Victoria Gotti House: The New York Mansion

Victoria Gotti House

celebrități din întreaga lume muncesc din greu pentru a dobândi faimă și recunoaștere. După ce a obținut faima, scopul este să se îmbogățească și să-și susțină stilul de viață luxos. Toate celebritățile au un model comun atunci când vine vorba de a avea lux în viață.

deținerea unei case frumoase, mașini de lux de marcă, haine de designer, toate aceste lucruri au devenit mai mult sau mai puțin o necesitate pentru fiecare celebritate.

Victoria Gotti este una dintre figurile celebre care își petrec și viața luxos, iar astăzi vom vorbi despre viața, cariera și Casa Victoria Gotti.

Casa Victoria Gotti

Casa Victoria Gotti este situată în Old Westbury, New York. Este răspândit pe o suprafață de 7.299 de metri pătrați. Casa are 5 dormitoare spațioase și luxoase și 5 băi. a fost cumpărat pentru 2,7 milioane de dolari, care valorează acum peste 3,3 milioane de dolari.

acest conac grandios nu este noua casă a Victoria Gotti, de fapt, ea a petrecut ani de zile în această casă și, de asemenea, a împărțit această casă cu soțul ei înainte de divorț.

Casa Victoria Gotti a fost, de asemenea, prezentată în multe episoade ale reality show-ului ‘Growing Up Gotti’. În spectacol, ea și familia ei pot fi văzute trăind în conac și mergând în viața lor. Cei trei fii ai Victoria Gotti au jucat, de asemenea, în spectacol.

trecutul și Viața timpurie a Victoria Gotti

Victoria Gotti, în vârstă de 58 de ani, s-a născut pe 27 noiembrie 1962. Este scriitoare americană, personalitate de emisiune TV și actriță. Ea este fiica familiei mafiote Gambino, John Gotti. Era șeful mafiei din New York.

în ciuda faptului că provenea dintr-un mediu infracțional Implicat, ea s-a despărțit de familia ei și și-a urmat pasiunea pentru citit și scris. S-a alăturat campusului St.John ‘ s University Queens pentru a face o carieră de scriitor.

cariera lui Victoria Gotti

Victoria și-a început cariera ca scriitoare ca cronicar la New York Post și reporter la Fox Television Network. Femeile și prolapsul valvei mitrale a fost numele primei cărți scrise de Gotti în 1995. Ea a scris, de asemenea, unele romane în genul mister, numele sunt menționate în funcție de Anul lor de lansare:

  • Fiica senatorului (1997)
  • voi fi cu ochii pe tine (1998)
  • Superstar (2000)
  • mâncare italiană fierbinte (2006)

după ce și-a investit timpul în scrierea de romane, a experimentat și scrierea unui memoriu al familiei sale criminale numit ‘This Family of Mine: What It Was Like Growing up Gotti’. Această carte a fost publicată în 2009.

Gotti a jucat în emisiunea TV ‘Growing Up Gotti’, care a fost un reality show American și a fost difuzat pe o rețea & E din August 2004 până în decembrie 2005.

în 2012, a apărut din nou la reality Tv ca unul dintre cei 18 concurenți din emisiunea ‘Celebrity Apprentice’. Ea a fost on și off pe reality show-uri TV și este o față celebru în industrie.

căsătoria lui Victoria Gotti

Victoria Gotti s-a căsătorit cu Carmine Angello în 1984. Din căsătorie împreună au 3 copii. Locuiau într-o casă din Westbury, New York. În 2003, Victoria a divorțat de soțul ei și, ca urmare a divorțului, a obținut Casa Westbury în 2009.

concluzie

Victoria Gotti este o scriitoare, actriță și personalitate TV Americană. După divorțul de soțul ei Carmine Angello, a primit casa din Westbury, New York.

casa este imens acoperă o suprafață de 7299 de metri pătrați. A trăit cea mai mare parte a vieții în această casă, iar acum copiii și nepoții ei locuiesc și în aceeași casă.

a avea o casă atât de frumoasă ca un bun este visul tuturor. Dar numai câțiva oameni muncitori își pot realiza și urma visele. Victoria Gotti este, de asemenea, unul dintre oamenii muncitori, deoarece nu s-a legat de afacerea familiei sale, dar a stat înaltă și și-a făcut propriul nume în lume.

citiți mai multe bloguri interesante și valoroase la Blogjunta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.