Yahoo Mail Sincronizează acum fotografii pe dispozitive și ID-uri care apelează la telefon

Alăturați-vă liderilor de jocuri, alături de GamesBeat și Facebook Gaming, pentru a 2-a ediție anuală GamesBeat & Facebook Gaming Summit | GamesBeat: Into the Metaverse 2, în perioada 25-27 ianuarie 2022. Aflați mai multe despre eveniment.

Yahoo vede serviciul său de poștă ca fiind ceva mai mult decât e — mailul standard-vicepreședintele său senior pentru produse de comunicații Jeff Bonforte a descris odată căsuța de e-mail drept „baza de date pentru utilizator.”Viețile noastre se află în acest software care ne spune când nu numai cineva ne trimite mesaje, ci când sunt următoarele întâlniri și a devenit agenda noastră principală, înlocuind versiunea pe hârtie.

luni, Yahoo Mail își extinde funcționalitatea pe mai multe dispozitive, acționând nu numai ca un serviciu automat de partajare a fișierelor între mobil și desktop, ci ca noul ID de apelant de pe telefon. Aceste două funcții sunt disponibile astăzi în întreaga lume, cu suport pentru încărcarea fotografiilor lansat pe iOS și Android, în timp ce ID-ul apelantului începe pe iOS.

„cu contacte mai inteligente și o mai bună partajare a fotografiilor, ajutăm utilizatorii să profite din plin de inbox-ul lor”, a declarat vicepreședintele companiei pentru managementul produselor, Michael Albers. „Nu vor trebui niciodată să ghicească cine sună sau să-și trimită din nou o fotografie prin e-mail.”

gestionarea fotografiilor este o problemă mare. După ce faceți o fotografie sau un videoclip folosind telefonul, pentru a avea acces pe desktop pentru post-procesare sau alte nevoi necesită în prezent unele jerry-tachelaj. Cu Yahoo Mail, partajarea fotografiilor este mai simplă. Dacă activați funcția, rola camerei dvs. va fi sincronizată cu contul dvs. de pe desktop, permițându-vă să căutați imagini folosind tehnologia de recunoaștere a imaginilor Yahoo.

Yahoo Mail Sincronizează acum fotografiile de pe mobil și desktop.

de mai sus: Yahoo Mail Sincronizează acum fotografii de pe mobil și desktop.

Credit Imagine: Yahoo

Conectați-vă la aplicația Yahoo Mail iOS sau Android, selectați Setări > Încărcare foto, apoi comutați funcția „încărcați fotografii” pentru a începe. Yahoo a spus că fotografiile sunt vizibile numai pentru dvs. și pentru cele cu care le partajați; sincronizarea poate fi dezactivată și fotografiile partajate șterse în Yahoo fără a afecta ruloul camerei telefonului.

” au dispărut zilele în care trebuie să încărcați o fotografie în cloud sau să o trimiteți prin e-mail pentru a o împărtăși prietenilor. Acum, prin activarea încărcării fotografiilor, fotografiile unui utilizator vor fi disponibile automat pe desktop”, a spus Albers.

unii ar putea pune la îndoială utilitatea sincronizării, deoarece dacă faceți o fotografie pe telefon, este deja suficient de ușor să o trimiteți prin e-mail prietenilor utilizând aplicația Yahoo Mail. Dar tehnologia de învățare automată a serviciului de e-mail adaugă context în jurul a ceea ce căutați. Deci, pe măsură ce interogați ceva în căsuța de e — mail, nu numai că va apărea mesaje, dar documente, evenimente din calendar, contacte pe care le-ați putea avea de la mai mult de 200 de furnizori de e-mail, fișiere de la alte servicii legate (care ar putea include în curând Flickr și Amazon Cloud-Google Drive și Dropbox sunt deja acceptate) și acum fotografii de pe dispozitivul dvs. mobil.

recunoscând cantitatea de informații de contact pe care o deține în baza sa de date, Yahoo dorește să o folosească pentru alte forme de comunicare: și anume, apeluri telefonice. Pe iPhone, dacă comutați setările pentru a permite Yahoo Mail să se integreze cu sistemul de operare, atunci când primiți un apel telefonic, ID-ul apelantului ar putea fi afișat pe baza informațiilor din agenda dvs. de adrese de e-mail.

acum Puteți utiliza Yahoo Mail pentru a identifica cine vă sună.

de mai sus: acum Puteți utiliza Yahoo Mail pentru a identifica cine vă sună.

Credit Imagine: Yahoo

este posibil să aveți mai multe persoane în agenda dvs. de adrese de e — mail decât cea de pe telefon-nu toată lumea cu care interacționați o face pe dispozitivul dvs. mobil. E-mailurile pot avea mai multe informații decât un simplu apel telefonic, deoarece semnăturile oamenilor includ adesea nu numai adresa de e-mail, ci numărul de telefon și adresa persoanei. Deci, de ce nu sincronizați datele împreună? Aceasta este ceea ce a făcut Yahoo, similar cu ceea ce obțineți deja cu iOS 10 dacă utilizați aplicația de e-mail implicită.

„suntem foarte încântați să fim primul furnizor de e-mail care să profite de opțiunea caracteristică și să o livreze utilizatorilor. Utilizatorii au solicitat modalități de a exporta contactele Yahoo în agenda lor locală, dar acum ne ocupăm de munca pentru ei, fără a le aglomera agenda”, a declarat Albers pentru VentureBeat.

el a continuat să spună: „această nouă caracteristică de identificare a apelantului se actualizează automat, pe baza persoanelor și companiilor cu care utilizatorii comunică de fapt și utilizează aceste informații de contact pentru a identifica apelurile primite. De asemenea, va actualiza numele din istoricul apelurilor unui utilizator sau când formează.”

pentru a activa, accesați Setări pe iPhone și selectați Telefon > blocarea și identificarea apelurilor. Apoi comutați comutatorul pentru Yahoo Mail.

ID-ul apelantului este disponibil doar pe iOS chiar acum, deoarece sistemul de operare Apple oferă o „modalitate complet acceptată de dezvoltatori de a afișa” informațiile. Există planuri pentru ca Yahoo să se extindă la Android atunci când este acceptat acolo.

VentureBeat

Misiunea VentureBeat este de a fi o piață digitală a orașului pentru factorii de decizie tehnici pentru a dobândi cunoștințe despre tehnologia transformatoare și a tranzacționa.Site-ul nostru oferă informații esențiale despre tehnologiile și strategiile de date pentru a vă ghida în timp ce vă conduceți organizațiile. Vă invităm să deveniți membru al comunității noastre, să accesați:

  • informații actualizate despre subiectele care vă interesează
  • buletinele noastre informative
  • conținut de lider de gândire închis și acces redus la evenimentele noastre apreciate, cum ar fi Transform 2021: Aflați mai multe
  • funcții de rețea și multe altele

Deveniți membru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.