cum să alegeți șamponul și balsamul potrivit pentru părul dvs. (și de ce contează chiar)

părul rău, aveți grijă? Atunci este timpul să nu mai jucați măturarea supermarketului în culoarul de îngrijire a părului! A învăța cum să alegeți șamponul și balsamul potrivit pentru părul dvs. – mai degrabă decât orice este special – este o parte importantă a adulților. Este, de asemenea, fără îndoială, cel mai simplu mod de a asigura mai multe zile bune de păr. Și cine nu vrea asta?

pentru un cap pe tipul de sampon si balsam formule să se uite pentru, citiți mai departe. Am dezvăluit ingredientele dos și Interdicții pentru fiecare tip de păr. Plus câteva știri interesante despre produse noi pe care le-ați așteptat cu toții!

P. S Citește până la sfârșit, avem o surpriză specială doar pentru tine!

în primul rând – care este diferența dintre șampon & balsam?

ați folosit șampon și balsam pentru totdeauna, dar știți de fapt diferența? Dacă o faci, o rundă de aplauze. Puteți merge mai departe și săriți peste această secțiune. Dacă nu, iată o scurtă defalcare care va face alegerea produselor mult mai ușoară.

mai simplu spus, Scopul șamponului este de a curăța și reîmprospăta. Îndepărtează murdăria, transpirația, excesul de uleiuri, celulele moarte ale pielii și produsul se acumulează de pe scalp și păr, prin ingrediente numite surfactanți. Acestea sunt, în esență, detergenți, și ei sunt ceea ce creează acea spumă minunat. Există atât surfactanți naturali, cât și sintetici, iar unii sunt mult mai blânzi decât alții (cum ar fi uscarea sulfaților). Dar mai multe despre asta mai târziu.
balsamurile, pe de altă parte, se referă la hidratarea, înmuierea și detanglarea firelor – ajutând la reducerea ruperii, creșterea manevrabilității și stimularea strălucirii. Acestea conțin în mod obișnuit ingrediente precum siliconi, uleiuri naturale (bune), proteine și emolienți (hidratanți neperfumați) și sunt utilizate după șamponare. Deoarece nu curăță părul, nu produc spumă. Ai înțeles? Grozav! Acum să mergem mai departe.
P. S în timp ce pe tema siliconilor, există un timp și un loc pentru ei: este în regulă pentru produsele de styling, deoarece acestea sunt utilizate în general în cantități mici, dar nu atât dacă utilizați produse pentru hidratarea zilnică & curățare!

pentru a alege șamponul: Uită-te la scalpul tău

dacă ți-ai ales șamponul pe baza lungimilor medii și a capetelor, oprește-te chiar acum. Scopul principal al șamponului este de a curăța scalpul și rădăcinile, astfel încât prima parte a rutinei de îngrijire a părului trebuie să abordeze ceea ce se întâmplă chiar lângă craniu.

scalp gras

rădăcinile tale devin uleioase chiar și cu spălarea zilnică? Încercați în mod constant să combateți firele grase cu șampoane clarificatoare? Atunci ești unul dintre multele dintre noi cu un scalp gras.

care este problema?

un scalp gras este cauzat de glandele sebacee hiperactive. Aceste glande produc uneori exces de sebum (ulei) ca urmare a geneticii. Alteori, deshidratarea din cauza spălării excesive și a utilizării șampoanelor dure, de dezbrăcare, le poate trimite în overdrive. Deci, alegerea produsului este foarte importantă!

de ce are nevoie scalpul tău:

dacă aveți un scalp gras, evident, trebuie să orienteze clar de sampoane grele, ultra-hrănitoare, și în loc să caute purificare, echilibrare sau volumising formule. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că șamponul ales va curăța eficient scalpul, fără a – l îndepărta de umiditate-și, prin urmare, va declanșa mai multă producție de ulei!

de ce noul nostru șampon este ideal
formulat cu acid hialuronic super-hidratant, noul nostru șampon super hidratant este soluția perfectă. Curățarea temeinică a scalpului fără sulfați de uscare, dar în schimb cu nuci de săpun, ulei de nucă de cocos și enzime de fructe, echilibrează și hidratează, fără a îndepărta firele de umiditate și a activa glandele de ulei. (V-am spus că am avut știri interesante despre produse noi!)

scalp uscat

dacă scalpul dvs. se simte adesea strâns sau mâncărime, pe de altă parte, este probabil puțin uscat. Fulg? Luați un moment înainte de a ajunge automat la un șampon pentru păr uscat. În timp ce descuamarea poate fi un semn de uscăciune, este, de asemenea, un semn de mătreață – care apare de fapt în scalpurile uleioase. Deci, asigurați-vă că vă evaluați corect scalpul înainte de a alege un șampon.

care este problema?

la fel ca pielea uscată de pe față sau corp, un scalp uscat este mai puțin capabil să rețină umezeala. Acest lucru se poate datora parțial genelor și, de asemenea, poate fi afectat de factori precum clima și spălarea excesivă.

ce are nevoie scalpul (și trebuie să evite):

dacă scalpul este uscat, veți avea nevoie de un șampon hidratant sau hidratant bun. Și, indiferent ce faceți, evitați sulfații! Populare în șampoanele de pe piața de masă (datorită costului redus și a factorului major de spumă), sulfații sunt detergenți care curăță scalpul și părul. Problema este că ele pot fi, de asemenea, foarte uscate și iritante pentru pielea sensibilă.

de ce noul nostru șampon este ideal

nu veți găsi niciodată sulfați în gama noastră de îngrijire a părului. Cu trei substanțe active de curățare blânde, dar puternice, șamponul nostru super hidratant hrănește scalpurile și firele uscate cu nucă de cocos, avocado și un amestec puternic de acid hialuronic-pentru a crește umiditatea cu 51%!

scalp Normal

dacă puteți merge câteva zile între spălări și scalpul dvs. se simte destul de confortabil? Ești binecuvântat cu un scalp normal.

care este problema?

din fericire pentru tine, nu există niciunul!

de ce are nevoie scalpul tău:

la fel ca Goldilocks, ai nevoie de o formulă potrivită – echilibrarea și hidratarea, fără a hrăni și cântări părul. Și ghici ce șampon se potrivește facturii? Sugestie:începe cu ca se termină cu Virgin XV.

de ce noul nostru șampon este ideal:
cu parfumul nostru iconic de nucă de cocos și smochine, șamponul nostru super hidratant este o formulă 7 în 1 care crește hidratarea, strălucirea, moliciunea, rezistența și volumul, reducând în același timp capetele despicate și frizul.

pentru a alege balsam: Uită-te la firele tale

în timp ce șamponul tău ar trebui să abordeze preocupările scalpului, balsamul tău trebuie să abordeze ceea ce se întâmplă la capetele tale. Acest lucru înseamnă că puteți asocia un șampon clarificator pentru rădăcini uleioase cu un balsam intensiv de reparare pentru capete uscate, deteriorate de culoare. Produsele nu trebuie să se potrivească – și este absolut normal dacă nu!

grosiere, ondulate sau uscate

firele grosiere și uscate cer hidratare și este, de asemenea, esențial să se reducă la minimum frizul în încuietori ondulate. Pentru a bloca lucrurile bune, ajungeți la un balsam bogat, hrănitor, cum ar fi formula noastră super hidratantă.

de ce noul nostru balsam este ideal
dublu la fel de gros ca și balsamul obișnuit, folosește tehnologia resisthyal cu acid hialuronic pentru a crește hidratarea de 26 de ori. Între timp, o recompensă de ingrediente naturale precum nucă de cocos, avocado și ulei de migdale se alătură pentru a crește moliciunea – și supercharge shine.

încuietorile drepte sau ondulate

drepte sau ondulate sunt de obicei o întreținere mai mică decât buclele, dar asigurați-vă că le mențineți hidratate. Ajungeți la balsamurile de netezire care sigilează cuticula și blochează umezeala, dar asigurați-vă că vă îndepărtați de siliconi. Acoperind arborele de păr, acești polimeri artificiali sunt adesea folosiți pentru a spori strălucirea, a reduce frizul și a crea părul care face alunecarea mai ușor de gestionat.

deși acest lucru ar putea suna destul de grozav, ele împiedică și alte ingrediente benefice să pătrundă în păr și sunt dificil de îndepărtat. În timp, acest lucru poate duce la uscăciune, oboseală și rupere. Deci, credem că sunt cel mai bine evitate!

de ce noul nostru balsam este ideal

am schimbat siliconii cu ingrediente naturale care tratează fiecare fir din interior spre exterior. Bogat în vitamine și acizi grași, balsamul nostru Super Hydrating Cream ajută la creșterea strălucirii cu până la 46% – și este 100% sigur pentru utilizarea pe termen lung.

fin și plat

întrebați orice frumusețe cu părul fin scopul ei final de păr și ea va spune, fără îndoială, ‘mai mult volum! Din fericire, produsele potrivite pot ajuta. În timp ce șampoanele volumizante folosesc ingrediente care creează ridicare la rădăcini, balsamurile volumizante se concentrează pe formule ușoare care adaugă strălucire și moliciune, fără a cântări părul.

de ce noul nostru balsam este ideal

fără siliconi și ambalat cu bunătate naturală, balsamul nostru super hidratant oferă toată strălucirea la care ați putea spera – minus greutatea.

deteriorat, fragil, supra-procesat (colorat)

sclav la sticla de înălbitor, la soare sau la instrumentele dvs. de căldură? Acestea sunt doar câțiva dintre factorii care pot duce la deteriorarea firelor. Și jefuiește – ți părul de strălucirea sa naturală.

pentru pletele ultra-stresate și fragile, căutați ingrediente care fortifică și repară. Un astfel de ingredient este proteina.
de ce noul nostru balsam este ideal
formulat cu proteine de mazăre care întăresc în mod natural, balsamul nostru super hidratant ajută la reducerea daunelor cu 65%. Adică? Vă veți bucura de părul mai lung și mai puternic – și de o reducere semnificativă a vârfurilor despicate plictisitoare! Înfrățit cu ingredientele sale de stimulare a hidratării, va lăsa părul colorat mai vibrant.

vrei să experimentezi părul tău cel mai dezechilibrat vreodată? Ei bine, ești pentru un tratament. Iată un link către șamponul nostru în ediție limitată & balsam VIP bundle doar pentru tine! Promovând strălucirea, moliciunea, volumul și reparația intensă, formulele noastre fără urât sunt perfect echilibrate pentru a scoate la iveală cele mai bune din fiecare tip de păr. Veți primi, de asemenea, o perie de șampon pentru păr BONUS, care vă ajută să creați o spumă bogată, delicioasă, stimulând și exfoliând ușor scalpul pentru a promova creșterea sănătoasă a părului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.