49 de emisiuni TV terminate sau anulate pentru sezonul 2021-22

2021-22 încheierea și anularea emisiunilor TV

Iată o listă de emisiuni TV care au fost difuzate (sau se așteaptă să fie difuzate) în sezonul 2021-22 (aproximativ septembrie 2021 până în August 2022), dar nu se vor mai întoarce pentru sezonul 2022-23. Nu găsiți un spectacol care credeți că a fost anulat? Verificați celelalte liste de sezon sau paginile noastre de stare a emisiunii de rețea, cablu și streaming.

ultimele adăugiri: Hawkeye (Disney+), șeful clasei (HBO Max), după viață (Netflix), spectacolul Dr. Oz (sindicalizat), Cowboy Bebop (Netflix), Gabby Duran & the Unsittables (Disney Channel), O descoperire a vrăjitoarelor (AMC+), Turner & Hooch (Disney+), Kevin Can F**K însuși (AMC), PEN15 (Hulu), zero Chill (Netflix), păcătosul (rețeaua SUA), Queen Sugar (propriu), Harper casa (Paramount+), Petrecere de căutare (HBO max), Wu-Tang: o saga Americană (Hulu), Hanna (Amazon), F este pentru familie (Netflix), Squidbillies (adult swim), reuniune de familie (Netflix), y: Ultimul om( FX pe Hulu), lucruri mai bune (FX), activistul (CBS), Frankie Drake Mysteries (Ovation), The Walking Dead: world Beyond (AMC), Narcos: Mexic (Netflix), Dickinson (Apple TV+), patria mamă: Fort Salem (formă liberă), Ultimate Slip ‘N Slide (NBC), Arthur (PBS), Legea & Ordinul: Pentru apărare (NBC) și #blackAF (Netflix).

această listă va fi actualizată pe măsură ce sezonul progresează, așa că nu ezitați să marcați și să verificați din nou. Dacă ne-a scăpat ceva, vă rog să-mi spuneți.

#blackAF (Netflix)
acest serial de comedie cu Creatorul Kenya Barris a fost inițial reînnoit pentru un al doilea sezon, dar ordinul a fost anulat ulterior. Barris a avut o afacere de 100 de milioane de dolari pe mai mulți ani cu serviciul de streaming, dar a continuat la sfârșitul anului 2020.

activistul (CBS)
descris ca o serie de finalizare pentru activiștii inspiratori, acest spectacol a fost criticat și a fost reorganizat într-un documentar special.

After Life (Netflix)
de la Ricky Gervais, acest serial de comedie neagră despre un văduv îndurerat se încheie cu sezonul trei.

Animal Kingdom (TNT)
o dramă de familie criminală care s-a bazat pe o serie australiană cu același nume, această serie se încheie cu al șaselea sezon.

Arthur (PBS)
bazat pe cărțile pentru copii ale lui Marc Brown, această serie educațională animată se încheie cu cel de-al 25-lea sezon.

Better Things (FX)
această comedie-dramă creată de și cu rolul principal Pamela Adlon se încheie cu al cincilea sezon.

Black-ish (ABC)
rețeaua alphabet a anunțat că comedia de familie se încheie cu cel de-al optulea și ultimul sezon.

Brooklyn Nine-Nine (NBC)
sezonul opt al acestei comedii la locul de muncă trebuia să fie difuzat în sezonul 2020-21. Cu toate acestea, din cauza pandemiei, sezonul final a fost amânat până în sezonul 2021-22.

Bulletproof (The CW)
o serie procedurală a poliției britanice, acest spectacol a fost anulat în Marea Britanie în urma acuzațiilor de conduită sexuală incorectă de către 20 de femei împotriva co-creatorului și starului Noel Clarke.

Cowboy Bebop (Netflix)
o versiune live-action a unei serii anime, acest Western SF despre un grup de vânători de recompense a fost anulat după un sezon.

coroana (Netflix)
creată de Peter Morgan, această dramă istorică cronicizează domnia Elisabeta a II-a; Regina Regatului Unit și alte 15 tărâmuri ale Commonwealth-ului. S-a anunțat că sezonul șase este sfârșitul.

Dickinson (Apple TV+)
serviciul de streaming a anunțat că sezonul trei este sfârșitul acestui serial de comedie despre viața timpurie a autorului Emily Dickinson.

o descoperire a vrăjitoarelor (AMC+)
bazată pe trilogia cărților de Deborah Harkness, această serie de romane fantastice se încheie cu al treilea sezon.

Dr. Oz Show (sindicalizat)
după 13 sezoane, seria de zi se semnează din cauza gazdei Dr.Mehmet Ozdecizia de a candida la Senat în Pennsylvania.

The Ellen DeGeneres Show (sindicalizat)
cel mai popular talk-show de zi de mulți ani, gazda a ales să încheie seria cu sezonul 19.

The Expanse (Amazon)
această dramă științifico-fantastică a durat trei sezoane pe Syfy înainte de a fi anulată. Amazon Prime Video a salvat spectacolul și i-a mai dat încă trei ani. Sezonul șase este sfârșitul.

F este pentru familie (Netflix)
o comedie animată pentru adulți despre o familie irlandeză-Americană disfuncțională din Pennsylvania, acest spectacol s-a încheiat după cinci sezoane.

reuniune de familie (Netflix)
creată de Meg DeLoatch, această comedie se învârte în jurul unei familii care călătorește din Seattle în Georgia pentru o reuniune și decide să rămână. Spectacolul se încheie cu sezonul trei.

Frankie Drake Mysteries (Ovation)
o dramă criminală Canadiană despre o agenție de detectivi condusă de femei în anii 1920, acest spectacol se încheie cu sezonul patru.

Gabby Duran&the Unsittables (Disney Channel) s2 41 eps
care se învârte în jurul unui adolescent care primește un loc de muncă urmărind un grup de copii extratereștri indisciplinați, această comedie a fost difuzată timp de două sezoane înainte de a fi anulată.

Grace și Frankie (Netflix)
cu Jane Fonda și Lily Tomlin, acest serial de comedie buddy, despre o pereche de femei divorțate, se încheie cu sezonul șapte.

Hanna (Amazon)
bazat pe filmul cu același nume din 2011, acest spectacol este despre o tânără care este antrenată să fie ucigașă și vânătoare. A durat trei sezoane și 22 de episoade.

Casa Harper (Paramount+)
un serial de comedie animat pentru adulți, acest spectacol se învârte în jurul unei familii anterior bogate, care trebuie să se reducă la o casă veche de familie din partea mai săracă a orașului. A durat un sezon.

Hawkeye (Disney+)
serviciul de streaming a anunțat că al șaselea episod a fost ultimul episod al seriei.

șeful clasei (HBO Max)
școala a ieșit, pentru totdeauna. O continuare a seriei de comedie din anii 1980, acest spectacol a durat un sezon de 10 episoade înainte de a fi expulzat.

His Dark Materials (HBO)
bazat pe o trilogie de romane de Philip Pullman, această serie fantastică dramatică se încheie cu un al treilea sezon de episoade episodice.

nesigur (HBO)
s-a anunțat că acest serial de comedie de la Issa Rae se va încheia cu sezonul cinci.

Kevin poate F**K el însuși (AMC)
o comedie întunecată care comută între un sitcom cu mai multe camere și o configurație cu o singură cameră, acest spectacol se încheie după două sezoane.

Killing Eve (BBC America)
o comedie neagră și un thriller de spionaj, serialul urmărește un investigator britanic de informații care este desemnat să captureze un asasin psihopat. A fost reînnoit pentru un al patrulea și ultimul sezon.

lege& Ordin: pentru apărare (NBC)
rețeaua peacock a ordonat acest spin-off pentru toamna anului 2021, dar ulterior a anulat aceste planuri. Fiți siguri că o altă serie Dick Wolf este deja în lucru.

Patrie: Fort Salem (formă liberă)
o dramă supranaturală despre vrăjitoarele care apără Statele Unite, acest spectacol a fost reînnoit pentru un al treilea și ultimul sezon.

Narcos: Mexic (Netflix)
sezonul trei este sfârșitul acestei serii care explorează originile timpurii ale războiului drogurilor mexicane.

pe blocul meu (Netflix)
această comedie-dramă pentru Adolescenți urmărește patru prieteni de-a lungul vieții în interiorul orașului Los Angeles. Se încheie cu anul patru.

Peaky Blinders (Netflix)
o dramă criminală istorică, acest spectacol se încheie cu sezonul șase, dar este de așteptat să aibă un film de încheiere.

PEN15 (Hulu)
o comedie despre gimnaziu, așa cum a fost văzută și interpretată de creatorii săi adulți, acest spectacol a durat două sezoane.

Queen Sugar (propriu)
o dramă stabilită în Louisianna, acest spectacol se învârte în jurul a trei frați adulți foarte diferiți care moștenesc o fermă de trestie de zahăr de la tatăl lor decedat. S-a anunțat că sezonul șapte este sfârșitul.

Search Party (HBO Max)
o comedie, acest spectacol urmărește un grup de prieteni în timp ce se ocupă de un nou caz sau dispariție în fiecare sezon. Al cincilea sezon este sfârșitul.

The Sinner (USA Network)
acest spectacol a început ca o mini-serie, dar canalul de cablu a transformat-o într-o serie obișnuită cu Bill Pullman ca detectiv de poliție. După patru sezoane, Harry Ambrose al lui Pullman se odihnește.

the Split (SundanceTV)
acest serial dramatic din Marea Britanie aruncă o privire asupra căsătoriei și divorțului în circuitul de divorț high-end. Se încheie cu un al treilea sezon.

Squidbillies (Adult Swim)
o serie animată despre o familie săracă de calmari antropomorfe de noroi hillbilly, acest spectacol se înfășoară după 13 sezoane.

This Is Us (NBC)
povestea populară a familiei Pearson se încheie cu un al șaselea și ultimul sezon.

Trickster (The CW)
o serie Canadiană, această dramă a fost reînnoită pentru un al doilea sezon, dar aceste planuri au fost ulterior anulate.

Turner&Hooch (Disney+)
o continuare a lungmetrajului din 1989, această comedie polițist și câine cu Josh Peck a rulat pentru un sezon de 12 episoade înainte de a fi anulat.

Ultimate Slip ‘N Slide (NBC)
filmările seriei competiției au fost închise în urma unui focar de Giardia. Privind logistica și costurile reluării producției, rețeaua peacock a optat pentru renunțarea la spectacol.

The Walking Dead: World Beyond (AMC)
stabilit la 10 ani după apocalipsa zombie, această dramă urmărește un grup de adolescenți care au crescut în această lume nouă oribilă. Se încheie cu sezonul doi.

Wu-Tang: o Saga Americană (Hulu)
care are loc în anii 1990 New York City, în timpul apogeului epidemiei de cocaină crack, această dramă urmează formarea clanului Wu-Tang. Se încheie cu sezonul trei.

și: The Last Man (FX on Hulu)
despre urmările unui eveniment cataclismic misterios care a ucis simultan aproape fiecare mamifer cu un cromozom Y, acest spectacol a durat un sezon.

zero Chill (Netflix)
o dramă despre o pereche de frați patinatori care se mută în Marea Britanie din America, această dramă a durat un sezon.

consultați fișele noastre de stare pentru a urmări noile preluări de seriale TV, reînnoiri și anulări. Puteți găsi liste de emisiuni anulate aici.

ce crezi? A fost anulat vreunul dintre emisiunile tale preferate? Care dintre ele îți pare rău să vezi sfârșitul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.