc! Știu!

uneori trebuie să falsifici încrederea până când o simți. Vestea bună este că alții nu au nici o idee că te prefaci. Puteți să-i păcăliți în totalitate să creadă că sunteți o doamnă de încredere sexy. Și ceva interesant se va întâmpla după ce îl falsifici o vreme…vei începe să crezi și asta!

schimbă-ți trecutul

depășirea trecutului pentru încredere

din păcate, nu putem călători în timp și să ne întoarcem în timp. Deși vă puteți imagina! Ce ți-ai spune?

aceasta este o tehnică simplă nlp numită: muzică de film.

4 pași simpli:

 1. urmăriți un film cu o situație problematică pe care o aveți. Doar pune-l înapoi în mintea ta. Orice situație cu care ai fost jenat sau ai avut dificultăți.
 2. Selectați Muzică Temă. Selectați muzică care nu se potrivește cu situația. Poate fi muzică optimistă, muzică tematică pentru un desen animat. Muzica Lonely island. Orice funcționează atâta timp cât nu se potrivește.
 3. redă filmul cu muzică. Acum reda filmul în mintea ta cu tema muzica la fel de tare ca tine poate în cap. Și să-l joace tot drumul până la capăt.
 4. Verificați rezultatele. Acum redați filmul, fără muzică. O te uiți la ea, te simți diferit.

Postează în comentariile de mai jos și Anunță-mă care au fost rezultatele tale!

GĂSIȚI ZONA DE CONFORT….Ieși afară

zona de confort pentru consolidarea încrederii

este un adevăr nefericit, dar dacă vrei cu adevărat să înveți cum să fii încrezător în jurul băieților care îți plac, vei fi inconfortabil și vei ieși în afara zonei de confort.

începeți mic la început. Se poate spune doar de mare și de a începe o conversație cu casa de marcat. Întreb pe cineva pentru timp. Mergeți la un grup de întâlniri pentru ceva care vă interesează.

aderarea la un grup de voluntari cu niște prieteni.

dacă ai prieteni care își asumă mai multe riscuri decât tine, încearcă să petreci mai mult timp cu ei.

de asemenea, învață să recunoști când cauți scuze și fii sincer cu tine însuți. Păstrați ceea ce încercați să realizați în minte și folosiți-l ca motivație.

nu uitați să începeți cu pași mici, apoi mergeți mai departe.

pompează-te

acesta nu este sfatul meu preferat, pentru că te poate arde. Dar are unele beneficii vizibile pe termen scurt, în timp ce te în canelura acestei călătorii de cum să fie încrezători în jurul valorii de baieti iti place.

majoritatea oamenilor — bărbați și femei — devin nervoși înainte de o întâlnire. Este natura umană. Dar ai o rutină care dă doar un pic teeny mai multă încredere? Dacă nu, luați o notă de la sportivi.

cercetătorii de la școala de Management Kellogg de la Universitatea Northwestern au observat că sportivii s-au cufundat adesea în muzică înainte de un joc ca o modalitate de a se psych pentru joc. Iată câteva dintre melodiile care i-au făcut pe participanți să se simtă cei mai puternici. Adăugați-le la lista de redare pre-data!

 • „We Will Rock You” De Queen
 • „pregătește-te pentru asta” de 2 Unlimited

probabil că ai propria listă de melodii care te fac să te simți puternic și sexy. Sunt serios despre crearea unui playlist pentru a asculta ca te-ai pus pe machiaj și mă îmbrac pentru o dată! Fă-o!

amintește-ți să nu te bazezi pe ea, altfel te vei arde și te vei prăbuși.

fii interesant

învățați lucruri noi pentru a îmbunătăți încrederea

învățarea de a deveni interesant este unul dintre cele mai simple sfaturi despre cum să fii încrezător în jurul băieților. Poate suna descurajant și poate chiar te-ai gândit: „de ce m-ar găsi cineva interesant?”Dar fiți siguri, este de fapt foarte ușor dacă urmați acești pași simpli.

 1. învață o nouă abilitate. O persoană obișnuită petrece 4 ore pe zi vizionând Netflix, jucând pe telefon sau pe computer. Imaginați-vă dacă ați putea folosi doar 30 de minute pentru a învăța ceva nou. Puteți să vă îndreptați spre Udemy și să aflați aproape orice. Vrei să înveți să desenezi? Ei au un curs gratuit. Vrei să înveți magia? Sute de videoclipuri pe Youtube. Cea mai bună parte este, puteți fi doar manifestare off la prietenii tăi, și oamenii vor fi în mod natural atras de tine pentru că voi se distrează.
 2. Fă ceva nou. Dacă locuiți la doar o oră distanță de plajă, faceți o excursie de o zi și închiriați o placă cu palete. Încercați o sală de alpinism interioară. Alăturați-vă unui grup de întâlniri pentru excursioniști sau joggeri sau bicicliști. Dacă sunteți îngrijorat că nu aveți nimic de spus, a avea experiențe pe care să vă bazați este o modalitate excelentă de a nu purta doar o conversație, ci și de a fi interesant.
 3. învață să povestești. Există tone de videoclipuri YouTube gratuite pe ea. Dacă poți învăța cum să spui o poveste simplă într-un mod fascinant, oamenii vor fi atrași de tine.

acestea sunt cele mai simple și unele dintre cele mai eficiente pași pentru a deveni interesant. Și toate acestea sunt, de asemenea, aspecte cheie de a fi, în general, fericit și persoană împlinită. Dublu whammy!

ieși afară

acest lucru merge mână în mână cu ultimul sfat despre cum să fii încrezător în jurul băieților care îți plac. Pur și simplu pune, mai sunt afară și despre, mai confortabil ai de gând să fie în orice situație.

nu trebuie să fie ceva nebunesc. O plimbare în parc. Voluntar la adăpostul pentru câini. Plimbați-vă prin cartier. Du-te la raliuri camion alimente. Aproape orice te scoate din casă.

nu numai că îți vei găsi starea de spirit și, în general, fericirea s-au îmbunătățit, dar vei fi și mai motivat și mai confortabil!

17. Încercați lucruri noi

nu vreau să bat un cal mort aici, dar acest lucru arată cât de importante sunt aceste trei lucruri atunci când încercați să vă dați seama cum să fiți mai încrezători în jurul băieților care vă plac.

vei avea lucruri noi despre care să vorbești, vei fi mai fericit și vei atrage în mod natural bărbații spre tine.

iată câteva sfaturi pentru a încerca lucruri noi:

 1. umpleți un borcan cu câteva lucruri simple pe care ați vrut să le încercați, dar „pur și simplu nu ați ajuns la el.”Apoi, o dată pe săptămână, trageți o hârtie cu unul dintre lucrurile scrise pe ea și faceți-o!
 2. alege câteva comportamente și acțiuni pe care vrei să le schimbi și apoi, cel puțin o dată pe săptămână, fă ceva care ajută la atingerea acestui obiectiv.
 3. fii spontan. Dacă aveți o bănuială că există ceva ce vrei să faci, și aveți timp liber. Du-te și fă-o. Un alt pas simplu, este de a spune doar da la lucruri. Evident, există unele avertismente și nu vrei să spui da la toate. Dar dacă de obicei spui NU când ești invitat. Spune da de data asta.

sperăm că până acum Puteți vedea cât de importante sunt aceste ultime trei sfaturi despre cum să fiți mai încrezători în jurul băieților care vă plac.

practică!!

cum atrage încrederea

totul este distractiv și jocuri pentru a citi și a învăța cum să fii încrezător în jurul băieților care îți plac, dar dacă nu practici niciodată ceea ce înveți. Atunci nu vei fi niciodată încrezător și confortabil.

deci, din nou, practică și practică și practică. De fiecare dată când ai ocazia. Ar putea fi practicarea conversații cu însoțitorul de gaz. S-ar putea practica postura la locul de muncă sau de clasă.

orice ai face, încearcă să faci un efort conștient pentru a lucra asupra ta.

în mod deliberat încurca

amintiți-vă când am menționat că sunt practica de a învăța și va strica?

Ei bine, încurcarea este întotdeauna o teamă care este în mod constant în mintea tuturor și suflăm consecințele în mod disproporționat.

„dacă spunem ceva stupid în fața acestui tip, el nu va mai vorbi niciodată cu mine. El va spune prietenilor săi, și în curând întreaga lume va acum sunt ciudat și ciudat și să mă evite!”

Ei bine, asta nu se va întâmpla. Deși o parte se va teme întotdeauna că o va face. Cel mai bun mod de a-l depăși?

în mod deliberat încurca și de a face ceva ciudat sau ciudat. La început va fi incomod, dar știi ce se va întâmpla?

absolut nimic. Lumea va merge mai departe și absolut nimeni nu-și va aminti. Cu cât mai repede poți ajunge la realizarea mai bine vei fi.

deci, du-te afară și de a face ceva ciudat! Postați în comentarii să-mi spuneți ce ați încercat!

imaginați-vă succesul

în loc să jucați viziuni cu consecințe traumatice și devastatoare atunci când vă încurcați.

începeți să vedeți ce se întâmplă când îl ucideți într-o conversație cu un tip. În loc să vă concentrați asupra modului de a fi încrezători în jurul băieților care vă plac, începeți să vă vedeți ca persoana încrezătoare pe care o doriți.

subconstientul nu poate face diferenta intre realitate si fictiune. Cu cât vă imaginați mai mult succesul, cu atât veți începe să-l credeți fără să-l realizați.

cuplați acest lucru cu păstrarea unui jurnal al progresului dvs. În loc să scrieți și să vă concentrați asupra a ceea ce a mers prost, concentrați-vă asupra a ceea ce ați făcut bine.

nu numai că te vei vedea reușind, dar atunci vei scrie cu ce ai succes și destul de curând gândul că nu știai să fii încrezător în jurul băieților care îți plac va fi un gând îndepărtat!

mai mult: cum să-l faci iubitul tău și să-l păstrezi

adevărul: încrederea este un mit

știu că am menționat multe despre cum să fii încrezător în jurul băieților care îți plac. Dar adevărul este că este un mit! Am atins acest lucru un pic la început, dar a vrut să salveze Acest până la urmă. Iată un videoclip minunat care explică de ce nu ar trebui să aștepți niciodată să fii sau să te simți încrezător.

Iată o recapitulare rapidă a cheii take aways:

 1. fii tu însuți….Nu Fii Cel Mai Bun Sine
 2. Ai Grijă De Tine
 3. Exersează-Ți Abilitățile De Conversație
 4. Ascultă Activ
 5. Îmbracă-Te Confortabil
 6. Fii Mândru De Tine
 7. Împământează-Te
 8. Flirtează
 9. Obține O Nouă Mantră
 10. Lucrează La Postura Ta
 11. Oglindește-Ți Idolul
 12. Schimbă-Ți Trecutul
 13. Găsește-Ți Zona De Confort….Ieși
 14. Pompează-Te
 15. Fii Interesant
 16. Ieși
 17. Încearcă Lucruri Noi
 18. Practică!!
 19. în mod deliberat mizerie în sus
 20. imagina succesul
 21. adevărul: încrederea este un mit

acum vreau să știu, ce sfat ați găsit cel mai util!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.