Walmart Face Alinierea Roților? (Încercați acest lucru în schimb)

Walmart vinde o varietate de servicii la prețuri reduse și piese auto pentru proprietarii de vehicule prin centrele sale de îngrijire Auto din magazin.

deci, dacă aveți nevoie pentru a obține roțile mașinii aliniate, poate vă întrebați dacă puteți să-l face la un Walmart Auto Care Center din apropiere? Iată ce am aflat prin cercetările mele!

Walmart Face Alinierea Roților În 2021?

din păcate, Walmart nu oferă servicii de aliniere a roților începând cu 2021. În schimb, clienții pot vizita magazine precum Mr. Tire, Big O Tires, Goodyear, discounteri pentru anvelope și alții pentru a-și alinia roțile cu 50-100 USD. Walmart oferă, de asemenea, multe alte servicii auto, dar aliniamentele roților nu sunt una dintre ele.

dacă doriți să aflați mai multe despre serviciile oferite de Centrele de îngrijire auto Walmart, unde puteți alinia roțile mașinii și multe altele, continuați să citiți!

Unde Îmi Pot Alinia Roțile?

alinierea regulată a roților mașinii dvs. este o parte necesară a proprietății responsabile a mașinii.

puteți face acest lucru la majoritatea centrelor de îngrijire auto din SUA, costul variind între 50 și 100 USD.

Mr.Tire este un centru de service auto care are locații în toată țara și poate oferi alinieri de roți la prețul low-end de 50 USD. Puteți găsi o locație din apropiere folosind site-ul Mr.Tire.

alte centre de îngrijire auto cunoscute care oferă servicii de aliniere a roților în SUA includ:

 • Big O anvelope
 • Firestone îngrijire completă auto
 • Goodyear
 • discounteri anvelope
 • Sears Auto Center

Alte Servicii Auto Walmart oferă

Walmart în-centrele de îngrijire auto Store oferă o gamă largă de servicii la prețuri competitive și convenabile pentru clienți, inclusiv TPMS re-Learn și servicii de re-cuplu de 50 de mile efectuate gratuit.

alte servicii de anvelope oferite de Walmart includ:

 • montarea anvelopelor: 5 USD pe anvelopă
 • echilibru și rotație pe viață: $14 pe anvelopă
 • garanție de pericol rutier: $10 pe anvelopă
 • instalarea tijei supapei: $3 pe anvelopă
 • repararea anvelopei plate (fără tub): $15 pe anvelopă
 • montarea anvelopei (transport): $10 pe anvelopă
 • rotația anvelopei: $2.50 pe anvelopă
 • înlocuire piuliță: 2 USD pe anvelopă

în plus, centrele de îngrijire auto Walmart oferă, de asemenea, servicii de schimbare și întreținere a uleiului, cu taxe cuprinse între 3,50 USD-45 USD pentru serviciile de întreținere generală și 19,88 USD-49,88 USD pentru schimbările de ulei.

rețineți că se pot aplica taxe suplimentare pentru schimbările de ulei care necesită ulei fără caracteristici.

Cum Pot Rezerva O Programare Walmart Auto Care Center?

pentru a vă rezerva mașina pentru servicii de anvelope sau alte servicii de întreținere, găsiți magazinul local Walmart utilizând instrumentul de căutare a magazinelor online. După aceea, asigurați-vă că are un centru de îngrijire automată făcând clic pe butonul „Detalii”.

dacă magazinul dvs. local are un centru de îngrijire Auto, tot ce trebuie să faceți este să apelați numărul listat în descriere și să furnizați detalii despre tipul de serviciu în care doriți să vă rezervați.

în afară de asta, dacă cumpărați patru anvelope din selecția uriașă disponibilă pe site-ul Walmart, vi se va oferi opțiunea de a face o programare în timpul procesului de plată.

dacă doriți să aflați mai multe, puteți vedea postările noastre legate de garanția anvelopelor Walmart, de ce anvelopele Walmart sunt atât de ieftine, dacă Walmart ia anvelope vechi și dacă Walmart remediază sau nu anvelopele plate.

Concluzie: Walmart Face Alinierea Roților?

deși centrele de îngrijire auto din magazinul Walmart oferă o gamă largă de servicii convenabile la prețuri accesibile, acestea nu oferă alinieri de roți. S

o în timp ce puteți obține anvelope rotite, montate, instalate și multe altele, va trebui să vizitați alte centre de îngrijire auto, cum ar fi Mr.Tire, Big O Tires, Goodyear, Sears Auto Center și altele pentru a vă alinia roțile între 50 și 100 USD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.