cultura ei

fiecare cultură de pe planetă are tipul său unic de muzică, de care se bucură oamenii de toate vârstele de pe fiecare continent din întreaga lume. Chiar dacă fiecare cultură este unică, muzica unește toate rasele și a fost folosită de-a lungul istoriei pentru diverse ocazii și scopuri recreative, printre altele.

dar ce este despre muzică, indiferent de tipul de muzică, care îi conferă atracția și semnificația universală diferitelor culturi din întreaga lume?

sprijină comunicarea

mulți oameni au dificultăți în a vorbi cu alții, dar se pot exprima printr-o melodie pe care au scris-o sau au auzit-o, simplificând exprimarea fără a se simți intimidați sau frică.

aids Learning

timp de multe secole, muzica a ajutat la învățare și a jucat un rol esențial în predarea celor din jurul lor despre căile lumii și dezvoltarea abilităților lor. De la compunerea muzicii la învățarea instrumentelor tradiționale, cum ar fi kalimba sau exprimarea prin versuri, muzica este adesea un instrument de învățare puternic și extrem de eficient din mai multe motive diferite.

muzica ajută evoluția și schimbarea

muzica nu este niciodată statică, ci se schimbă și se transformă în timp în fiecare epocă. Noii artiști care obțin o diplomă de master online în educația muzicală învață frecvent numeroase melodii și tonuri din muzica înregistrată și le adaptează pentru a le face mai contemporane.

aceasta, la rândul său, permite muzicii tradiționale din întreaga lume să fie expusă noilor audiențe și generații și ca oamenii să găsească o modalitate de a învăța despre diferite culturi care s-ar putea să nu se fi întâmplat dacă nu era Muzică.

Muzica este vitală pentru celebrarea

orice tip de sărbătoare, inclusiv nunți, absolviri și sărbători de naștere, încorporează muzică de un fel sau altul. Când vine vorba de distracție, este adesea privită ca un mijloc de a elibera orice bucurie sau emoție pe care o puteți simți în acel moment. Acesta este un lucru pe care multe culturi diferite îl au în comun. În timp ce tipul de muzică și instrumente utilizate ar putea diferi, prezența și utilizarea muzicii în sărbători sunt încă prezente.

puteți dansa

oamenii din fiecare cultură sunt mișcați să danseze și să se exprime prin mișcare atunci când aud muzică. Dansurile tradiționale din întreaga lume sunt adesea sacre și o formă de exprimare și angajament față de cine sunt și de unde au venit. Din nou, dansul este o modalitate de a aduce oamenii împreună și fără muzică, acest lucru nu ar fi posibil.

muzica formează legături între culturi

după cum se menționează în deschidere, muzica poate uni oameni din diferite culturi. De exemplu, doi fani Ed Sheeran din Marea Britanie și Noua Zeelandă s-ar putea lega prin pasiunea lor comună pentru același muzician.

oamenilor le place să discute despre muzică și au opinii puternice despre cine le place și nu le place. Găsirea altora care împărtășesc gusturile tale muzicale întărește legăturile. Muzica are puterea de a aduce oamenii împreună, de a-i face să simtă aceleași sentimente și de a-i ajuta să se simtă mai puțin singuri.

Muzica este mult mai puternică decât simpla a fi un șir de note puse împreună sau un sunet pe care îl auziți în fundal. Muzica este o parte a vieții și este întrețesută în societate într-un mod care îmbunătățește și ridică un mare număr de oameni din întreaga lume și îi unește împreună, indiferent de diferențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.