Cine a plecat acasă în sezonul lui Katie Thurston din ‘The Bachelorette’?

divertisment

de Charna Flam și Marisa Dellatto

actualizat: 20 octombrie 2021 | 8:39am

ABC

Katie Thurston știe pe cine vrea — și pe cine nu.

după ce și-a început mandatul de „bachelorette”, managerul de marketing în vârstă de 30 de ani îi Plivește pe domnii care se luptă pentru dragostea ei.

Sezonul 17 al emisiunii de lungă durată ABC romance arată puțin diferit de data aceasta. Chris Harrison este încă în concediu după scandalul sezonului trecut și este înlocuit de foștii Bachelorettes Tayshia Adams și Kaitlyn Bristowe. Și cu călătoriile încă oprite din cauza pandemiei coronavirusului, filmează într-o stațiune din Santa Ana Pueblo, New Mexico, în loc de Bachelor Mansion.

dar suferința este în continuare aceeași: în timpul episodului 10, telespectatorii au asistat-o pe Katie să-și termine în cele din urmă călătoria și să-și găsească logodnicul, Blake Moynes. Înainte de propunerea sinceră a cuplului, Katie a decis să — l trimită pe Justin — celălalt bărbat care se luptă pentru inima ei-acasă înainte ca el să poată propune chiar.

Sezonul 17, Episodul 10

viitorul logodnic al lui Katie Thurston, Blake, alege inelul pe care îl va folosi pentru a-l propune.
viitorul logodnic al lui Katie Thurston, Blake, alege inelul pe care îl va folosi pentru a-l propune.
ABC

după o săptămână de orașe natale care au determinat doi bărbați să se trimită acasă, Katie a fost tulburată și confuză dacă ar trebui să rămână și să vadă procesul. După deliberare cu co-gazdă Kaitlyn, Katie a decis să rămână și să vadă ce ar putea înflori din cele două relații puternice pe care le-a lăsat.

după o întâlnire de succes cu Blake, cei doi și — au mărturisit dragostea unul pentru celălalt-ceea ce a fost monumental, datorită poziției ferme a lui Katie cu Greg despre decizia ei explicită de a nu-și mărturisi dragostea pentru un concurent până la sfârșit.

deși Katie a avut o întâlnire de succes și și-a declarat dragostea pentru Blake, ea a avut încă o întâlnire fantezie cu Justin plin de speranță și dornic.

concurentul burlacelor de la ABC Justin, 26 de ani, consultant în vânzări de investiții din Baltimore, Maryland.
concurentul ABC „The Bachelorette” Justin, 26 de ani, consultant în vânzări de investiții din Baltimore, Maryland.

înainte ca Justin și Katie să înceapă întâlnirea, el a exprimat într-o confesiune că o iubește pe Katie și a sperat după întâlnirea lor „să obțină reasigurarea că ea vede în aceeași lumină.”

un Justin dornic și vesel a salutat-o emoționat pe Katie, dar ea a cerut imediat să se așeze și să vorbească cu el.

Katie a explicat cum se desfășura săptămâna ei după plecările bruște ale lui Michael A. și Greg și cum se descurca mental și emoțional — și era pe punctul de a abandona întregul proces.

în timp ce continua să-și divulge gândurile și sentimentele, și-a început apoi discursul de despărțire.

„știu cât de greu ți-a fost să-mi spui că te îndrăgostești. La asta m-am gândit în fiecare seară de atunci și așteptam cu nerăbdare astăzi”, a explicat ea. „Cu toate acestea, am avut peste noapte cu Blake și în asta, i-am spus că mă îndrăgostesc de el. Și asta este ceva ce pot spune doar unei singure persoane — și tu ești cineva cu care am vrut să explorez lucrurile. Dar având în vedere ce simt acum pentru Blake, știind că sunt îndrăgostit de el, nu ar avea sens să mergem mai departe și să mergem la această întâlnire. N-ar avea sens să-mi cunoști familia. Și acolo sunt eu.”

un Justin expresiv, în mod clar surprins, a răspuns: „Îmi pare rău, doar că, știi, după orașul natal, am avut acea discuție, când m-am dus acasă am fost cam așa:” ar fi trebuit să spun sau să ascund asta? Și toată treaba mea cu tine a fost că am vrut să fiu eu 100%. Este greu pentru că văd ce poate face Deschiderea pentru tine, dar simt și acum cealaltă parte a ceea ce poate face asta — și nu este un loc distractiv de a fi.”

concurentul burlacelor de la ABC Justin în timpul segmentului după trandafirul Final.
concurentul ABC „The Bachelorette” Justin în timpul segmentului „după trandafirul Final”.
ABC

Validându-și sentimentele, Katie a încercat să-l liniștească pe Justin.

„nu este ușor și nu iau această decizie ușor; a fost în mintea mea toată ziua”, a spus ea. „Îmi pare rău, dar îmi pasă atât de mult de tine.”

Justin, ca răspuns, practic i-a urat bine.

„cred că lumea voastră și tot ce v-am spus a fost 100% adevărat. Sper doar că știi cât de special ești și ce aduci la masă. Sper că știe ce are în tine și că nu te ia de la sine”, a spus el.

„asta înseamnă mai mult pentru mine decât vei ști vreodată. Sincer”, a răspuns Katie.

 co-gazde Tayshia Adams și Kaitlyn Bristowe cu Katie Thurston și unul dintre concurenții ei, Justin.
co-gazde Tayshia Adams și Kaitlyn Bristowe cu Katie Thurston și unul dintre concurenții ei, Justin.
ABC

după un rămas bun ciudat în care și-au oferit cele mai bune unul altuia, amândoi devin emoționali în privat. „Este o nebunie. Am petrecut o lună împreună, să ne cunoaștem, să vorbim despre familiile noastre. Literalmente, noaptea trecută și în această dimineață îmi imaginez cât de mare va fi ziua de azi și cum ar putea arăta viața noastră. Și asta e, știi?”Justin a spus în confesional plimbare masina lui. „Este atât de greu. Vii aici și, evident, vrei să ajungi cu Katie, și e ca și cum nu vrei să se termine. E greu. E greu. Doare; am dat totul.”

camerele de luat vederi s-au transformat apoi într-o Katie lacrimă, care a stat lângă decizia ei.

„simt o mulțime de emoții. În unele privințe, mă simt atât de aproape de a găsi tot ceea ce am căutat, dar există încă o parte din mine care este speriată”, a spus ea. „Este ceea ce sper că este ultimul rămas bun. Ultima inimă pe care trebuie să o frâng pentru că este lucrul corect de făcut, pentru a mă duce în acest moment.”

în sezonul 17, plecarea lui Justin — în comparație cu plecările și eliminările anterioare — a fost anti-climatică. La revedere lor nu a fost aparent aproape la fel de impozitare emoțional pe Katie ca Greg și Michael A. anterioare auto-eliminări.

Katie Thurston și concurentul Justin se conectează cu lacrimi după despărțirea lor.
Katie Thurston și concurentul Justin se conectează cu lacrimi după despărțirea lor.
ABC

în timpul sesiunii „după trandafirul Final”, Justin a avut un moment să vorbească cu Katie și să primească o anumită claritate și închidere. „Există câteva întrebări pe care le am, mai ales după ce am urmărit lucrurile înapoi”, a spus Justin. „Văzând cum s-au desfășurat lucrurile cu plecarea lui Michael și Greg, uneori am simțit că poate am fost acolo în mod implicit pentru că nu am avut ocazia să văd unde ar fi putut merge relația noastră și am vrut doar să vă înțeleg gândurile.”

„aceasta este o întrebare complet corectă și, cu adevărat, abia la acea întâlnire cu Blake am simțit-o în inima mea, acel moment Instantaneu de” bine, aceasta este persoana mea”, a lămurit Katie.

Katie Thurston și Blake Moynes se angajează în finalul sezonului 17 al ABC Bachelorette.
Katie Thurston și Blake Moynes se angajează în finalul sezonului 17 al ABC „The Bachelorette.”
ABC

fostul cuplu și-a dat reciproc salutări calde și părea să găsească o încheiere respectuoasă, încheind relația lor pe o notă înaltă.

restul episodului a fost centrat în jurul confruntării sale cu Greg și a întâlnirilor sale finale cu Blake, inclusiv întâlnirea familiei sale cu el și eventuala logodnă a acestora.

"Bachelorette" Katie Thurston și pretendentul Blake Moynes își sărbătoresc logodna în finală.
„Bachelorette” Katie Thurston și pretendentul Blake Moynes își sărbătoresc logodna în finală.
ABC

Sezonul 17, Episod 9

Katie cu Justin la data de orașul lor natal, pe Episodul 9 din Sezonul 17.
Katie cu Justin la data orașului lor natal, în episodul 9 din Sezonul 17.
ABC

Greg

 ABC ' s The Bachelorette concurent Greg, 27 de ani, un reprezentant de vânzări de marketing Din Edison, New Jersey.
concurentul ABC „The Bachelorette” Greg, 27 de ani, reprezentant de vânzări de marketing Din Edison, New Jersey.
ABC

spre deosebire de episoadele tipice din orașul natal, Katie a prezentat doar trei date din orașul natal din cauza plecării bruște a lui Michael A. săptămâna precedentă.

primele două întâlniri cu Blake și Justin au decurs fără probleme. Episodul s — a încheiat cu data natală a lui Greg, care a plecat fără probleme-dar, din păcate, după ce cuplul s-a regrupat, totul s-a schimbat.

în privat, Greg a explicat familiei sale cum vrea să se căsătorească cu Katie pentru că ea este „cea pentru el.”După ce familia sa a plecat și cei doi s-au regrupat, el a decis să-i spună lui Katie exact cât de mult înseamnă pentru el și cum se îndrăgostește de ea. Cu revelațiile sale, el se aștepta ca ea să fie la fel de vulnerabilă în răspunsul ei.

chiar la începutul conversației lor, Greg s-a despărțit de moartea tatălui său și de locul întunecat în care se afla după moartea tatălui său.

„nu am mai fost atât de fericit de mult timp”, a explicat Greg printre lacrimi. „Nu știam la ce mă așteptam … nu știam că mă voi îndrăgosti de tine. Nu știam asta și sunt îndrăgostit de tine. Și tu mă faci cel mai fericit am fost vreodată, și văd cu tine. Asta e real pentru mine. Sincer, nu am fost atât de vulnerabilă cu nimeni în viața mea. Nu știu ce altceva să-ți arăt în acest moment sau ce altceva să-ți spun în acest moment. Știu că nu voi mai avea regrete după asta. N-o să îngenunchez de două ori. Asta e o afacere pentru mine.”

dar dinamica s-a schimbat instantaneu când Katie a răspuns: „Îmi place să te privesc.”

Greg imediat închis ca Katie a continuat.

Katie cu Greg hoop IT în episodul 9 din Sezonul 17.
Katie cu Greg hoop IT în episodul 9 din Sezonul 17.
ABC

„este greu. A trebuit să explic lucrurile familiei tale. Le-am spus că sunteți aici săptămâna viitoare și le-am spus că legătura noastră este atât de puternică și chiar cred în ea și am ajuns atât de departe dintr-un motiv și va fi greu, dar la sfârșitul ei, va merita”, a spus ea. „Știi ce simt pentru tine, nu? Te simți bine despre noi?”

apoi s-a oprit, anticipând un răspuns de la un Greg vizibil nesigur, înainte de a continua. „Suntem aproape acolo — foarte aproape”, a spus ea. „Stai acolo, îți tot spun asta.”

după scurtul discurs al lui Katie, întregul comportament al lui Greg s-a schimbat, pe care l-a scuzat ca „încercând să proceseze totul.”Katie a încercat să-și valideze sentimentele în situație, dar el a rămas neutru și indiferent la lupta ei evidentă de a-și scoate cuvintele, punând la îndoială fiecare dintre declarațiile ei.

înainte de sfârșitul datei, Katie a reiterat că a fost „o luptă, dar sper că putem trece pentru că suntem atât de aproape de sfârșit.”

A doua zi, însă, Greg împărtășește sentimentele sale orbite în timpul confesiunii.

„sunt îndrăgostit de această fată, dar ceva nu este în regulă. Este clar pentru mine că nu simte același lucru”, a spus el. „Am crezut că ne-am înțeles, până acum. Am fost vulnerabilă cu ea. N-am făcut altceva decât să-mi golesc inima pentru ea. Deci, cum pot să cred că aceasta va fi soția mea, fără ca ea să-mi spună că se îndrăgostește de mine?”

Katie și Greg se plimbă pe la întâlnirea lor din orașul natal.
Katie și Greg se plimbă în jurul datei lor de naștere.
ABC

mai târziu, întâlnindu-se cu Katie, el și-a exprimat dragostea, dar a spus că a simțit „ca și cum i-aș spune asta unui străin … Tocmai ai respins-o complet în ochii mei.”

Katie a spus că, deși nu i-a comunicat sentimentele sale direct, a făcut-o membrilor familiei sale. Ea a adăugat că nu s-a simțit confortabilă exprimându-se pe deplin, spunând că vrea „să economisească până la sfârșit, pentru că pur și simplu nu se simte bine să spună asta, știind că sunt și alți tipi aici.”

Greg a pedepsit-o pentru ceea ce el a văzut ca” un răspuns la nivelul suprafeței”, adăugând: „aceasta este reală; aceasta este viața reală. Ai spus deja familiei mele că primesc un trandafir săptămâna asta.

” cum ar fi, f-k trandafirul. Nu dau doi bani pe trandafir. Tocmai îți spuneam … mi-ai umplut o gaură în inimă.”

o Katie apologetică a spus că îi pare rău că nu a spus mai multe, dar era clar prea târziu.

„există, evident, o deconectare aici și, oricât de mult mă doare, am ajuns la punctul meu de rupere cu asta”, a spus Greg, instigând despărțirea lor. „Ți-am dat totul și sper cu adevărat să găsești ceva …”

în mod clar orbind-o pe Katie, a încercat să înțeleagă ce se întâmplă.

„nici măcar nu pot înțelege ce încerci să spui acum. Nu mai vrei să rămâi? Ai terminat?”ea a întrebat, la care Greg a răspuns cu răceală,” Da. Exact asta vreau să spun. Nu a fost niciodată despre un trandafir pentru mine în această săptămână. Nu ți-am cerut niciodată să-mi mărturisești dragostea ta. Tot ce am cerut este Katie.”

Katie, vizibil rănită și confuză, a întrebat: „Deci, singura dată când nu m-ai prins, vrei doar să termini?”

” de data asta? … La câteva zile distanță de o logodnă, ți — am spus că mi-ai umplut o gaură în inimă-și nici măcar nu ai recunoscut-o”, a răspuns el. „Am înțeles că aveți alți tipi aici. Am înțeles.”

dar Greg nu a terminat. „Crezi că vreau să-ți spun asta? Pentru că nu mai vreau să mă întâlnesc. Îmi place totul la tine, și chiar te-am văzut ca pe fata mea.”

Katie și Greg în timpul Data lor natal.
Katie și Greg în timpul datei lor natal.
ABC

când Katie a contracarat că Greg „a fost întotdeauna numărul unu de la bun început”, și-a pierdut răbdarea. „Cui îi pasă de trandafir, sau cine este numărul unu sau numărul doi, sau cine este trimis acasă în această săptămână?”a întrebat el. „Dacă nu este real, nu este real. Am vrut doar ceva real.”

după mai multe înainte și înapoi, Greg a plecat de la o Katie lacrimi și „șocat”, care a urmărit după el. „Am fost foarte clar în noaptea în care tu și cu mine am plecat, că dacă ai plecat am terminat … ți-am dat totul”, i-a spus ea. „Îmi pierd timpul? Îți spun totul și tot nu mă crezi. Te pierd. Îmi pierd mințile. Toată chestia asta se simte ca pentru nimic dacă pleci.”

un Greg indiferent a răspuns cu înverșunare: „tot ce știu este că acum merit mai mult decât ceea ce mi s-a dat de partea ta. Nu mai sunt fericit aici. Am terminat aici ” – și a lăsat-o din nou, singură, plângând pe podea.

„am terminat. Vreau să merg acasă. Am terminat. Am terminat. Am terminat”, a strigat el către o Katie devastată în timp ce se îndrepta spre camera ei, închizându-se în baie.

episodul s-a încheiat cu co-gazda Kaitlyn consolând-o pe Katie prin suferință.

pentru sezonul lui Katie, a fost neobișnuit ca un episod să se încheie fără o ceremonie a trandafirilor și o notificare clară despre cine, exact, a plecat acasă. Dar comunicarea greșită a lui Greg și Katie și eventuala despărțire au indicat că, dacă ar exista o ceremonie a trandafirilor, Greg nu ar fi prezent.

Katie cu Blake, la data orașului lor natal, în episodul 9 din Sezonul 17.
Katie cu Blake, la data orașului lor natal, în episodul 9 din Sezonul 17.
ABC

Sezonul 17, Episod 8

ABC” Bachelorette „Katie Thurston cu co-gazde Tayshia Adams și Kaitlyn Bristowe în timpul specialului” Men Tell All”.
ABC

Michael A.

ABC” Bachelorette ” concurent Michael A., 36, un proprietar de afaceri din Akron, Ohio.
ABC

Episodul 8 a fost programat să fie episodul special „Men Tell All”, dar, în partea de sus a episodului, un favorit al fanilor, Michael A., a decis să plece de la sine — chiar înainte de data orașului său natal.

episodul a început cu Michael pe un apel FaceTime cu fiul său de 4 ani, James. Michael îi explica că va fi departe de casă, într — o „călătorie de afaceri”, pentru un pic mai mult timp, la care James a răspuns în cele din urmă: „știu care este problema-poate tata m-a părăsit pentru că nu vrea să mă vadă.”

odată ce James a spus remarca, totul s-a schimbat pentru Michael. Imediat după ce și-au luat rămas bun virtual, Michael s-a defectat și i-a devenit clar că separarea îi afectează atât pe el, cât și pe fiul său.

în confesionalul lui Mihail, el și-a exprimat îngrijorarea cu privire la separare, explicând că fiul său „este singurul lucru sigur pe care îl am în viața mea. Și mă rupe că sunt aici când se gândește la asta”, a spus el, adăugând: „Nu vreau să creadă vreodată că nu este suficient.”

confesionalul lui Michael a continuat într-o voce vocală cu imaginile camerelor care îl urmăreau pe Michael în timp ce se îndrepta solemn spre ușa lui Katie.

„este mult. Mă simt în conflict. Mă simt vinovat. Mă simt egoist. Nu știu ce să fac”, l-au auzit spectatorii mărturisind. „Știam că acest drum va fi dureros. Și durerea este ceva ce pot lua. Când începe să-mi afecteze fiul, atunci totul se schimbă.”

el a continuat: „și mă rupe că nu pot fi cu el și am ajuns atât de departe cu Katie, dar nu pot fi în două locuri simultan. Și eu sunt doar în război cu mine doar pe ce să aleagă.”

Michael are o discuție cu Tayshia Adams și Kaitlyn Bristowe în episodul 8 din acest sezon Bachelorette.
Michael are o discuție cu Tayshia Adams și Kaitlyn Bristowe în episodul 8 din acest sezon „The Bachelorette.”
ABC

Katie l — a întâmpinat cu bucurie pe Michael-neștiind ce urma să se întâmple. Michael nu a pierdut timpul și s-a aruncat în decizia sa de a pleca.

” evident, cu orașele natale și tot ce vine, știu că aceasta este o săptămână incredibil de importantă. Este ceva la care am muncit atât de mult pentru a ajunge și, de fapt, o săptămână pe care am așteptat-o cu nerăbdare în secunda în care te-am întâlnit”, a spus el. „Am fost sceptic cu privire la totul, dar am avut un sentiment intestin despre tine, și am avut dreptate. Întâlnirea noastră unu-la-unu a fost cea mai mare.”

cu toate acestea, tonul lui Michael s-a schimbat rapid și a devenit evident pentru Katie că nu era o conversație la care se aștepta.

„dar s-a întâmplat ceva, care a schimbat lucrurile pentru mine”, a spus Michael înainte de a încerca să explice provocarea de a fi departe de James și cum nu a mai putut face față unei alte zile departe de fiul său.

„știi, evident, James este acasă și Eu îl FaceTiming și el a spus:” De ce nu vrei să mă mai vezi?”Michael i-a spus lui Katie. „Și nu mă pot concentra pe nimic altceva.”

el a explicat că a înțeles în acel moment al călătoriei că nu era timp de pierdut.

” și cu orașele natale venind, știi că este greșit pentru mine să-ți dau jumătate din ceea ce aș putea fi. Și mă ucide pentru că văd atât de multe cu noi”, i-a spus el. „Știi că decizia mea de a pleca te doare și pe tine, dar mă duc acasă pentru că băiatul meu frumos are nevoie de tatăl său.”

Katie a răspuns cu lacrimi în ochi: „îmi pare rău, pur și simplu nu am văzut asta venind …. Ne-am văzut mergând până la capăt, ceea ce face ca acest lucru să fie foarte confuz pentru mine chiar acum.”

asta l-a lăsat pe Michael să reitereze: „nu plec din cauza noastră. Plec pentru că fiul meu are nevoie de tatăl său … nu pot să nu-mi doresc să fi avut mai mult, într-o altă lume sau circumstanță, pentru că cred că ar fi funcționat.”

Katie a fost de acord. „Știu că ar fi funcționat. Adică înțeleg, ești un tată bun”, a răspuns ea. „Oricât de egoist aș vrea să fiu și te implor să rămâi, știu doar că nu este o opțiune.

„te sprijin să mergi acasă la James.”

la care Michael a răspuns pur și simplu: „m-ai învățat cum să iubesc din nou.”

cuplul emoțional s-a îmbrățișat apoi, a zăbovit în prezența celuilalt și s-a îmbrățișat pentru ultima dată.

în timp ce camerele au surprins ieșirea lui Michael, spectatorii au ascultat-o pe Katie în timp ce își exprima devastarea.

„este greu pentru că am fost atât de aproape de sfârșit. Pur și simplu nu se simte bine”, a spus ea. „Conexiunea noastră este încă acolo și conexiunea noastră este neexplorată. E greu de știut impactul plecării lui. Michael e cineva cu care m-am văzut plecând. Știam care ar fi viața mea dacă l — aș alege pe Michael-și asta era o viață pe care mi-o doream.”

ea a continuat: „știu că decizia lui este cea mai bună decizie pentru familia sa. Dar chiar acum, în acest moment, doare, și în acest moment, eu sunt nebun. Sunt trist.”

Sezonul 17 co-gazde Tayshia Adams și Kaitlyn Bristowe interviu Michael A. în timpul „Men Tell All.”
ABC

ea a transmis apoi impactul complet al șocului ei.

„tot ce caut este dragostea și să-mi găsesc persoana și este foarte posibil ca persoana mea să fi plecat”, a spus ea.

continuând cu porțiunea „Men Tell All”, co-gazdele Kaitlyn și Tayisha au vorbit cu Michael despre La revedere. El a exprimat modul în care decizia a fost dificilă și a rămas dificilă, dar a ales această cale pentru a fi cel mai bun tată pe care l-ar putea fi pentru James.

Kaitlyn a întrebat ipotetic dacă dacă Katie ar vrea să încerce din nou cu Michael, ar fi dispus să încerce din nou. Fără nici o ezitare, Michael a răspuns, el ar dori absolut să dea relația lor o altă șansă.

din păcate pentru Michael, Katie a răspuns mai târziu în segment, spunând că este mulțumită de modul în care s-a desfășurat călătoria ei și că nu regretă cum s-a încheiat sezonul ei.

în timpul conversației sale cu Kaitlyn și Tayisha, Michael a explicat cum călătoria sa i — a dovedit că se poate îndrăgosti din nou-și asta datorită relației sale cu Katie.

„pur și simplu nu pare posibil, dar există tone de speranță pentru mine acum și chiar nu ar fi existat dacă nu aș fi făcut acest salt”, a concluzionat Michael.

Michael A., concurentul ABC „The Bachelorette”, în vârstă de 36 de ani, la specialul „Men Tell All”.
ABC

Sezonul 17, Episod 7

Katie cu concurenții ei rămași la data grupului lor în săptămâna 7.
ABC

Brendan

ABC” Bachelorette ” concurent Brendan, 26, un stagiar pompier din Toronto, Ontario, Canada.
ABC

în timp ce bărbații se adunau în jurul discutării posibilității vizitelor în orașul natal, Brendan — care nu fusese niciodată la o întâlnire unu-la-unu — devenea nervos și sceptic cu privire la relația sa cu Katie.

la scurt timp după aceea, s-a anunțat că Brendan va merge la întâlnirea grupului și va fi Oficial singurul om rămas fără unu la unu, ceea ce i-a sporit în cele din urmă anxietatea cu privire la perspectiva orașelor natale sau a eliminărilor.

apoi și-a transmis nemulțumirile băieților, explicând cum nu se simte confortabil să o aducă pe Katie acasă fără să aibă timp solo cu ea. Toți au fost de acord cu raționamentul său, confirmând că și ei ar ezita cu privire la scenariu.

după conversația băieților, Brendan a decis să meargă să o viziteze pe Katie în camera ei de hotel și să explice unde se afla capul lui — în special ce simțea despre relația lor.

în timp ce își dezvăluia sentimentele, Katie l-a oprit și i-a explicat că și ea avea îngrijorări. Mai exact, că până acum în acest proces nu crede că într-o săptămână vor putea ajunge la punctul în care ar trebui să-și întâlnească familia.

se pare că întreruperea și confirmarea lui Katie l-au aruncat pe Brendan într-o buclă. Brendan credea că va fi capabil să o convingă pe Katie să-i dea o dată unu-la-unu, dar, din păcate pentru el, acea conversație surpriză a condus-o pe Katie la decizia de a-l trimite imediat acasă.

Mike P.

concurentul ABC” The Bachelorette ” Mike P., 31 de ani, proprietar de sală din San Diego, California.

Mike P. a fost unul dintre cei doi bărbați care au primit o întâlnire unu-la-unu în episodul 7. Cu toate acestea, aceasta a fost prima sa dată solo cu Katie și, pentru că ar determina dacă o va aduce pe Katie acasă, și-a făcut misiunea de a avea această dată să compenseze tot timpul pierdut.

reputația lui Mike în spectacol s-a transformat în el fiind „the token virgin” într-unul dintre cele mai pozitive sezoane sexuale. Cu aceste informații, producătorii au decis să stabilească o întâlnire intimă, fizică unu-la-unu pentru cei doi, în timp ce lucrau cu un „cuddler profesionist.”Pe măsură ce data a progresat, cei doi păreau din ce în ce mai inconfortabili, deoarece li s-au dat instrucțiuni pentru a deveni mai intimi.

în mijlocul sesiunii lor de mângâiere — și prima întâlnire — Katie a luat un moment pentru ea și a ajuns la realizarea faptului că nu aveau de gând să lucreze. „Nu cred că ar fi corect să te fac să mergi la o cină cu mine în seara asta”, a spus ea. „Nu cred că ar fi corect să ne continuăm călătoria și să ne implicăm familiile dacă, în adâncul sufletului, știu încotro se îndreaptă inima mea.”

Mike P. a acceptat cu grație decizia ei și a răspuns: „oricare ar fi rezultatul, respectul meu pentru tine nu se va schimba niciodată. Unul dintre ei este foarte norocos. Sunt suparat ca nu ajung sa experimentez viata cu tine, dar asta nu inseamna ca nu o sa ma bazez pe tine.”

Andrew S.

concurentul ABC „The Bachelorette” Andrew S., 26 de ani, jucător profesionist de fotbal din Viena, Austria.
ABC

ceremonia Trandafirilor a avut doar cinci bărbați prezenți după eliminările anterioare ale săptămânii, lăsând un om care va fi trimis acasă.

în timpul ceremoniei, Katie l — a ales pe Justin și a decis să-l trimită acasă pe Andrew, care a fost șocat pentru că la data grupului a împărtășit că se îndrăgostește de Katie-lăsându-l pe Andrew să creadă că va primi un trandafir și o va prezenta familiei sale.

când cei doi și-au luat rămas bun, Katie a explicat că a fost cea mai grea decizie a ei, dar a continuat să-l trimită acasă. Cu toate acestea, ea a continuat să reitereze că nu era încrezătoare în alegerea ei.

A doua zi, când Andrew era oficial în drum spre casă, s-a oprit în camera lui Katie și a încercat să-și ia rămas bun în condiții mai bune. Cei doi au avut o conversație foarte sinceră și sinceră, lăsând impresia că Andrew ar putea rămâne — dar, din păcate pentru el și pentru fani, nu a făcut-o.

„pot spune cu adevărat că m-am îndrăgostit de tine. Sunt foarte mândru de tine și iubesc doar femeia care ești”, a spus el la ieșire înainte de a-i înmâna o notă pe care scria: „Dacă te răzgândești … voi aștepta. Cu Dragoste, Andrew.”

nota lui Andrew către Katie după eliminarea sa.

odată ce a scăpat oficial din ochii ei, Katie a citit biletul și a pus la îndoială totul. Katie a început să-l urmărească pentru a-i cere să rămână. După un moment de inimă între cei doi, Andrew și-a dat seama că, de fapt, trebuie să plece. El a recunoscut eliminarea sa dificilă și modul în care totul a jucat pentru el.

producătorii l-au tras deoparte și Andrew a vorbit cu echipajul și i-a explicat decizia de a pleca, care acum era de acord. „Vreau ca viitoarea mea soție să mă aleagă și, știi, nu am fost aleasă, așa că a trebuit să spun nu”, a spus el.

Katie cu final four: Greg, Michael A., Justin și Blake.
ABC

Sezonul 17, Episod 6

Sezonul 17″ The Bachelorette „concurenți cu Katie Thurston — și” RuPaul ‘s Drag Race” Stele Shea coule și Mon X Schimbare — la o dată de grup în timpul săptămânii 6.
ABC

Connor B.

concurentul ABC” The Bachelorette ” Connor B., care este profesor de Matematică din Nashville, Tennessee.
ABC prin Getty Images

„Cat-Man” Connor a fost trimis acasă în timp ce la prima sa întâlnire unu — la — unu cu Katie.

întâlnirea dintre Connor și Katie s-a transformat într-un fel de întâlnire de grup. Cei doi au avut o întâlnire dublă cu gazda Kaitlyn Bristowe și logodnicul ei, Jason Tartick. Din perspectiva lui Connor, data a avut succes și relația sa cu Katie progresa.

din păcate, doar Connor s-a simțit optimist cu privire la relația lor.

în timp ce Connor se pregătea pentru următoarea porțiune a întâlnirii lor, o Katie emoțională a ajuns la ușa lui. Cei doi au început o conversație foarte cinstită, în timpul căreia Katie a explicat cum a văzut legătura lor ca fiind mai platonică decât romantică. Spre deosebire de bărbații anteriori, un Connor cu inima frântă s-a descurcat bine cu eliminarea și chiar a liniștit-o: „este în regulă, pentru că merită doar să te fi întâlnit.”

vânător

ABC” Bachelorette ” concurent Hunter, un strateg de software din Houston, Texas.
ABC prin Getty Images

data grupului a condus-o pe Katie în direcția eliminării lui Hunter, în timp ce bărbații se prăjeau unul pe altul și li se permitea fiecăruia să strige pe cine simțeau suspicios. Configurarea le-a permis băieților să se refere deschis la Hunter ca „super-fan” și să pună la îndoială flagrant intențiile sale.

după ce bărbații și — au făcut turul cu Katie, ea l-a confruntat pe Hunter, care a spus că atunci când și-a declarat sentimentele pentru Katie, el era autentic-indiferent de ceea ce au spus ceilalți bărbați. După conversația lor, Katie a scurtat data grupului, fără a împărți un trandafir.

când a început ceremonia trandafirului, Katie — rose în mână — l-a sunat pe Hunter și l-a tras deoparte, lăsându-i pe bărbați șocați. În timp ce speculau, Katie i-a explicat lui Hunter că l-a tras deoparte pentru a rezolva totul de la data grupului. Hunter a înțeles aparent, dar a încercat totuși să o convingă pe Katie că declarația sa anterioară despre sentimentele sale nu a fost o mișcare strategică, ci un efort autentic de a merge mai departe cu relația lor.

cei doi s — au întors la ceilalți băieți-și Hunter a intrat fără trandafir. Ceremonia trandafirului a continuat cu numele lui Hunter niciodată chemat.

cu toate acestea, Hunter nu a fost singurul pedepsit pentru drama din acea săptămână: bărbații suplimentari eliminați au fost cei care au fost cei mai fixați pe expunerea lui Hunter ca o fraudă raportată.

Tre

concurentul ABC „The Bachelorette” Tre, inginer software Din Covington, Georgia.
ABC via Getty Images

Tre a acționat ca unul dintre ochii lui Katie din interior, iar această relație a funcționat — până când nu a mai funcționat.

Aaron

ABC” Bachelorette ” concurent Aaron, un agent de asigurări din San Diego, California.
ABC prin Getty Images

toate eforturile utile ale lui Aaron pentru a o proteja pe Katie au devenit un dezavantaj până în săptămâna 6.

James

ABC” Bachelorette ” concurent James. un vânzător de software din La Jolla, California.
ABC prin Getty Images

vânzătorul de software din La Jolla a fost trimis acasă în săptămâna 6.

Sezonul 17, Episodul 5

Andrew M., Tre, Greg, Aaron, Mike, Connor B. și Justin la data grupului în episodul 5.
ABC

Andrew M.

 concurentul burlacelor de la ABC Andrew M. procurorul adjunct din Newport Beach, CA.
concurentul ABC „The Bachelorette” Andrew M. procurorul adjunct din Newport Beach, CA.
ABC

dacă numai Andrew M. ar fi putut să-i prezinte cazul lui Katie.

Josh

concurentul Bachelorette de la ABC Josh este consultant IT din Miami.
concurentul ABC „The Bachelorette” Josh este consultant IT din Miami.
ABC

consultantul IT din Miami a fost trimis acasă săptămâna 5.

Quartney

ABC 's The Bachelorette concurent Quartney un antreprenor de nutriție din Dallas
ABC’ s „The Bachelorette” concurent Quartney un antreprenor de nutriție din Dallas
ABC

antreprenorul de nutriție din Dallas a fost eliminat în săptămâna 5.

Sezonul 17, Episodul 4

"Bachelorette" concurent Thomas, agent imobiliar din Poway, CA.
concurentul” The Bachelorette ” Thomas, agent imobiliar din Poway, CA.
ABC

Thomas a fost proiectat să ajungă departe — cel puțin așa părea să fie cazul, până când Tre s-a implicat. În urma confruntărilor din săptămâna 3 despre adevăratele intenții ale lui Thomas, concurentul Tre s-a simțit obligat să-i spună lui Katie ce se întâmplă, înainte de următoarea ceremonie rose.

după revelația descurajantă, Katie are ocazia să vorbească direct cu Thomas. Cei doi discută acuzațiile înainte de cocktail — mai precis, cum Thomas a fost mai deschis la posibilitatea de a se îndrăgosti ca următorul „burlac”, decât să se îndrăgostească ca concurent.

Katie explică unde se află confuzia ei: „este atât de perfect… spui lucrurile exact așa cum vreau să le aud. Tu ești acest prinț fermecător.”Katie continuă:” m-am luptat atât de mult când vine vorba de tine. Pentru că am simțit ceva cu tine, și apoi aveți mai multe persoane vin în față și pune la îndoială integritatea ta. Sunt multe de luat în considerare.”

„Bachelorette” concurenții așteaptă cu răbdare pentru Katie să înceapă săptămâna patru cocktail party.
ABC

după discuția sinceră dintre cei doi, Katie continuă cu ora cocktailului. Cu toate acestea, deși a terminat să vorbească direct cu Thomas, următoarele conversații se învârt exclusiv în jurul lui.

ceremonia trandafirului începe cu Thomas cerându-și scuze bărbaților și Katie, pentru că au dat impresia că nu a fost acolo pentru „motivele corecte.”Ceremonia Trandafirilor continuă fără probleme, iar apoi este timpul pentru trandafirul final.

și Katie îl cheamă pe Thomas.

Katie Thurston cu concurentul Thomas în timpul ceremoniei a patra a trandafirului.
Katie Thurston cu concurentul Thomas în timpul ceremoniei de patru săptămâni a trandafirilor.
ABC

Thomas se ridică încrezător, în timp ce oamenii din spatele lui își exprimă în tăcere uimirea. În timp ce Thomas se apropie de Katie, ea se îndepărtează de el și ține un scurt discurs cu privire la motivul pentru care nu va primi un trandafir.

” mi-ai spus lucruri pe care am vrut să le aud, dar ceea ce am învățat despre tine în seara asta, este că ești egoist, nedrept și mincinos. Audiția ta pentru burlaci se încheie diseară. Așa că ieșiți”, spune Katie, în timp ce îl arată pe Thomas spre ușă.

după ieșirea lui Thomas, Katie detaliază de ce l-a eliminat în confesional. „Thomas mi-a trădat încrederea. Mi-a manipulat emoțiile. Nu mă poți folosi ca piatră de temelie pentru a-ți atinge scopul. Nu aici, nu azi, nu în seara asta, niciodată.”

după eliminarea lui Thomas de către Katie, Tayshia și Kaitlyn intră și anunță că bărbații rămași fără trandafiri se vor îndrepta spre casă.

Crestin

"Bachelorette" concurent Christian, agent imobiliar din Boston, MA.
concurentul”The Bachelorette” Christian, agent imobiliar din Boston, MA.
ABC

Katie nu părea să cumpere ceea ce Christian avea de oferit.

Conor C.

"concurentul" Bachelorette " Conor C., fost jucător de baseball din Costa Mesa, CA.
concurentul” The Bachelorette ” Conor C., fost jucător de baseball din Costa Mesa, CA.
ABC

arată ca Conor C. lovit.

David

"Bachelorette" concurent David, specialist în produse tehnice din Nashville, TN.
concurentul”The Bachelorette” David, specialist în produse tehnice din Nashville, TN.
ABC

specialistul în produse tehnice din Nashville, TN a fost trimis acasă.

 grupul de bărbați de pe "The Bachelorette" se bucură de Katie, după o altă săptămână de succes.
grupul de bărbați de pe” The Bachelorette ” se bucură cu Katie, după o altă săptămână de succes.
ABC

Sezonul 17, Episodul 3

Karl

concurentul ABC” The Bachelorette ” Karl.
ABC

după un al doilea episod cliffhanger, Karl a trebuit să se confrunte cu consecințele acțiunilor sale. În partea de sus a cocktail-ului, Karl i-a explicat lui Katie că unii dintre bărbați nu erau acolo din „motivele corecte”, pentru care i-a mulțumit și apoi s-a adresat întregului grup. După confruntarea lui Katie, Karl a preluat apoi declarația și nu a dat înapoi.

odată ce ceremonia Trandafirilor a început și majoritatea trandafirilor au fost dați afară, lui Mike P. I s-a prezentat un trandafir și apoi i-a luat un moment pentru a-i explica lui Katie ce se întâmplă. El a spus că grupul de bărbați nu a fost de acord și a fost jignit de declarația lui Karl.

„simțim, ca unitate, că este treaba noastră să vă protejăm inima și ne-am reunit în solidaritate și credem că, din păcate, ceea ce a spus Karl nu a fost adevărul”, a spus Mike. „Ca unitate, simțim cu adevărat că asta trebuie să auziți.”

Katie a întrerupt ceremonia pentru a se reuni cu Kaitlyn și Tayisha, apoi a reluat rapid festivitățile — și l-a trimis pe Karl să împacheteze.

Ioan

concurentul „The Bachelorette” de la ABC, John.
ABC

barmanul Bulbuc nu a fost ceea ce Katie comandat.

Kyle

concurentul „The Bachelorette” de la ABC, Kyle.
ABC

recrutorul tehnic din Fort Lauderdale, Florida, a fost trimis acasă.

Sezonul 17, Episodul 2

Cody

Katie și-a pierdut încrederea în Cody.
Katie și-a pierdut încrederea în Cody.
ABC

după două întâlniri de grup și prima întâlnire unu-la-unu, se pare că Katie începe să formeze conexiuni cu câțiva selectați. Și în timp ce săptămâna 2 s-a încheiat fără o ceremonie de trandafir, Katie a reușit totuși să obțină o eliminare sub centură. În mod remarcabil, a fost o eliminare imediată rară — și atunci când conducerea ia această decizie, devine foarte clar cât de grave avansează.

și Katie nu face excepție.

în timpul întâlnirii de grup, în care bărbații s-au îmbrăcat în cowboy pentru a se lupta fără cămașă în noroi, Katie a observat tensiuni între Aaron și Cody. După meci, Aaron a ajuns să câștige runda, împreună cu o singură dată cu Katie.

în timpul singur al cuplului, Katie a pus la îndoială animozitatea dintre Aaron și Cody. Aaron a fost sincer în explicația sa: cei doi se cunosc din San Diego, așa că, în mod implicit, Aaron credea că știe exact despre ce este vorba Cody.

Aaron a fost încoronat câștigător general al challenge wrestling după meciul său tensionat cu Cody.
Aaron a fost încoronat câștigător general al challenge wrestling după meciul său tensionat cu Cody.
ABC

când Katie a împins, Aaron a explicat cum Cody nu era acolo pentru „motivele corecte”, spunând că era acolo doar pentru faimă, nu avea respect pentru proces și nu avea integritate. Katie a fost zguduită de acea revelație atât de devreme în călătoria ei, așa că a decis să ia problema în propriile mâini.

odată ce Katie și muddy men au fost curățați, ea l-a confruntat pe Cody cu această veste. Spre deosebire de concurenții anteriori care sunt puși pe scaunul fierbinte, Cody a rămas neutru și calm și a continuat să reitereze că nu se poate explica pentru că habar nu avea la ce se referea.

Katie a fost apoi surprinsă nu numai de nivelul său de neutralitate, ci și de lipsa de remușcare pentru situație. Cody și — a format apoi ușor răspunsul când l-a confruntat pe Aaron, întrebându-l de ce i-a spus lui Katie că se cunosc-la care Aaron a răspuns că a considerat-o „responsabilitatea sa.”

Katie a reflectat asupra acestor noi potențiale steaguri roșii și, simțind o lipsă de încredere, a decis să-l trimită pe Cody acasă. Ea a explicat că, deși era la începutul sezonului, încă nu avea luxul de a-și petrece timpul investigând în detaliu acuzațiile bărbaților.

cu alte cuvinte, trebuia să aibă încredere în instinctul ei.

Sezonul 17, Episodul 1

Austin

Austin din "The Bachelorette."
ghimpe în trandafirul lui? Katie nu i-a dat lui Austin o floare.
ABC

acest investitor imobiliar nu s-a legat de Katie.

Brandon

 Brandon din Sezonul 17 din "The Bachelorette."
Brandon nu a fost dragostea vieții lui Katie.
ABC

un manager de piese auto Din Queens, Brandon nu a turat motorul lui Katie.

Gabriel

 Gabrielle din Sezonul 17 din "The Bachelorette."
Gabriel și Katie nu se vor logodi.
ABC

a arăta afecțiune nu este întotdeauna calea către inima unei femei: Gabriel i-a dat lui Katie o îmbrățișare penibilă și lungă la introducerea lor.

Jeff

 Jeff din Sezonul 17 din "The Bachelorette."
Jeff din Sezonul 17 din ” The Bachelorette.”
ABC

Jeff a încercat să impresioneze burlacelor cu un tur al RV lui stanky, echipat cu rufe murdare împrăștiate în jurul. Nu a mers.

Landon

 Landon din Sezonul 17 din "The Bachelorette."
Katie nu i-a dat lui Landon un trandafir.
ABC

minge fault: acest antrenor de baseball nu a lovit un home run romantic.

Marcus

 Marcus din Sezonul 17 din "The Bachelorette."
Marcus a rezistat doar prin prima noapte pe ” The Bachelorette.”
ABC

acest broker imobiliar trebuie să repare inima frântă.

Marty

 Marty din Sezonul 17 din "The Bachelorette."
Marty a plecat acasă cu mâinile goale.
ABC

după Katie l-au trimis de ambalare, acest dansator trebuie să cha-cha-cha tot drumul înapoi la Reno, Nevada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.