cele mai bune suplimente pentru creșterea musculară în 2021

publicitate

dacă sunteți pe cale să începeți călătoria dvs. de creștere musculară, veți aprecia fiecare ajutor pe care îl puteți obține pe parcurs. Una dintre modalitățile prin care puteți beneficia este ridicarea greutăților și utilizarea celor mai bune suplimente pentru creșterea musculară.

în timp ce ridicarea greutăților este cu siguranță una dintre modalitățile de top pentru a crește mușchii, este nevoie să luați dieta potrivită, în majoritatea cazurilor, mai multe calorii. De asemenea, vă cere să vă angajați într-un regim strict de exerciții fizice.

dar chiar și asta ar putea să nu fie suficient pentru a vă oferi cea mai mare parte de care aveți nevoie. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de suplimente de construcție musculară, deoarece acestea vă vor alimenta creșterea musculară.

după ce am făcut cercetări intense, am găsit aceste nouă produse care alimentează creșterea musculară. Acestea vă vor ajuta să vă finalizați călătoria mai repede, ajutând celelalte procese.

enumerate aici sunt cele mai bune suplimente pentru cresterea masei musculare:

  1. CrazyBulk ‘S D-Bal
  2. Gold Standard de proteine din zer
  3. CrazyBulk’ s ultimate CRN-5
  4. BCAA de PMD sport
  5. prima vigoare Synburn (extract de portocale amare)

Cine are nevoie de suplimente pentru creșterea musculară?

suplimentele sunt necesare pentru creșterea musculară. Astfel, dacă încercați să crească mușchii pentru orice motiv, aveți nevoie pentru a stimula progresul cu aceste suplimente.

dacă următoarele descriu nevoile dvs., veți beneficia de suplimente de creștere musculară.

poate că scopul tău este să pierzi grăsime. Aveți nevoie de aceste suplimente, deoarece acestea vă vor ajuta corpul să metabolizeze grăsimile pentru energie. Doriți să expuneți mușchii ascunși de obicei sub straturi de grăsime.

dacă obiectivul dvs. este de a câștiga putere, aceste suplimente vin la îndemână. Trebuie să mănânci pentru ca corpul tău să poată avea combustibil pentru a arde pentru a produce energie.

puteți folosi această energie pentru a vă antrena mai mult și mai greu în sala de gimnastică. Așa cum sugerează cuvântul „supliment”, aceste produse pot lua și locul unei mese, în special pentru a vă ajuta să vă îndepliniți aportul zilnic recomandat de nutrienți.

au aproape dublu sau triplu efectul, ajutând corpul să metabolizeze mai multe grăsimi și să producă energie și forță.

recenzii ale celor mai bune 9 suplimente de creștere musculară

cumpărați întotdeauna cele mai bine cotate suplimente pentru creșterea musculară. Există atât de multe dintre ele pe piață, astfel încât poate fi imposibil pentru un cumpărător pentru prima dată să aleagă cel mai bun.

oricare dintre aceste nouă va satisface nevoile dvs. foarte bine, Ei bine, unele sunt cu siguranță mai bune, dar am ales fiecare pe caracteristicile sale, modul în care funcționează și modul în care acestea ajută la repararea țesutului uzat.

1. D – BAL-cel mai bun supliment pentru câștig musculare

comanda D-Bal acum la cel mai mic pret

ce este? D-BAL este una dintre cele mai bune suplimente pentru cresterea masei musculare realizate de Crazy vrac, unul dintre cei mai buni producători de suplimente sportive. Acesta oferă utilizatorului rezultatele pe care le-ar obține de la steroizi anabolizanți, dar de data aceasta, fără dezavantaje. Este o formulare de ingrediente naturale, astfel încât nu există efecte secundare la toate.

comanda D-Bal la cel mai mic pret de aici

știința din spatele ei

D-BAL este un amestec care este proiectat pentru a crește sinteza proteinelor în mușchi. Sinteza proteinelor este atât de importantă deoarece îmbunătățește funcția și structura celulelor. Ingredientele sunt amestecate în laboratoare aprobate de GMP. Ei lucrează împreună pentru a crește potențialul de performanță. În acest fel, puteți să vă antrenați și să ridicați greutățile mai bine și mai mult pentru a vă mări.

caracteristici

prin caracteristici, ne referim la ingrediente. Acestea sunt de-a dreptul cele mai importante considerente atunci când vă cumpărați un supliment de material de umplutură musculare. D-BAL este o formulare de MSM, L-izoleucina, vitamina D3, magneziu, Ashwagandha, Tribulus Terrestris fructe și hialuronat de sodiu. Ingredientele lucrează împreună pentru a crește testosteronul, a vindeca leziunile mai repede, a întări oasele și tendoanele, a crește libidoul și a reduce oboseala și stresul.

cum funcționează

în principal, D-Bal îmbunătățește fluxul de sânge la muschii. Nutrienții pot ajunge mai repede la mușchi pentru a spori vindecarea rănilor, repararea țesuturilor și producerea de energie în celule. Acest supliment pentru cresterea masei musculare pachete, de asemenea, corpul cu putere. Vă puteți antrena mai greu și mai mult. În termen de două săptămâni de la utilizarea acestui steroid, ar trebui să înceapă pentru a vedea rezultatele.

cum să utilizați D-BAL

ar trebui să utilizați D-BAL în zilele de antrenament și în zilele de odihnă, de asemenea. În timpul zilelor de antrenament, luați trei capsule la aproximativ o jumătate de oră după antrenament. Dacă nu lucrați, luați trei capsule cu micul dejun. O sticlă vine cu 90 de pastile, pentru o doză de o lună. Cu toate acestea, pentru cel mai bun efect, luați-l timp de două luni.

Pro contra
puteți obține masa musculara rapid disponibil pe site-ul oficial numai
rezultate mai rapide în termen de două săptămâni timpul rezultatelor poate varia de la o persoană la alta
nu este nevoie de prescripție medicală
calorii minime pe porție – doar 12

în cazul în care să-l cumpere și prețul

ar trebui să cumpere D-BAL pe site-ul oficial numai. O sticlă de 90 de capsule costă 59,99 USD. Dacă cumpărați trei sticle, veți plăti prețul a două, ceea ce înseamnă că veți primi o sticlă gratuită. Dacă cumperi șase sticle, plătești prețul a patru, deci primești două gratis.

2. Proteine din zer: cele mai bune suplimente pentru cresterea masei musculare

există diferite tipuri de proteine din zer de la diferite nume de marcă. Aici, ne vom uita la proteina din zer standard de aur de la Optimum Nutrition.

ce este? Acesta este un produs izolat proteic din zer care conține 24g de proteine și un profil impresionant de aminoacizi, amestecat pentru a vă ajuta să acumulați mușchi în câteva săptămâni de la utilizarea acestuia.

știința din spatele Optimum Nutrition Whey Protein

acesta este unul dintre cele mai populare suplimente de creștere musculară. Este un amestec de ingrediente susținute de știință care sunt procesate în laboratoare de clasă mondială. Cu un lanț mare de aminoacizi, acest produs nu numai că vă ajută să construiți mușchi, dar atunci când continuați să îl luați, menține și câștigurile pe care le faceți chiar și atunci când nu lucrați. Aminoacizii sunt incluși pentru a ajuta la recuperarea după antrenamente extreme.

ingrediente/caracteristici

în ciuda potenței sale la construirea mușchilor, lista ingredientelor este scurtă. Acest produs conține 24g de proteine, 3G de carbohidrați, 1g de grăsimi și aminoacizi pentru fiecare lingură.

acest produs vine în diferite arome, dar standardul de aur proteine din zer comentarii arată ciocolata dublu bogat pentru a fi cele mai populare. Altele includ unt de tort, cremă de banane și drum stâncos.

această pulbere vine într-un recipient roșu și negru și are sigilii externe și interne puternice.

cum funcționează Proteina din zer

când lucrați, mușchii se rup. Proteina ajută la construirea de țesuturi noi, care umple golurile din lacrimi și așa se produce mărirea de volum. Carb ambalaj corpul cu energie, astfel încât să puteți lucra mai mult timp în timp ce aminoacizii ajuta la recuperare.

pentru cel mai bun efect, ar trebui să utilizați proteine din zer timp de cel puțin 60 de zile.

cum se utilizează Proteina din zer

cel mai bun moment pentru a lua proteine din zer este imediat după antrenament. Se recomandă să luați maximum două linguri pe zi. Puteți amesteca lingura de zer cu apă sau lapte. Se amestecă o lingura de 100 la sută zer cu 8oz de apă, lapte sau băutura preferată.

Pro contra
Disponibil în diferite arome are o cantitate de îndulcitori artificiali
este fără gluten are soia și lecitină
are enzime care ajută la digestie
vinde la un preț accesibil

în cazul în care pentru a cumpăra și preț

deși Gold Standard 100% proteine din zer este disponibil pe multe piețe online, ar trebui să cumpere de la Optimum Nutrition site-ul oficial sau de la Amazon. O sticlă costă 10 USD și conține 30 de porții. Astfel, dacă luați două linguri pe zi, trebuie să obțineți două sticle timp de 30 de zile. Este recomandat să-l luați timp de 60 de zile pentru cele mai bune rezultate.

comanda acum la cel mai mic pret

3. Creatina (CRN-5 de CrazyBulk)

ce este acest supliment de construcție musculară? Creatina are caracteristicile aminoacizilor și apare în mod natural în organism. Cu toate acestea, din cauza vârstei și a altor factori, corpul tău nu produce suficient, așa că trebuie să-l completezi dacă vrei să construiești mușchi. Este atât de popular, deoarece îmbunătățește performanța exercițiilor la fața locului, oferindu-vă energie explozivă pentru a ridica mai greu și mai mult.

știința din spatele ei

pentru a reitera, imită funcțiile aminoacizilor. Are ingrediente precum Tri-sodiu și potasiu, care ajută mușchii să se contracte atunci când vă ridicați. Sodiul vă ajută, de asemenea, să vă mențineți hidratat. Aquamin XV Mg & AG crește toleranța la oboseală, astfel încât să puteți lucra mai mult și mai greu în sala de gimnastică. De asemenea, ajută la sinteza proteinelor pentru a alimenta creșterea musculară chiar și atunci când nu lucrați.

ingrediente

creatina pe care o discutăm aici este CRN-5 Final de la CrazyBulk. Are cinci ingrediente principale, care sunt malat de tri-creatină, clorhidrat de creatină, ester etilic de creatină, creatină monohidrat și piruvat de citrat de creatină. Aceste cinci ingrediente au suport studiu clinic și ele ajuta corpul tau pentru a construi musculare, prin îmbunătățirea performanței exercițiu.

cum funcționează creatina

creatina funcționează oferind corpului tău scurte explozii de energie pentru a ridica mai greu. De asemenea, crește puterea în corpul tău, astfel încât să te poți antrena mai mult și mai greu. În cele din urmă, vă bucurați de o performanță mai bună a exercițiilor, deoarece întârzie oboseala.

cum să utilizați creatina

Urmați instrucțiunile furnizate pentru utilizare. Cu toate acestea, pentru a utiliza creatina Crazy Bulk Ultimate CRN-5, trebuie doar să adăugați o lingură (scoop este furnizat) la 400ml de apă într-un agitator. Agitați bine și apoi beți-l cu 30 de minute înainte de exercițiu.

Pro contra
aceasta ajută utilizatorul să construiască masa musculara disponibil numai în mango sau arome de portocale
atrage apa la muschii pentru a le menține hidratat pentru mai mult este costisitoare
vă oferă explozii scurte de energie care ajută la exercițiile Hiit
puteți obține rezultate bune în doar 30 de zile

în cazul în care pentru a cumpăra și de preț

aici, vă recomandăm să utilizați nebun Vrac CRN-5 creatina produs și ar trebui să-l cumpere de pe site-ul lor oficial. O sticlă are 30 de linguri și costă 48 USD. Pentru a economisi bani, puteți comanda trei sticle de creatină la prețul a două. Orice comandă pe care o faceți cu cel puțin trei sticle, primiți o sticlă suplimentară gratuită. Deci, dacă comandați patru sticle, veți plăti prețul de trei și așa mai departe.

4. BCAA

ce este BCAA? Acesta este un acronim pentru aminoacizi cu lanț ramificat. Avem nouă aminoacizi și dintre aceștia, trei sunt BCAA. Acestea sunt leucina, valina și izoleucina. Principalul beneficiu al BCAA este că crește sinteza proteinelor, ceea ce duce la creșterea creșterii musculare.

știința din spatele suplimentelor BCAA

alimentele precum carnea, produsele lactate și ouăle conțin BCAA. Dar nu au cantități suficiente, așa că trebuie să vă suplimentați aportul zilnic de același lucru, mai ales dacă doriți să construiți mușchi slabi. BCAA-urile scad, de asemenea, durerile musculare și ajută la recuperare.

ingrediente/caracteristici

ingredientele produsului BCAAS depind de produsul pe care îl utilizați. Cu toate acestea, majoritatea conțin leucină, L-izoleucină și valină.

cum funcționează

BCAA-urile sunt perfecte pentru utilizare ca antrenamente pre, precum și antrenamente post. Când luați-o ca o preworkout, vă dau corpul tau combustibilul de care are nevoie pentru a mări masa musculară, mai degrabă decât reduce-l. Când îl luați ca un supliment post antrenament, vă dau corpul tau resursele de care are nevoie pentru a recupera și bate după antrenament durere.

cum să utilizați BCAA

citiți întotdeauna toate instrucțiunile suplimentelor musculare BCAA pe care le cumpărați. În general, luați preworkout în doza recomandată cu cel puțin 15 minute înainte de a lucra. În acest fel, oferă corpului tău combustibil pentru a arde, astfel încât să nu-și ardă mușchiul. Dacă luați BCAA sport PMD, amestecați o lingură cu aproximativ 400 ml de apă într-un agitator, agitați bine și beți 15 minute înainte de a vă antrena.

Pro contra
corpul tău arde grăsime trebuie să folosești mai multe sticle pentru cele mai bune rezultate
acesta stimulează performanța exercițiu
este ușor absorbit în fluxul sanguin
bun ca un antrenament pre precum și post-antrenament supliment

de unde să cumpărați și prețul

cel mai bun loc pentru a cumpăra produsul BCAAS la alegere este pe site-ul oficial. Dacă utilizați PMD sports BCAA, costă 44,99 USD doar pe sticlă și îl puteți cumpăra de la Amazon. O sticlă are 30 de linguri, deci dacă luați o lingură pe zi, aveți suficientă doză timp de 30 de zile. Este recomandat să utilizați acest produs timp de cel puțin 60 de zile pentru rezultate.

1. Extract de portocale amare

când citiți recenzii pentru cele mai bune suplimente pentru construirea mușchilor, veți găsi cel mai probabil extractul de portocale amare în amestec.

ce este?

extractul de portocal amar provine din portocalul amar care crește în Asia. De-a lungul veacurilor, diferite părți ale acestui copac au fost folosite ca medicamente pentru diferite afecțiuni, inclusiv obezitatea.

mai exact, extractul de portocale amare este utilizat pentru a spori performanțele atletice, a arde grăsimile și a ajuta la acumularea masei musculare. Multe companii de nutriție sportivă amestecă produse din extract de portocale amare. Cu toate acestea, de dragul de referință, aici, vom lua în considerare SYNEBURN, care este unul dintre produsele de top extract de portocale amare.

știința din spatele ei

acest produs este amestecat pentru a crește rata metabolismului. Astfel, dacă lucrați, corpul arde rezervele de grăsime. Metabolismul ridicat al grăsimilor duce la formarea musculară slabă și arderea grăsimilor. Acest extract are, de asemenea, p-synephrine, care îmbunătățește reglarea zahărului din sânge, precum și transportul glucozei către mușchi, permițându-vă să vă antrenați mai greu.

ingrediente/caracteristici

având în vedere exemplul nostru de supliment Syneburn, acesta are ingrediente precum stearat de magneziu, extract de portocale amare Advantra Z, dioxid de siliciu și celuloză microcristalină. Este ambalat în capsule și o sticlă are 180 de capsule.

cum funcționează extractul de portocale amare

acest extract crește metabolismul grăsimilor din organism pentru a viza celulele grase. Astfel, corpul tău arde rezervele de grăsime pentru energie. De asemenea, crește energia, astfel încât să puteți lucra mai mult și mai greu pentru a construi mușchi.

cum se utilizează

citiți instrucțiunile de utilizare. Cu toate acestea, pentru SYNEBURN, luați o capsulă de trei ori pe zi, la câteva minute până la mese. Astfel, o sticlă este doza de o lună și pentru cel mai bun efect, luați-o timp de două cicluri, 60 de zile.

Pro contra
crește toleranța la oboseală atunci când lucrați s-ar putea să dureze mult timp pentru a observa orice modificare
ajută la reglarea zahărului din sânge
vă poate ajuta să pierdeți grăsime nedorită
reglează circulația, astfel încât nutrienții să poată fi duși mai repede la mușchi

de unde să cumpărați și prețul

ca și în cazul tuturor suplimentelor pentru creșterea musculară, sunteți mai bine cumpărarea extractului de portocale amar online pe site-ul oficial. De exemplu, puteți cumpăra SYNEBURN de la Amazon. O sticlă costă 24,99 USD și aceasta este destul de mult gama de prețuri chiar și pentru majoritatea celorlalte mărci care fac acest produs.

6. Beta alanină

ce este? Acest aminoacid neesențial ajută organismul să producă carnosină, un compus care ajută mușchii să reziste la antrenamente mai lungi și de intensitate ridicată. Sursele alimentare care dau beta alanină includ carne, pește și păsări de curte. Cu toate acestea, ele nu vă dau suficient, astfel încât va trebui să ia suplimente de Beta Alanina.

știința din spatele ei

Beta Alanina funcționează ajutând organismul să producă carnosină. Acum, munca carnosinei este de a absorbi acizii pe care îi produc mușchii atunci când faceți exerciții fizice. Astfel, nu suferiți de efectele acidului lactic, astfel încât să puteți crește durata antrenamentului.

caracteristici

Beta alanina este utilizat ca ingredient în multe suplimente de antrenament pentru a preveni acumularea de acid lactic în mușchi. Deoarece acesta este un supliment derivat în mod natural, nu are efecte secundare deloc.

cum funcționează

funcționează prin reducerea cantității de acid lactic pe care mușchii îl eliberează atunci când lucrați. Astfel, puteți lucra mai greu și mai mult. Când acidul lactic este șters, puteți tolera oboseala mai mult timp. Beta-alanina oferă, de asemenea, scurte explozii de energie care sunt foarte utile atunci când se angajează în exerciții Hiit.

Beta Alanina îmbunătățește, de asemenea, glicoliza, care este procesul de descompunere a glucozei pentru a furniza combustibil pentru antrenament.

cum să-l folosească

pentru a utiliza Beta Alanina, trebuie să citiți instrucțiunile de utilizare care vin cu aceste suplimente musculare clădire. Cu toate acestea, în general, ar trebui să luați între 2 și 5g de Beta alanină zilnic, care este de până la trei linguri de pulbere Beta alanină. Este recomandat să luați 90g de beta-alanină pe parcursul a 30 de zile. Dacă îl cumpărați pe cel ambalat în pastile, trebuie să luați trei pastile pe zi, cu mesele.

Pro contra
îmbunătățește performanțele atletice prin menținerea oboselii poate dura ceva timp pentru a vedea rezultatele dorite
Acesta vă permite să ambalaj în mai multe performanțe în sala de gimnastică
nu are efecte secundare

de unde să cumpărați și prețul

există diferite tipuri de produse Beta Alanine, sub diferite nume de marcă. Vă recomandăm să cumpărați produsul la alegere pe site-ul oficial. De exemplu, puteți obține suplimente în vrac Beta Alanina de la Amazon. Un pachet de 300 de capsule de suplimente în vrac Beta alanină costă 27,00 USD.

HMB-unul dintre cele mai bune suplimente pentru construirea mușchilor

ce este? Beta-hidroxi-beta-metilbutiratul este unul dintre cele mai bune suplimente de construcție musculară de pe piață astăzi. Când organismul descompune aminoacidul leucină, produce HMB. Cu toate acestea, deoarece puteți obține cantități foarte mici din acest compus din alimente, trebuie să îl completați cu suplimente HMB.

știința din spatele ei

acest supliment este foarte bun pentru prevenirea pierderii musculare legate de vârstă sau boli cum ar fi HIV. Cu toate acestea, în industria culturismului și a fitnessului, suplimentele HMB sunt utilizate pentru a preveni scăderea musculară. Face acest lucru prin îmbunătățirea modului în care organismul folosește oxigenul atunci când efectuați orice exercițiu. Cercetările au stabilit, de asemenea, că suplimentele HMB cresc puterea musculară, astfel încât să puteți lucra pentru durate mai lungi.

caracteristici

în funcție de marca pe care o cumpărați, majoritatea suplimentelor HMB conțin 1000 mg de HMB. Cele mai multe dintre ele vin, de asemenea, ambalate în capsule, majoritatea producătorilor ambalându-le în sticle de până la 90 de capsule. Fiecare capsulă conține 1000 mg de HMB.

din nou, în funcție de producător, HMB-ul pe care îl cumpărați va avea câteva ingrediente. Cele mai frecvente sunt dioxidul de siliciu, celuloza microcristalină, făina de orez și gelatina. Acestea ar putea diferi de la un producător la altul, dar cele mai multe dintre acestea vor fi acolo.

cum funcționează HMB

când începeți să luați HMB, funcționează ajutând mușchii să-și păstreze masa. Astfel, chiar dacă suplimentul nu face nimic prea vizibil, cel puțin nu veți pierde mușchi. Acest supliment crește forța musculară, astfel încât să puteți efectua exercițiile mai mult timp pentru a vă bucura de mai multe beneficii. De asemenea, chiar dacă utilizați o dietă cu deficit caloric, suplimentul vă va împiedica să vă purtați mușchii.

cum să utilizați HMB

când cumpărați suplimentul HMB, citiți mai întâi manualul de utilizare pentru a vedea cum să îl utilizați. Cu toate acestea, pentru majoritatea acestor suplimente, doza uzuală este de 3 grame pe zi. Astfel, dacă o capsulă HMB are 1000 mg de HMB, trebuie să luați trei dintre ele într-o zi pentru a satisface doza recomandată.

Pro contra
nu este nevoie de prescripție medicală pentru a utiliza acest supliment Acesta vă va ajuta să mențină masa musculara, dar s-ar putea să nu câștige nici o
ingredientele sunt derivate în mod natural, astfel încât nu există efecte secundare
previne pierderea musculară chiar și atunci când reduceți aportul caloric
cele mai multe suplimente HMB sunt accesibile

de unde să cumpărați HMB și prețul

din nou, prețul depinde de în cazul în care vă cumpărați HMB. Cel mai bine este să cumpărați pe site-urile oficiale, dar majoritatea producătorilor vând și pe diferite piețe online, cum ar fi amazon.com. de exemplu, dacă cumpărați de la Amazon, veți plăti 31 USD pentru o sticlă de 90 de capsule, care este doza de o lună.

pulbere de proteine de cazeină

ce este? Acesta este un supliment de proteine cu digestie lentă pe care ciudații de fitness și sportivii îl iau după ce au lucrat pentru a ajuta la recuperare. De asemenea, previne defalcare musculare

știința din spatele ei

este foarte simplu de fapt. Ca proteină cu eliberare lentă, cazeina își eliberează aminoacizii atât de încet în stomac, astfel încât o face foarte bună pentru repararea mușchilor după antrenament. Se califică pentru a fi denumit unul dintre cele mai bune suplimente pentru creșterea musculară, deoarece pentru a crește mușchiul, trebuie să rupeți țesutul și să creșteți țesut nou pentru a umple golurile din lacrimi.

caracteristici

cea mai bună pulbere de proteine de cazeină ar trebui să fie făcută din ingrediente naturale, astfel încât utilizatorii să nu aibă efecte secundare. Este foarte important să verificați ingredientele înainte de a cumpăra. De asemenea, obțineți-vă de la producătorii de suplimente de renume pentru a vă asigura că nu există impurități. Conținutul de proteine ar trebui să fie de aproximativ 29 de grame, să aibă aproximativ 100 de calorii pe porție și ar trebui să fie fără zahăr.

cum funcționează pudra de proteine de cazeină

funcționează prin eliberarea lentă a aminoacizilor care sunt importanți pentru repararea mușchilor. Astfel, este recomandat să îl luați înainte de a merge la culcare, astfel încât țesutul dvs. să se poată regenera în timp ce dormiți. De asemenea, poate ajuta la gestionarea greutății. Îmbunătățește un sentiment saturat, astfel încât să nu mâncați prea mult. Proteina de cazeină îmbunătățește, de asemenea, metabolismul grăsimilor, astfel încât să arzi grăsime, dar nu pierzi mușchi.

cum se utilizează

luați-l înainte de culcare și doza recomandată este de 25 până la 50 de grame. Se amestecă pulberea cu aproximativ 300 ml de apă într-un agitator și se agită bine. De asemenea, îl puteți amesteca cu gheață într-un blender. Fiecare supliment de proteine de cazeină vine cu instrucțiunile sale de utilizare, deci trebuie să urmați ceea ce recomandă producătorul.

Pro contra
vă ajută mușchii să se recupereze după antrenamente extreme unii oameni pot experimenta disconfort abdominal
poate ajuta la menținerea foamei departe, deoarece este o proteină cu eliberare lentă
puteți găsi pulberea în multe arome plăcute
suplimentele naturale de cazeină nu conțin aditivi artificiali

în cazul în care pentru a cumpăra și de preț

multe supliment producătorii au Pulbere de proteine de cazeină în gama lor de produse. Astfel, odată ce v-ați hotărât asupra mărcii de cumpărat, comandați întotdeauna de pe site-ul oficial. De exemplu, pentru a obține Transparent Labs iarbă-hrănite cazeină, puteți cumpăra pentru $59 pentru un container de pe site-ul oficial. Vă oferă 30 de porții.

boostere de oxid Nitric (Cellucor No3 supliment de oxid Nitric crom)

ce este? Boostere de oxid Nitric sunt foarte utile în construirea musculare, deoarece acestea ajuta vasele de sange sa se dilate. Cu mai mult sânge bogat în oxigen și substanțe nutritive care curg către mușchi, vă puteți îmbunătăți performanța în timpul exercițiilor fizice.

știința din spatele

oxidul Nitric Cellucor No3 crom este unul dintre cele mai bune suplimente pentru construirea mușchilor și, în principal, crește producția de oxid Nitric în organism. Acesta a fost formulat folosind ingrediente naturale de top-evaluat, astfel încât nu are efecte secundare. Ca vasodilatator, trebuie să luați acest supliment înainte de a lucra, astfel încât să vă poată oferi acea pompă suplimentară pentru a vă prelungi durata exercițiului.

caracteristici

orice supliment este la fel de bun ca ingredientele folosite. Cellucor No3 oxidul Nitric crom este un amestec de vitamina C, calciu, azotat de arginină, Extract de semințe de struguri, malat de citrulină și altele. Toate aceste ingrediente au propriul lor potențial. Amestecate, vă oferă pompa de care aveți nevoie pentru a vă duce performanța antrenamentului la un nivel superior.

cum funcționează

acest supliment nu conține oxid nitric în sine, dar conține ingrediente care pot declanșa organismul să-l producă. Oxidul Nitric ajută, de asemenea, la ameliorarea rigidității arterelor și reduce tensiunea arterială. Relaxează vasele de sânge, astfel încât mai mult sânge să poată curge către diferite grupuri musculare. Când mai mulți nutrienți și oxigen ajung la mușchi, puteți lucra pentru durate mai lungi și puteți construi mușchi.

suplimentele de oxid Nitric ajută, de asemenea, la reducerea durerii musculare, în special a durerii musculare întârziate care apare la aproximativ 72 de ore după antrenament. Când doriți să vrac în sus, aveți nevoie pentru a rămâne în concordanță cu antrenamentul, dar dureri musculare poate împiedica asta.

cum se utilizează

luați 3 capsule dimineața cu un pahar de apă înainte de a mânca ceva, cu cel puțin 60 sau 90 de minute înainte de a vă antrena. Nu trebuie să depășiți niciodată 6 capsule pe zi.

Pro și contra

Pro contra
o mai bună circulație a sângelui către mușchi pompa nu durează prea mult – aproximativ 40 de minute
vă oferă pompe incredibile
nu are efecte secundare
poate preveni durerile musculare

de unde să cumpărați și prețul

cumpărați Cellucor No3 amplificator de pompă de oxid Nitric pe site-ul oficial. O sticlă are 90 de capsule și costă 29,99 USD. Aceasta este doza de o lună. Este recomandat să faceți cel puțin 60 de zile pentru rezultate mai bune.

bonus musculare clădire supliment: CrazyBulk Încărcare stivă

ce este CrazyBulk Bulking Stack? Această combinație de patru produse diferite ajută la mărirea de volum. Pentru un efect maxim, ar trebui să luați această stivă conform recomandărilor. Aceste produse sunt Decaduro, TestoMax, Trenorol și D-BAL. De asemenea, veți obține un ghid de utilizare gratuit pentru a vă ajuta să profitați de cele mai bune beneficii din stivă.

comanda de încărcare stivă acum la cel mai mic pret de aici

știința din spatele ei

toate produsele CrazyBulk sunt amestecate folosind ingrediente naturale care creează cel mai bun mediu pentru cresterea masei musculare. Ele sporesc, de asemenea, sinteza proteinelor, care în schimb îmbunătățește creșterea musculară. Cu ingrediente susținute de știință care fac aceste produse, rezultate rapide, Uneori în două săptămâni sunt garantate. Corpul tău va beneficia în atât de multe moduri diferite, dar în principal, îți vei crește mușchii.

caracteristici

aceasta este o combinație de patru produse fabricate de CrazyBulk. Fiecare produs trebuie luat la momentul potrivit. Cu toate acestea, trebuie să luați zilnic toate cele patru produse din stivă. Atunci când îl utilizați așa cum a sugerat, aveți de gând să creeze masa musculara rapid. Ele cresc musculare în toate părțile corpului. Deci, zilnic, va trebui să luați cel puțin patru pastile, câte una din fiecare sticlă.

cum funcționează

stiva de încărcare de la CrazyBulk funcționează prin crearea unui mediu anabolic în cazul în care sinteza proteinelor poate avea loc, astfel încât mușchii pot crește. Veți acumula masa musculară curată. Aici este modul în care fiecare produs în stivă funcționează:

D-Bal – îmbunătățește fluxul de sânge la muschii. În acest fel, nutrienții necesari pot ajunge la mușchi pentru a ajuta la sinteza proteinelor.

DecaDuro – ajută la creșterea echilibrului de azot în mușchi. De asemenea, îmbunătățește sănătatea țesutului conjunctiv în ligamente și articulații.

Trenorol – sarcina principală a acestui produs este de a preveni transformarea testosteronului în DHT. Când testosteronul este legat, acesta nu va servi scopului său. Prin urmare, aveți nevoie de testosteron liber.

Testo-Max – se va stimula cu siguranță glandele care produc hormonul testosteron, care crește puterea, energia și sănătatea generală.

veți experimenta rezultatele dorite în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, în funcție de tipul corpului, unele pot dura mai devreme sau mai mult. Este recomandat să faceți un ciclu de 8 săptămâni, deci ar trebui să cumpărați două stive.

cum se utilizează CrazyBulk Bulking Stack

utilizați Testo Max în fiecare dimineață, indiferent dacă veți lucra sau nu. Ajută la stimularea organismului pentru a produce testosteron în mod natural.

ia DecaDuro și Trenorol înainte de antrenament. Ar trebui să ia, de asemenea, D-Bal după ce a lucrat afară, astfel încât acestea pot crește metabolismul proteinelor pentru a începe acumularea musculare.

CrazyBulk are multe stive, dar nu ar trebui să le amestecați niciodată. Deci, luați stiva de încărcare până când completați doza și apoi începeți pe o stivă diferită dacă aveți nevoie de ea.

Pro contra
acesta urmărește rapid călătoria dvs. de creștere musculară disponibil numai pe site-ul oficial
nu prescripție necesare și fără ace Popping mai multe pastile de zi cu zi sună greu
stiva este mai ieftină decât cumpărarea fiecărui produs din stivă individual
vine cu un ghid expert

de unde să cumpărați și prețul

vă recomandăm să cumpărați CrazyBulk încărcare stivă numai pe site-ul oficial. Veți găsi că stiva vă economisește 20 la sută din prețul pe care ar trebui să îl plătiți pentru aceste patru produse individual.

stiva de încărcare costă 179,99 USD. Aceasta este o doză de 30 de zile. Se recomandă să utilizați stiva de încărcare timp de cel puțin 60 de zile pentru rezultate incredibile de creștere musculară. Astfel, ar trebui să cumpărați două stive.

cele mai bune suplimente pentru cresterea masei musculare FAQ

acestea sunt zece dintre cele mai bune suplimente musculare clădire. Dacă aveți nevoie de mai multe clarificări despre aceste produse, citiți secțiunea noastră de întrebări frecvente.

care este cel mai bun supliment pentru creșterea musculară?

D-BAL de la Crazy vrac se face cu ingrediente naturale, astfel încât nu are efecte secundare. De asemenea, este absorbit cu ușurință din intestin în fluxul sanguin, astfel încât să nu vă tensioneze ficatul sau rinichii. Pe lângă faptul că ajută la creșterea forței și a energiei pentru a construi mușchi, crește și libidoul, forța osoasă și articulară.

ce ajută la construirea rapidă a mușchilor?

după ce ați găsit cel mai bun supliment pentru construirea mușchilor, trebuie să îl combinați cu o dietă sănătoasă și un regim de exerciții bune. Când ridicați greutăți, lacrimile se dezvoltă în țesuturile voastre. Suplimente pentru construirea musculare crește sinteza proteinelor în mușchi. În schimb, acest lucru îmbunătățește repararea țesuturilor, în acest proces ajutându-vă în vrac.

ce fel de suplimente iau culturistii?

culturistii iau in mare parte Suplimente proteice, deoarece elibereaza aminoacizi care ajuta la repararea muschilor, precum si la crearea de noi tesuturi. Creatina, pudra de proteine de cazeină și aminoacizii ramificați (BCAA) sunt, de asemenea, foarte populare pentru persoanele care doresc să se îngroape.

puteți construi mușchii fără suplimente?

dacă nu suplimentați, o dietă sănătoasă și un regim de exerciții fizice singure nu vor fi suficiente pentru a construi mușchii cât de repede doriți. Astfel, se adaugă suplimente naturale pentru cresterea masei musculare pentru a îmbunătăți procesul de încărcare.

este creatina în valoare de utilizare?

cel mai important, creatina creează o explozie de energie care îmbunătățește performanța în exercițiile Hiit. Dacă ridicați greutăți, o astfel de scurtă explozie de energie vă va ajuta să ridicați mai multă greutate pentru un moment scurt.

de ce culturistii iau suplimente?

suplimentele de creștere musculară pot fi combinate cu exerciții fizice și dietă pentru a ajuta la mărirea de volum. De asemenea, unele dintre ele sunt proteine cu eliberare lentă care vă hrănesc corpul cu aminoacizi. Acestea sunt importante pentru repararea țesuturilor. Alții îmbunătățesc procesul de sinteză a proteinelor, care ajută la eliberarea energiei pentru a lucra mai mult și mai greu.

ce supliment este cel mai apropiat lucru de steroizi?

D-BAL de la Crazy vrac este suplimentul musculare clădire, care dă rezultate aproape la fel de rapid ca steroizi anabolizanți. Puteți obține rezultate cât mai curând în termen de 14 zile de la utilizarea acestuia. Cu toate acestea, producătorul recomandă să utilizați D-BAL timp de cel puțin 60 de zile pentru cele mai bune rezultate.

verdictul nostru: de ce D-BAL este cel mai bun supliment general de construcție musculară

există un motiv pentru clasarea D-BAL ca produs numărul unu în lista celor mai bune suplimente de construcție musculară. Este o formulare de ingrediente naturale. Acesta vă poate da rezultate la fel de repede ca în termen de două săptămâni.

nu există efecte secundare. Crește energia și puterea, astfel încât să vă puteți antrena mai greu. De asemenea, crește nivelul de testosteron, care în schimb crește libidoul, vigilența și concentrarea.

în termen de 14 zile de la utilizarea D-BAL, ar trebui să înceapă pentru a vedea unele rezultate bune. Desigur, vă recomandăm să combinați utilizarea D-BAL cu un regim de exerciții bun pentru construirea mușchilor și o dietă sănătoasă, bogată în proteine.

comanda D-BAL de pe site-ul oficial

publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.