tot ce trebuie să știți despre ‘Grey’ s Anatomy ‘Sezonul 18

s-au întâmplat atât de multe în Grey’ s Anatomy Sezonul 17. În afară de povestea COVID-19, fanii au fost șocați aproape în fiecare săptămână cu reveniri surprinzătoare ale personajelor, ieșiri de personaje care aruncă falca și cliffhangers care mușcă unghiile.

având în vedere toate revenirile personajelor majore — Derek Shepherd (Patrick Dempsey), George O ‘ Malley (T. R. Knight), Mark Sloan (Eric Dane), Lexie Grey (Chyler Leigh) și April Kepner (Sarah Drew) — precum și despărțirile sfâșietoare — Tom Koracick (Greg Germann), Jackson Avery (Jesse Williams) și Andrew DeLuca (Giacomo Gianniotti) — fanii nu s-au putut abține să nu se întrebe dacă scriitorii de spectacole aruncă în răsuciri pentru a încheia seria pentru totdeauna.

răspunsul? Nu, nu au fost. în mai, Deadline a anunțat preluarea anatomiei lui Grey pentru încă un sezon, iar membrii distribuției originale Ellen Pompeo, Chandra Wilson și James Pickens Jr.sunt așteptați să se întoarcă. Iată tot ce știm despre Anatomia lui Grey Sezonul 18 până acum, inclusiv toate informațiile despre data premierei, distribuția și multe altele.

când se întoarce Anatomia lui Grey pentru sezonul 18?

Sezonul 18 din Anatomia lui Grey va avea premiera pe ABC începând de joi, 30 septembrie la 9 p.m. ET. Stația 19 va avea premiera sezonului 5 cu o oră înainte pe ABC în aceeași noapte.

episoadele New Grey ‘ s Anatomy vor fi difuzate probabil pe tot parcursul toamnei, cu o finală a sezonului 18 în aprilie sau mai 2022.

greys anatomia în viața mea după o pierdere chinuitoare inima, teddy se luptă să facă față și declanșează amintiri din trecutul ei, atunci când owen aduce acasă, ea trebuie să se confrunte cu unele adevăruri de lungă durată între timp, amelia încearcă să ajute situația prin încurajarea owen să accepte și să ierte teddy pe un nou episod de anatomie greys, joi, martie 25 900 1001 pm edt, pe
Ron Batzdorff

există un spinoff Anatomia lui Grey vine în jurul sezonului 18?

fandomul lui Grey s-a bucurat când Deadline a difuzat o poveste la sfârșitul lunii mai, citându-l pe președintele ABC Signature, Jonnie Davis, care părea să sugereze că a fost discutat un nou spinoff.

” iar echipa sapă adânc și află cum arată asta. Ele sunt idei noodling, și eu nu pot să aștept să, atunci când vom ateriza pe ceea ce este de a introduce următoarea fază a anatomiei lui Grey”, a spus el. „Vom găsi următoarea versiune care o va duce în următorii 18 ani. Lucrăm pentru chiar acum, și nu există nici un creier mai bine să-l dau seama decât Krista și .”

greys anatomie bun ca dracu ' în mijlocul nevoii de mai mulți chirurgi, jo încearcă să convingă bailey să lase specialități ei comutator în altă parte, link acuză amelia de depășire în timp ce el tratează un pacient de la distanță, și winston vine cu o idee din cutie pe Greys anatomie, joi, aprilie 22 900 1001 pm EDT, pe abc richard cartwright prin getty imageskelly mccreary
Richard Cartwright

acestea fiind spuse, Jonnie a emis mai târziu o declarație la termen clarificarea remarcile sale:

„nu există conversații despre un spinoff al anatomiei lui Grey în acest moment. Suntem 100% concentrați pe producerea sezonului 18, cu incredibila Krista Vernoff la cârmă și uimitoarea Ellen Pompeo conducând ansamblul și producția co-executivă. În calitate de lider al ABC Signature, am vrut doar să transmit sprijinul și optimismul meu pentru creația strălucitoare a lui Shonda.”

cu alte cuvinte, este un mare semn de întrebare în acest moment, dar nu pare că s-au făcut încă planuri concrete.

va reveni întreaga distribuție pentru sezonul 18?

cu siguranță știm că Ellen Pompeo, Chandra Wilson și James Pickens Jr.se vor întoarce. Mai mult, alți câțiva membri ai distribuției au semnat contracte care durează printr-un potențial sezon 19, după cum a raportat termenul limită în iulie trecută. Lista include Kevin McKidd (care îl interpretează pe Owen Hunt în spectacol), Camilla Luddington (Jo Wilson) și Kim Raver (Teddy Altman).

greys anatomy im încă în picioare levi devine acceptat în procesul de vaccin între timp, amelia și owen trata un pacient accident de mașină, și hayes și jo sunt îndeplinite cu Lunas tutore legal pe un nou episod de Greys anatomy, Joi, mai 27 900 1001 pm EDT, pe abc richard cartwrightabc prin getty imagesjames pickens jr, gwen yates
Richard Cartwright

din păcate, DeLuca (Giacomo Gianniotti), Jackson (Jesse Williams) și Tom (Greg Germann) caracterul iese acest sezon înseamnă Grey Sloan este în jos trei medici poziția în sezonul 18.

poate că cea mai mare știre de casting de până acum este că Kate Walsh urmează să revină în sezonul viitor pentru a juca Addison Forbes Montgomery pentru câteva episoade, pe TVLine. Kate însăși a confirmat vestea interesantă într-un videoclip Instagram la începutul lunii septembrie.

acest conținut este importat de pe Instagram. Este posibil să puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

mai mult, Kate Burton se va întoarce și în sezonul 18 pentru a-și relua rolul mamei lui Meredith, Dr.Ellis Grey. În timp ce Deadline spune că nu este clar cum va fi reintrodus Ellis (mai ales că personajul a murit în sezonul 3), probabil că va fi într-o secvență de vis sau flashback, similar cu câte personaje au apărut în sezonul 17.

Hulu
Anatomia lui Grey
hulu.com

Cum pot urmări și transmite noul sezon?

în afară de tuning în ABC joi seara la 9 p. m. ET, oamenii pot descărca aplicația ABC pe dispozitivul lor preferat sau viziona episoade noi a doua zi după ce au aer pe ABC.com.

Anatomia lui Grey este, de asemenea, disponibilă pentru a fi vizionată pe ABC prin abonamentele Hulu, Philo, fuboTV și Netflix. De asemenea, puteți achiziționa episoade individuale de Anatomia lui Grey pentru 1,99 USD fiecare pe iTunes, Vudu, Amazon Prime Video, Google Play, Youtube și Apple TV.

acest conținut este importat din {embed-name}. Este posibil să puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.
poveste înrudită

Hannah JeonEditorial FellowHannah este editorială la Good Housekeeping, unde îi place să acopere acasă, sănătate, divertisment și alte conținuturi de stil de viață.
acest conținut este creat și întreținut de o terță parte și importat pe această pagină pentru a ajuta utilizatorii să își furnizeze adresele de e-mail. Este posibil să puteți găsi mai multe informații despre acest conținut și despre conținut similar la piano.io

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.