24 Renaștere Pentru Jack Bauer? Cea mai recentă actualizare a Fox Boss sună promițătoare

a trecut peste un deceniu de când Kiefer Sutherland-led 24 și-a încheiat cursa inițială de opt sezoane pe Fox în 2010. Vizionarea Agent CTU Jack Bauer rupe toate regulile în numele luptei împotriva terorismului a fost nu se poate-dor de televiziune la începutul aughts, datorită entorse sale complot, finaluri cliffhanger și ceas ticăie presimțire. Și în timp ce Fox și-a menținut interesul puternic de-a lungul anilor în recrearea magiei dramei în timp real, pe ecran divizat (care duce la seria limitată și spinoff-ul de un sezon), această ultimă actualizare ne dă speranța că spectatorii ar putea să-l vadă din nou pe Jack Bauer pe micul ecran.

Kiefer Sutherland și-a exprimat cu siguranță interesul în trecut atunci când vine vorba de reluarea rolului agentului rebel al unității antiteroriste, dar unde se află Fox pe un alt proiect condus de Jack-Bauer? Președintele Fox Entertainment, Michael Thorn, a declarat recent pentru Deadline că există” potențial ” pentru un astfel de rezultat și că se poartă conversații. În cuvintele sale:

există încă o posibilitate, există încă unele discuții cu producătorii pe o ia pe care le-am încă să aud. Există unele discuții creative active, care se întâmplă.

aceste afirmații nu sunt complet ieșite din comun, deoarece Fox a lucrat la dezvoltarea mai multor proiecte legate de 24 în lucrări de-a lungul anilor, care nu s-au realizat, de obicei cu un impuls pe concentrarea asupra altor personaje decât Jack Bauer. Dar ceea ce este interesant la acest comentariu este dorința asumată a lui Thorn de a răspunde la această întrebare cu Jack în minte, mai degrabă decât să aleagă să orienteze subiectul către unghiuri complet noi pentru ca universul 24 să revină. Ceea ce, evident, nu garantează o întoarcere festivă de la badass-ul rezident al lui Kiefer Sutherland, dar este un început.

ce mai face Dennis Haysbert în zilele noastre? Există vreun fel de situație de AMIC polițist care s-ar putea întâmpla între Bauer și fostul președinte Palmer? Mi-ar fi în jos pentru asta. O serie întreagă care se concentrează exclusiv pe Chloe a lui Mary Lynn Rajskub, cu apeluri telefonice ocazionale de la Jack, ar fi, de asemenea, grozavă, la naiba! Sau, știți, un sezon complet 24 care implică amenințări cu mize mari și altele asemenea.

Kiefer Sutherland a condus franciza 24 ca Jack Bauer pentru versiunea sa originală de opt sezoane, precum și într-un film TV din 2008 — 24: răscumpărare-și sezonul al nouălea limitat în 2014-24: Trăiește O Altă Zi. Când Fox a reînviat seria în 2017 pentru 24: Legacy, Jack Bauer nu a fost implicat. În schimb, narațiunea a urmat Eric Carter (interpretat de Corey Hawkins din in the Heights și The Walking Dead) ca veteran de război și agent pentru CTU nou reînființat. Seria de 12 episoade a urmat același format în timp real (cu un salt de timp de 12 ore în final) ca originalul, dar a avut probleme cu atragerea spectatorilor și a fost anulată după un sezon.

după anularea 24: Legacy, Fox ar fi putut ezita mai mult să urmeze formatul 24 pe un drum diferit cu personaje noi. Anul trecut, Fox a anunțat că a oprit progresul pe două serii spinoff 24 în producție. Primul a fost un Jack Bauer prequel serie care ar fi arătat fanilor cum Jack s-a transformat în agentul CTU fără restricții, care era atunci când publicul l-a întâlnit pentru prima dată în 2001. Al doilea proiect propus s-a rotit în jurul ceasului de bifare în timp real al lui 24 și a planificat să aducă formatul la alte genuri, cum ar fi un thriller legal.

deși este departe de a fi o confirmare oficială, comentariile președintelui Fox sunt cu siguranță suficiente pentru a stârni interesul a 24 de fani, care nu au avut un impuls adecvat de adrenalină indus de Jack-Bauer de ani de zile. Până când vom auzi mai multe știri concrete de la Fox Entertainment, toate cele nouă sezoane din 24, precum și 24: Legacy sunt difuzate pe Hulu. Și asigurați-vă că consultați programul nostru TV de toamnă 2021 pentru viitoarele date de premieră ale tuturor emisiunilor dvs. preferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.