Timpul zboară în cea mai mare actualizare Google Earth din anii

citiți această postare în spaniolă. // Blog en espa unixtol ACV unixt.

în ultimii 15 ani, miliarde de oameni au apelat la Google Earth pentru a explora planeta noastră din puncte de vedere nesfârșite. S-ar putea să fi tras cu ochiul la Muntele Everest sau să fi zburat prin orașul tău natal. De la lansarea Google Earth, ne-am concentrat pe crearea unei replici 3D a lumii care reflectă planeta noastră în detalii magnifice, cu caracteristici care distrează și împuternicesc pe toată lumea să creeze schimbări pozitive.

în cea mai mare actualizare a Google Earth din 2017, acum Puteți vedea planeta noastră într — o dimensiune complet nouă-timpul. Cu Timelapse în Google Earth, 24 de milioane de fotografii din satelit din ultimii 37 de ani au fost compilate într-o experiență interactivă 4D. Acum oricine poate urmări desfășurarea timpului și poate asista la aproape patru decenii de schimbare planetară.

planeta noastră a cunoscut schimbări rapide de mediu în ultima jumătate de secol-mai mult decât orice alt punct din istoria omenirii. Mulți dintre noi au experimentat aceste schimbări în propriile noastre comunități; Eu însumi am fost printre miile de californieni evacuați din casele lor în timpul incendiilor de stat anul trecut. Pentru alte persoane, efectele schimbărilor climatice se simt abstracte și îndepărtate, cum ar fi topirea calotelor glaciare și retragerea ghețarilor. Cu Timelapse în Google Earth, avem o imagine mai clară a planetei noastre în schimbare chiar la îndemână — una care arată nu doar probleme, ci și soluții, precum și fenomene naturale fascinant de frumoase care se desfășoară de-a lungul deceniilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.