Cum să creșteți numărul de spermatozoizi în mod natural: mâncați aceste 11 produse alimentare pentru a îmbunătăți potența masculină

creșteți numărul de spermatozoizi cu aceste produse alimentare.

Data actualizării: 26 decembrie 2016 5: 25 PM IST de Chethana Prakasan

publicitate

buton Abonare Abonare la notificări

s-ar putea să conduci un stil de viață sănătos și să ai grijă de corpul tău, dar cum rămâne cu viața ta sexuală? Există mai multe exerciții pe care le puteți face și alimente pe care le puteți mânca pentru a îmbunătăți sănătatea penisului. Aceste alimente și substanțe nutritive vor avea un efect pozitiv asupra performanței penisului. Cu toate acestea, dacă intenționați să aveți un copil, primul lucru pe care ar trebui să îl verificați este starea de sănătate a spermei. Numărul de spermatozoizi, motilitatea și volumul acestuia au o legătură directă cu șansele dvs. de a avea un copil. Spermatozoizii, mici celule reproductive masculine, sunt necesare pentru a face copilul împreună cu oul. Aceste celule poartă jumătate din informațiile genetice pe care le va primi copilul dumneavoastră. Deci, este foarte important să vă păstrați spermatozoizii sănătoși pentru a crea un copil sănătos. Citiți mai departe pentru a ști ce ar trebui să mâncați pentru a îmbunătăți sănătatea și numărul spermatozoizilor. (De asemenea, citiți cele mai bune alimente pentru penis: 10 super-alimente pentru a îmbunătăți sănătatea falică& performanță)

publicitate
publicitate

banană

banana

da, fructul care arată ca un penis este bun pentru sănătatea ta falică. Bogate în vitamina B1, vitamina C și magneziu, bananele îmbunătățesc numărul și motilitatea spermei. Fructul conține, de asemenea, Bromelie, o enzimă rară, care reglează hormonii sexuali.

Citește și

mai multe știri despre stilul de viață

ciocolată neagră

 ciocolată

publicitate

un afrodisiac, ciocolata neagra este, de asemenea, mare pentru sperma ta. Conține L-arginină, un aminoacid, care îmbunătățește volumul spermei. De asemenea, vă va îmbunătăți orgasmul. Ciocolata neagră este, de asemenea, bogată în antioxidanți. Un cuvânt de precauție, nu vă răsfățați prea mult. (De asemenea, citiți Beneficiile pentru sănătate ale apei: De aceea ar trebui să beți mai multă apă)

spanac

spanac

vi se recomandă întotdeauna să mâncați legume cu frunze verzi și iată încă un motiv pentru a face acest lucru. Spanacul este bogat în acid folic, care este un nutrient esențial pentru sperma. Aceasta va ajuta la dezvoltarea spermei sănătoase. Nivelurile scăzute de acid folic vor duce la producerea de spermatozoizi anormali. Acest lucru va îngreuna spermatozoizii să ajungă la ou și să-l pătrundă. Există, de asemenea, un risc mai mare de malformații congenitale dacă acești spermatozoizi malformați fertilizează ovulul. (Citiți și alimente de evitat înainte de Sex: 10 alimente pe care nu ar trebui să le mâncați niciodată înainte de a face sex)

ouă

ouă

bogate în vitamina E și proteine, ouăle ajută la formarea spermatozoizilor sănătoși și îmbunătățesc motilitatea acestora. De asemenea, protejează celulele spermei de radicalii liberi. Spermatozoizii puternici și sănătoși vor avea șanse crescute de fertilizare a unui ovul.

stridii

stridii

un alt potențator sexual, stridii este de asemenea mare pentru sperma ta. Conține o cantitate mare de zinc mineral esențial, care este important pentru îmbunătățirea producției de spermă sănătoasă și a nivelului de testosteron. Mâncarea stridiilor va crește cu siguranță numărul înotătorilor tăi. (De asemenea, a se vedea urmați Raees Element Fata Sunny Leone s antrenament și plan de dieta pentru a obține corp sexy!)

Goji Berries

 goji berries

potrivit unui studiu chinez, când o jumătate de uncie de goji berries a fost administrată unui grup de 42 de bărbați zilnic, numărul de spermatozoizi la 50% dintre bărbații din grup crește peste intervalul normal în decurs de o lună. Fructele Goji nu numai că vă vor îmbunătăți starea de spirit, dar vor menține și temperatura scrotului potrivită pentru producerea spermei. Sperma este produsă de testiculele prezente în scrot. Goji berries protejează, de asemenea, spermatozoizii împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi și promovează producția de spermă. Puteți comanda goji berries online în India.

usturoiul

 usturoiul

usturoiul este un superaliment care stimulează imunitatea și are mai multe beneficii pentru sănătate. De asemenea, conțin seleniu și vitamina B6, care sunt importante pentru producerea de spermă sănătoasă. De asemenea, îmbunătățește fluxul sanguin către testicule. (De asemenea, citiți laptele de sex fierbinte este un lucru și iată cum se face!)

nuci

Walnuts

potrivit unui studiu publicat în 2012 la Universitatea din California, consumul de 75g de nuci de către bărbați în fiecare zi a îmbunătățit morfologia, motilitatea și vitalitatea spermei lor. Bogate în L-arginină, nucile sunt cunoscute pentru a crește numărul de spermatozoizi.

sparanghel

Asparagas

bogat în vitamina C, sparanghelul este o altă legumă care va crește volumul spermei. Vitamina C va lupta împotriva radicalilor liberi și vă va menține sperma în siguranță. (Vezi și cele mai tari tendințe de antrenament din 2016: câte dintre acestea ați încercat?)

rodii

 superfood

rodia este un alt superfood pe care trebuie să-l mănânci dacă vrei ca înotătorii tăi să fie sănătoși. Fructul este cunoscut pentru a îmbunătăți calitatea materialului seminal și numărul de spermatozoizi. Antioxidanții din fructe vă mențin spermatozoizii în siguranță luptând împotriva radicalilor liberi. Sucul de rodie este folosit pentru a stimula fertilitatea.

Ashwagandha (Ginseng Indian)

Ashwagandha

ginsengul Indian sau Ashwagandha este un afrodisiac puternic și este, de asemenea, excelent pentru sperma ta. Potrivit unui studiu realizat în 2013, ashwagandha a îmbunătățit mobilitatea spermatozoizilor, volumul și numărul spermatozoizilor. Puteți consuma ashwagandha sub formă de pulbere amestecând-o cu lapte sau sub formă de capsulă.

pentru știri de ultimă oră și actualizări de știri live, ca-ne pe Facebook sau urmați-ne pe Twitter și Instagram. Citiți mai multe despre cele mai recente știri de divertisment pe India.com.

Data publicării:26 decembrie 2016 5: 25 PM IST

Data actualizării: 26 decembrie 2016 5: 25 PM IST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.