acceptarea cardurilor de Credit pe site-ul dvs.

cum să acceptați plățile cu cardul de credit pe site-ul dvs. fără un cont de comerciant

de Christopher Heng, thesitewizard.com

te gândești să vinzi lucruri pe web? Dacă da, probabil că veți lua în considerare, de asemeneaun mod în care puteți accepta carduri de credit pe site-ul dvs. Deoarece noi webmasteri care viziteazăhesitewizard.com mă întreabă adesea despre cum pot începe să accepte plăți în acest formular, acest articol oferă informații de bază despre adăugarea facilităților de plată cu cardul de credit pe site-ul dvs. web.

(Notă: Dacă nu aveți deja un site web, poate doriți să citițicum se creează / se creează un site web:Ghidul az pentru începători.)

De Ce O Fac?

plățile prin card de Credit vă permit să profitați de următoarele tipuri de clienți:

 1. cumpărători impuls

  după ce ați citit reclamele și hype-ul pe site-ul dvs., cumpărătorii ar fi concediați cu privire la produsul dvs. Dacă au un mijloc de a face o achiziție imediat, le-ați asigurat că vânzarea. Dacă numai allowcheque („verifica” dacă utilizați un differentvariant de limba engleză) plăți, timpul suplimentar este nevoie pentru ei pentru a obține cartea lor de cec și mail outthe cec poate fi o descurajare. Ei pot avea, de asemenea, gânduri mai târziu.

 2. clienții internaționali

  plata cu cardul de Credit este o comoditate extraordinară dacă clienții dvs. sunt în străinătate. Se ocupă automat de problemele diferențelor valutare, precum și de timpul necesar unui cec pentru a călători la vendor. Veți pierde un număr mare de clienți de peste mări dacă plata cecului este singura modalitate prin care puteți accepta plata.

 3. este norma aceste zile

  în zilele noastre, atunci când vinde ceva pe Internet, toată lumea se așteaptă să accepte carduri de credit.De fapt, acum este norma atât de mult încât este de neconceput ca orice furnizor să nu accepte astfel de lucruri.

metode de acceptare a plăților cu cardul de Credit

există de fapt două moduri în care puteți accepta carduri de credit pe site-ul dvs.

 1. folosind propriul cont de comerciant

  Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o bancă care vă va permite să deschideți un cont de comerciant. Cerințele pentru acest lucru vor varia de la o țară la alta și ar trebui să consultați băncile locale pentru mai multe informații despre acest lucru.

 2. printr-o terță parte comerciant

  există numeroase companii în jurul care sunt dispuși să accepte carduri de credit plăți în numele dumneavoastră în exchangefor diverse taxe și procente. Acestea sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de „gateway-uri de plată”.

Ce Metodă Ar Trebui Să Utilizați?

costurile inițiale ale deschiderii propriului cont de comerciant sunt de obicei mai mari decât atunci când utilizați un comerciant terț. Într-adevăr, unii comercianți terți nu au deloc taxe de instalare.Cu toate acestea, taxa de tranzacție (care este ceea ce plătiți băncii sau comerciantului terț pentru fiecare vânzare) este mult mai mare atunci când utilizați o terță parte în comparație cu atunci când utilizați contul dvs. de comerciant.

un comerciant terț este de obicei convenabil de utilizat atunci când nu știți dacă puteți face de fapt mult din produsul sau serviciul dvs. Dacă doriți doar să testați apa pentru a vedea cum stau lucrurile,aceasta este de obicei o modalitate bună de a începe. Este, de asemenea, convenabil în faptul că comerciantul are grijătotul pentru tine. Trebuie doar să obțineți un cec la sfârșitul fiecărei perioade de plată (dacă ați câștigat suficient) și să vă concentrați asupra produselor, serviciilor și clienților.

un alt beneficiu al gateway-ului de plată este că, dacă utilizați unul de renume, vizitatorii dvs. pot fi mai dispuși să cumpere bunurile dvs. online, deoarece au încredere în acel comerciant pentru a-și păstra numerele cărților de credit în siguranță.

în timp ce aveți propriul cont de comerciant scade costurile tranzacției, trebuie să aveți grijă să vă minimizați riscurile, deoarece veți procesa plățile cu cardul de credit. Prin riscuri, vreau să spun că va trebui să vă ocupați de lucruri precum frauda (unde oamenii cumpără lucruri cu un număr de card de credit furat) și rambursări (unde cineva inversează cu forța platapentru a obține o rambursare prin banca lor). Acest lucru nu este să spun că nu există riscuri însoțitor cu privire la utilizarea athird Party merchant.

unii comercianți terți / gateway-uri de plată

Iată o listă a unor comercianți terți pe care ați putea dori să le luați în considerare dacă căutați modalități de a accepta plăți cu cardul de credit. Nu am folosit nici una dintre ele mine, ca un furnizor (cu excepția forPayPal, și că a fost un timp foarte lung în urmă), astfel încât să examineze-le pe toate cu atenție și să le utilizeze pe propriul risc.

rețineți că ratele și lucrurile pe care le public mai jos au fost corecte în momentul în care am investigat thesevendors. Cel mai probabil se va fi schimbat până când citiți acest lucru, deoarece comercianții tind să-și modifice tarifele din când în când în funcție de condițiile pieței. Asigurați-vă că verificați detaliile actuale (actualizate) de lasite-ul lor și citiți recenzii de la alții care le-au folosit înainte de a lua orice decizie.

2checkout:Avangate ‘ s 2Checkout accepta tranzactii cu cardul de credit pentru orice tip de produs, contra unei taxe de 3,5% + 0,35 USD vanzare cu succes.

PayPal:acest serviciu bine-cunoscut vă permite să configurați un cont Premier sau de afaceri (sunteți supus anumitor limitecând primiți plăți cu cardul de credit dacă utilizați un Cont Personal și, probabil, și taxe mai mari pe tranzacție).Taxele variază între 1,9% + 0,30 USD și 2,9% + 0,30 USD pentru fiecare tranzacție dacă vă aflați în SUA. Utilizatorii Non-USSUNT percepute sume diferite în funcție de țară.

Stripe:Nu există taxe de instalare. Taxele de tranzacție variază în funcție de țara dvs. (de exemplu, țara vânzătorului).De exemplu, dacă vă aflați în SUA, este de 2,9% + 0,30 USD pe tranzacție din SUA și 3,9% + 0,30 USD pe tranzacție non-US. În Marea Britanie, vi se percepe 1,4% + 20p pentru cardurile de credit Europene și 2,9% + 20p pentrucardurile non-europene. Și așa mai departe.Pentru litigii (cum ar fi rambursările), se percepe o taxă suplimentară, cu excepția cazului în care banca clientului soluționează litigiul în favoarea dvs. („favoare”). Ca și celelalte taxe, taxa variază de la o țară la alta și este de USD $15 în SUA,15 în Marea Britanie și așa mai departe.

WorldPay:dacă vă aflați în SUA, Marea Britanie, Brazilia, Japonia, China, Mexic, Argentina, Australia, Singapore sau Germania, WordPay vă permite să configurați un cont în care puteți primi plăți efectuate cu carduri de credit,precum și anumite alte portofele digitale. Site-ul lor nu lista ratele lor, și vă cere să le contactați pentru astfel de informații.

cum să puneți un formular de comandă sau un coș de cumpărături pe site-ul dvs.

odată ce ați înscris vânzătorul la alegere, veți putea pune un formular de comandă sau un coș de cumpărături pe site-ul dvs.Fiecare furnizor are o metodă diferită pentru aceasta, dar majoritatea, dacă nu toate, vă vor oferi formulare premade pe care le puteți personalizapentru produsul sau serviciul dvs. Dacă utilizați PayPal și nu știți de unde să începeți, consultați tutorialul meucum să puneți un formular de Comandăsau Cumpărați acum buton pe site-ul dvs. web folosind PayPal.

Încearcă-l

oricare ai alege, dacă sunt de vânzare lucruri pe Internet, aveți într-adevăr nu de mult de ales, dar toaccept carduri de credit. Probabil că nu știți ce ați pierdut până nu îl încercați.

toate cele bune pentru afacerea ta!

acest articol poate fi găsit la https://www.thesitewizard.com/ archive/creditcards.shtml

drepturi de autor 2000-2019 de Christopher Heng. Toate drepturile rezervate.
obțineți mai multe sfaturi gratuite și articole de genul acesta, despre web design, promovare, venituri și scripting, de la https://www.thesitewizard.com/

vi se pare util acest articol? Puteți afla de noi articole și script-uri care sunt publicate onthesitewizard.comby abonarea la RSS feed. Pur și simplu punctul cititorul RSS feed sau un browser care acceptă fluxuri RSS lahttps://www.thesitewizard.com/thesitewizard.xml.Puteți citi mai multe despre cum să vă abonați la feed-urile site-ului toRSS din FAQ-ul meu RSS.

vă rugăm să nu retipăriți acest articol

acest articol este protejat prin drepturi de autor. Vă rugăm să nu reproduceți sau să distribuiți acest articol integral sau parțial, sub nicio formă.

pagini înrudite

 • cum să faci bani de pe site-ul tău
 • cum să crești veniturile site-ului tău din Programe afiliate
 • ce gazdă Web ai recomanda? (FAQ)
 • măsuri de precauție importante pentru a lua atunci când cumpără un nume de domeniu
 • sfaturi cu privire la alegerea numelui de domeniu
 • Cum de a publica propria carte electronică (ebook)
 • meu cel mai mare site-ul regretă
 • site-uri cu programe de afiliere

articole noi

 • cum să dați rânduri alternative ale unui tabel o culoare diferită (Html/Css)
 • cum să generați certificatul SSL gratuit Let ‘ s Encrypt pe computerul Dvs. (Windows)
 • cum să inserați meta tag-uri într-o pagină web cu BlueGriffon
 • cum să redați o melodie (sau un alt fișier audio Clip) dintr-o listă de pe un site web
 • cum să desenez o linie orizontală pe o pagină Web cu Expression Web
 • cum să creez un site web gratuit
 • de ce nu pot alcătui Niciun Domeniu pe care îl doresc? Există o modalitate de a face departe cu un registrator cu totul?
 • care este diferența dintre un registrator de nume de domeniu și o gazdă Web?
 • cum se face un site web prietenos pentru mobil: design receptiv în CSS
 • care este diferența dintre un sistem de gestionare a conținutului (CMS), un Blog, Un Editor Web și un constructor de Site-uri Online?

articole populare

 • cum se creează un Blog
 • cum se face / se creează un site web: Ghidul az pentru începători
 • sfaturi despre alegerea unui nume de domeniu bun
 • Expression Web Tutorial: Cum se proiectează un site web cu Microsoft Expression Web
 • tutorial Dreamweaver: cum de a proiecta un site web cu Dreamweaver CS6
 • tutorial BlueGriffon: Cum să proiectați un site web cu BlueGriffon 3
 • cum să proiectați și să publicați site-ul dvs. web cu KompoZer (editor web gratuit WYSIWYG)
 • Expert gratuit pentru Feedback/Formular de Contact

cum să vă conectați la această pagină

acesta va apărea pe pagina dvs. ca:

cum să acceptați carduri de Credit site-ul dumneavoastră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.