15 cele mai bune site-uri pentru verificarea fundalului (căutare online gratuită)

(Pocket-lint) – există momente în care simți că verificarea fundalului cuiva poate fi benefică pentru tine atât în ceea ce privește aspectele personale, cât și cele oficiale. În timp ce semnarea off orice afacere cu oameni, este întotdeauna mai bine să fie pe partea mai sigure pentru a verifica fundal de client. S-ar putea să doriți să efectuați o verificare a antecedentelor la data pentru a vă asigura că sunt potrivite pentru căsătoria cu ei.

mai mult decât atât, dacă primiți apeluri de la persoane care vă oferă orice loc de muncă, ar trebui să fie menționate pentru a rula o verificare de fond pe ele în timp ce trimiterea informațiilor. Aici, vom recunoaște cele mai bune 15 site-uri de verificare a antecedentelor care prezintă informații importante despre persoana vizată.

ce este o verificare de fond?

o verificare de fond este de fapt un proces care vă ajută să știți despre identitatea lor reală și informații personale. Acesta permite oamenilor să verifice declarația făcută de o companie sau persoană cu privire la trecutul lor. Cu o verificare de fond, puteți evalua verificarea lor de fond de muncă, informații financiare, detalii educaționale și antecedente penale.

indiferent dacă cumpărați o casă nouă sau aplicați pentru un nou loc de muncă, trebuie să verificați validitatea anumitor informații care vă sunt furnizate. Un partener poate verifica informațiile conjugale ale partenerului său, cum ar fi divorțul, căsătoria și înregistrările copiilor. Background check site-uri Online ajuta oamenii să ia deciziile corecte pentru viața lor.

există următoarele tipuri comune de controale de fond:

  1. Verificarea antecedentelor profesionale
  2. Verificarea antecedentelor penale
  3. Verificarea antecedentelor personale
  4. Verificarea antecedentelor educaționale
  5. Verificarea antecedentelor de Credit
  6. Verificarea antecedentelor internaționale

15 Cele mai bune site-uri de verificare a fundalului

datorită creșterii imense a utilizării tehnologiei, există acum un număr imens de site-uri web care oferă verificări de fond. Aici, vom discuta 15 site-uri care oferă controale de fond de muncă, împreună cu informații penale despre victimă. Înainte de a intra în detaliile tuturor platformelor, vă vom prezenta cele mai bune patru site-uri de verificare a fundalului disponibile pe piață.

  • CocoFinder – rapoarte de fundal sigure, rapide și Precise
  • Checkmate Instant – rapoarte aprofundate care dezvăluie istoricul de fundal
  • TruthFinder-dezvăluie Istoricul prin verificări eficiente de fond
  • Intelius – conectarea oamenilor cu vechii lor prieteni

CocoFinder

cocofinder este un verificator de fundal care necesită numele persoanei țintă pentru a afișa informații despre el. Site-ul oferă, de asemenea, un serviciu de căutare inversă a telefonului care solicită numărul de telefon al persoanei vizate și afișează identitatea și istoricul ocupării forței de muncă. Căutarea în fundal a software-ului dobândește numele și starea completă a persoanei țintă.

informațiile includ informații educaționale despre persoana vizată. Aceste informații pot fi utilizate pentru a verifica dacă persoana țintă aparține de fapt institutelor din care pretinde că este. Celelalte date importante pe care le putem prelua prin CocoFinder sunt istoricul adreselor persoanei vizate. Locurile în care a locuit și unde locuiește în prezent vor fi afișate.

istoricul de angajare al persoanei țintă poate fi dezvăluit și prin utilizarea verificărilor de fond ale persoanei țintă. Acest aspect va dezvălui locurile de muncă în care persoana vizată a lucrat și unde lucrează în prezent. Mai mult, puteți găsi și informațiile financiare ale victimei, cum ar fi împrumuturile sale și alte fonduri.

CocoFinder este atașat cu mai multe motoare de căutare publice și directoare de baze de date internaționale care ajută site-ul să aducă date și înregistrări. Conexiunile facilitează site-ul web să găsească înregistrări ale persoanelor care sunt cu 15 ani mai în vârstă sau mai mult.

Click aici pentru rapoarte detaliate de fond folosind CocoFinder !

Instant Checkmate

Instant Checkmate permite oamenilor să găsească istorie exactă despre oameni prin achiziționarea doar numele și numărul de telefon. Informațiile care pot fi preluate includ identitatea lor completă, cum ar fi numele, numerele de telefon alternative și adresele de e-mail. Dacă persoana vizată are o afacere înregistrată pe numărul de telefon furnizat, va fi afișată și ea.

site-ul web descoperă, de asemenea, profilurile de social media ale persoanei vizate, care pot fi foarte benefice pentru a descoperi detaliile lor publice. Istoria ocupării forței de muncă și institutele de învățământ sunt, de asemenea, descoperite cu ajutorul Instant Checkmate.

Instant Checkmate preia, de asemenea, cazierul judiciar al persoanei vizate, cum ar fi dosarele sale de judecată, aparițiile în instanță civilă și infracțiunile. Dacă a fost implicat în orice activitate criminală sau ilegală, acesta va fi, de asemenea, dezvăluit. Site-ul poate găsi informații maritale ca căsătorii, divorțuri, și membrii de familie ai persoanei victimei.

site-ul asigură confidențialitatea datelor prin faptul că nu salvează nicio informație a persoanei vizate pe serverele sale online. Mai mult, identitatea utilizatorului nu este niciodată dezvăluită. Este nevoie doar de numele și starea în care trăiește persoana țintă pentru a efectua o verificare a antecedentelor.

apăsați aici pentru a dobândi Istorie cineva instantaneu folosind Checkmate Instant<<

TruthFinder

TruthFinder este un serviciu de verificări de fond care oferă rapoarte nelimitate despre informații precum membrii familiei, prietenii, foștii săi, colegii de cameră și rudele persoanei vizate. Serviciul de căutare inversă a telefonului de pe site oferă afacerea asociată cu numărul de telefon furnizat și cazurile de fraudă înregistrate pe el.

site-ul preia, de asemenea, linkurile posibile ale persoanei vizate, istoricul său trecut, adresele de e-mail și profilurile de social media. Conturile de social media includ Facebook, Instagram și Twitter etc. Dacă persoana vizată și-a afișat public informațiile în conturile sale, site-ul web le va arăta și cu exactitate. Locațiile țintei, cum ar fi adresele sale anterioare și locațiile curente, sunt, de asemenea, descoperite.

cu TruthFinder, puteți găsi locurile de muncă în care ținta a lucrat și locul său de muncă actual. Institutele de învățământ în care a studiat ținta, indiferent dacă școlile, colegiile sau Universitățile sale, vor fi afișate și printr-o verificare a antecedentelor.

verificarea cazierului judiciar al site-ului web afișează detalii personale precum numele complet al persoanei, locația infracțiunii sale și data infracțiunii. Mai mult, categoria de încărcare, descrierea infracțiunii și numele instanței în care a fost acuzată infracțiunea sunt, de asemenea, recuperabile prin TruthFinder.

accesați Istoricul oricui prin TruthFinder făcând clic aici!

Intelius

Intelius este un alt serviciu de căutare de fundal care oferă detalii exacte despre persoana vizată prin numărul său de telefon, numele sau adresa. Serviciul de căutare a adreselor permite utilizatorului să cunoască locurile în care a trăit persoana vizată. Detaliile de afaceri ale țintei și cazurile sale de fraudă sunt, de asemenea, descoperite prin intermediul serviciului de căutare inversă a telefonului.

dacă este înregistrat ca infractor sau infractor, puteți găsi și detaliile infracțiunii comise de acesta. Site-ul web dezvăluie tipul infracțiunii, data infracțiunii, numele instanței și rezultatul acuzațiilor asupra persoanei vizate. Dacă primiți apeluri greșite zilnic, atunci adăugarea numărului său de telefon pe site-ul web vă va ajuta să cunoașteți fundalul apelantului.

site-ul funcționează pentru a oferi detalii semnificative despre persoana vizată, cum ar fi profilurile sale de social media, numerele sale de telefon și adresele de e-mail. Site-ul are diverse link-uri cu directoare de baze de date și motoarele de căutare care îi permite să identifice datele cu precizie și în cel mai scurt timp.

căutarea adreselor site-ului Web accesează adresele anterioare ale chiriașilor care locuiesc în prezent în orice loc. De asemenea, găsește detalii despre casa specifică, cum ar fi valoarea, prețul de vânzare și infractorii care locuiesc în cartier.

Faceți clic aici pentru a executa o verificare detaliată a antecedentelor utilizând Intelius >>

US Search

us Search oferă diferite modalități de a găsi informații autentice și relevante despre țintă fără ca el să știe. Abordările includ căutare inversă și Căutare după nume. Site-ul necesită numele victimei, în scopul de a rula verificarea de fond pe el.

informațiile care pot fi preluate includ adresa curentă, numerele de telefon alternative, adresele anterioare și numele complet al persoanei vizate. Căutând persoana cu numele său în baza de date a site-ului web, îi puteți găsi cazierul judiciar și istoricul.

detaliile includ adresele, vârsta, membrii gospodăriei și controalele penale asupra persoanei. Site-ul web oferă înregistrări proaspete și actualizate, asigurându-se în același timp că informațiile nu sunt alcătuite.

ZabaSearch

ZabaSearch permite oamenilor să verifice istoricul persoanelor prin numele sau numărul lor de telefon. Informațiile pe care le oferă site-ul web au o gamă largă. Acesta include accesul la profilurile de social media ale persoanei vizate și la toate informațiile prezente pe profiluri.

cu ZabaSearch, puteți găsi locuitorii care locuiesc în orice loc. Dacă persoana vizată are antecedente de infracțiuni, site-ul web o arată. Înregistrările de locuri de muncă sunt, de asemenea, vizibile pe site-ul web. Căutarea inversă a telefonului software solicită numărul de telefon al persoanei țintă. Apoi găsește întreprinderile înregistrate pe acel număr de telefon și numerele de telefon alternative ale persoanei vizate.

BeenVerified

BeenVerified este un serviciu de fundal care ajută utilizatorul să găsească informații de identitate exacte despre ținta sa. Site-ul oferă informații profesionale despre persoană, cum ar fi adresa sa oficială de e-mail, numerele de telefon și locațiile. Locațiile includ adresele sale trecute și actuale.

raportul de evidență publică conține informații despre institutele de învățământ în care persoana țintă a studiat. Site-ul web descoperă istoricul ocupării forței de muncă, inclusiv toate locurile de muncă ale persoanei direcționate. A fost verificat găsește activele, rudele, vârsta și persoanele asociate.

înregistrările proprietății ajută utilizatorul să afle informații adevărate despre proprietatea țintei. Rapoartele includ proprietatea și locația persoanei.

People Finder

People Finder este conectat cu motoarele de căutare publice care informează datele disponibile public ale persoanelor țintă prin intermediul bazelor de date. Site-ul web oferă informații de fond, cum ar fi adrese de e-mail profesionale, înregistrări educaționale și istoricul ocupării forței de muncă al persoanei vizate.

raportul conține detaliile afacerii, împrumuturile financiare luate de țintă și detaliile activelor sale. Site-ul web este simplu de utilizat și necesită doar numele și prenumele țintei și afișează profilurile sale de social media și alte înregistrări.

site-ul web ajută la găsirea relațiilor, înregistrărilor căsătoriei, înregistrării pe site-urile de întâlniri și numerelor de telefon ale persoanei vizate. Cu site-ul web, puteți găsi și numele soților persoanei vizate.

BackgroundChecks

BackgroundChecks este un site folosit pentru a rula o căutare de fond penal pe oameni și, de asemenea, ajută la rularea unui control de fond personal. Site-ul Află detalii personale despre oameni, cum ar fi numerele lor de telefon, mânerele social media, falimentele și înregistrările instanțelor civile.

dacă persoana vizată are înregistrări de arestare, căutări de mandat sau alte informații penale legate de numele persoanei, atunci site-ul web îl afișează și în raport. Fondul de verificare personală înseamnă că, dacă doriți să verificați ce informații de fond ale dvs. sunt disponibile public, puteți utiliza verificarea personală a antecedentelor pentru a găsi.

mai mult, o verificare a antecedentelor de angajare îi ajută pe oameni să verifice informațiile despre clientul sau angajatul lor înainte de a-i angaja pentru muncă.

SpyFly

cu SpyFly, puteți accesa informații exacte și actualizate cu privire la persoana țintă cu precizie. Site-ul oferă rapoarte aprofundate și căutări nelimitate. Istoricul adreselor, numerele de telefon și adresele de e-mail sunt ușor de preluat prin SpyFly.

secțiunea cazier judiciar de SpyFly deschide detalii despre infracțiuni, infracțiuni minore, cum ar fi o încălcare de trafic, și alte mandate pe persoana țintă. Infracțiunile includ furt, infracțiuni sexuale, crimă și cazuri de furt asupra persoanei.

site-ul oferă, de asemenea, detalii despre prietenii, rudele, frații și prietenii săi. Dacă are mai multe numere de telefon, atunci site-ul le detectează și ele.

Spokeo

Spokeo oferă dezvăluirea informațiilor țintei prin numele său, numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa de domiciliu. Dacă o persoană vă trimite e-mailuri în mod regulat, puteți adăuga adresa de e-mail în bara de căutare și puteți afla identitatea sa reală. Informațiile ar include numerele sale de telefon și profilurile de social media prin care puteți găsi informațiile publice ale țintei dvs.

site-ul web ajută la găsirea înregistrărilor comerciale ale persoanei vizate, a căsătoriei sale și a înregistrărilor de divorț în urma înregistrărilor copiilor săi. Dacă persoana are înregistrări judiciare, atunci acestea sunt vizibile și prin Spokeo. Căutarea adresei site-ului web vă permite să cunoașteți numele proprietarului și numărul său de telefon.

GoodHire

GoodHire oferă mai multe tipuri de controale de fond, inclusiv controale penale, personale și de fond pentru ocuparea forței de muncă. Site-ul are o bază de date penală la nivel național și internațional care îi permite să găsească infractori. Site-ul web descoperă jurisdicția penală, cazurile de corupție, dosarele instanțelor civile și infracțiunile persoanei vizate.

angajatorii pot utiliza funcția pentru a rula căutarea de fond penal pe angajații lor, astfel încât să știe că nici un criminal nu lucrează sub ei. Mai mult, verificatorul de înregistrări Educaționale al site-ului web ajută utilizatorii să verifice educația țintei lor și institutele la care au mers. Este, de asemenea, utilizat pentru a verifica validarea diplomelor oamenilor și a experiențelor lor la institutele lor de învățământ.

PeopleLooker

PeopleLooker este o verificare de fond care îi ajută pe oameni să evite multe circumstanțe incerte. Puteți utiliza serviciul pentru a împiedica infractorii să locuiască în casa dvs. sau să lucreze cu dvs. ca angajator. Site-ul web oferă adrese anterioare și actuale ale persoanei vizate, ale rudelor sale și ale numerelor de telefon.

site-ul prezintă, de asemenea, înregistrările instanței, infracțiunile și încălcările de trafic ale persoanei vizate. Cu PeopleLooker, puteți găsi Facebook, Instagram și Twitter ale persoanei dvs. țintă. Cu conturile sale de socializare, puteți găsi institutele de învățământ în care a studiat, locurile sale de muncă și locația sa actuală de locuit.

Verispy

cu Verispy, utilizatorul poate afla sau confirma datele de fundal ale persoanelor după numele, numărul de telefon sau adresa de e-mail. Site-ul este util pentru a dezvălui adevărul despre cineva dacă a fost implicat în orice furt sau crimă. Site-ul web prezintă înregistrările căsătoriei, cum ar fi data căsătoriei sale, numele soțului și anul în care s-au căsătorit.

cazierele judiciare ale raportului afla cazurile de crimă, delict, mugshots, și înregistrările de probațiune ale persoanei regizat. Înregistrările judiciare ale persoanei țintă ar afișa cazurile, hotărârile privind cazurile și falimentele persoanei.

NetDetective

NetDetective ajută oamenii să găsească arborele genealogic al oricărei familii, solicitând doar un nume al persoanei dintr-o anumită familie. Puteți găsi pseudonimele, rudele și prietenii acelei persoane într-un singur raport. Site-ul găsește în mod eficient conturile de social media ale persoanelor care listează detaliile disponibile pe profilurile și imaginile lor.

cazierele judiciare, înregistrările de naștere și înregistrările de deces ale persoanelor sunt vizibile prin NetDetective. Înregistrarea morții despre orice persoană târzie ar descrie anul și data în care persoana a murit. Site-ul oferă rapoarte gratuite de verificare și se asigură că nu dezvăluie identitatea utilizatorului.

concluzie

uneori, efectuarea unei verificări a antecedentelor unei alte persoane devine o sarcină crucială, deoarece nu doriți ca cineva să vă compromită încrederea. Prin urmare, puteți avea încredere în siguranță în aspectele familiei și afacerii dvs. dacă aveți la dispoziție serviciile potrivite de verificare a antecedentelor. CocoFinder, Instant Checkmate, TruthFinder și Intelius sunt printre puținele servicii de verificare a fundalului utilizate pe scară largă.

cu toate acestea, există și mai multe servicii de verificare a antecedentelor pe care oamenii le folosesc adesea pentru a verifica alte persoane. Fiecare serviciu are avantajele și dezavantajele sale. Top 15 cele mai bune site-uri de verificare a fundalului au fost înscrise aici, astfel încât să puteți analiza în mod corect serviciile de verificare a fundalului de top și să vedeți care vi se potrivește mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.