Survivor sezonul 41: cât durează finalul? La ce oră începe?

Survivor sezonul 41 se încheie în decembrie. 15, 2021. Gazda Jeff Probst a promis că sezonul nu va fi ca oricare altul și nu a dezamăgit. Jucătorii s-au confruntat cu mai multe răsturnări de situație în timpul celor 26 de zile de joc decât au avut de-a face alți concurenți care au jucat timp de 39 de zile. Deci, cât timp este Survivor în seara asta, Dec. 15, și la ce oră începe finala Survivor Season 41?

Xander, Deshawn, Heather, Erika și Ricard au ajuns în Finala 5 în finala ‘Survivor’ sezonul 41

Xander și Erika vorbesc despre sezonul supraviețuitorului 41
Xander și Erika vorbesc despre sezonul supraviețuitorului 41
Xander și Erika / Robert Voets / CBS prin Getty Images

finala Survivor sezonul 41 începe cu cinci jucători încă în joc — Xander Hastings, Heather Aldret, Erika Casupanan, Ricard Foy și Deshawn Radden. Episodul anterior finalei a arătat că Deshawn ar putea avea probleme, deoarece cel mai apropiat aliat al său, Danny McCray, a fost trimis acasă. În plus, și-a pus o țintă pe spate după ce a vărsat strategii din interior de la Erika cu restul tribului.

acestea fiind spuse, Deshawn are încă un CV impresionant. Supraviețuitorul Instagram a remarcat că Deshawn și-a riscat votul pentru a câștiga un vot suplimentar, i-a luat prin surprindere pe Evvie, Shan și Liana și a reușit să facă sau să moară.

cât despre Xander, tânărul jucător și-a riscat votul pentru a câștiga un vot suplimentar, a renunțat să încerce să câștige imunitatea pentru ca tribul său să poată obține mâncare, a jucat un idol fals și a distrus planul Lianei, a găsit un idol ascuns al imunității și a câștigat imunitatea individuală.

postarea de pe Instagram notează că Heather nu a renunțat niciodată la șansa ei de a câștiga imunitatea în timpul provocărilor și a fost pe partea dreaptă a voturilor tot jocul. Erika a spart clepsidra care a întors jocul după ce a supraviețuit pe insula exilului, l-a orbit pe Naseer și a câștigat imunitatea individuală.

Ricard are o țintă mare pe spate care merge înainte. El și Shan i-au eliminat pe toți ceilalți jucători din tribul Ua, el a câștigat imunitatea individuală de trei ori și i-a luat prin surprindere pe Naseer și Shan.

cât durează ‘Supraviețuitorul’ în seara asta, Dec. 15, 2021? La ce oră începe?

un nou unic #supraviețuitor este încoronat în seara asta! În plus, rămâneți în jur pentru un spectacol foarte special, filmat la doar câteva momente după ce a fost numit câștigătorul. Vă mulțumim pentru vizionarea un alt sezon. Abia aștept să te văd pentru 42! pic.twitter.com / bNDyzsH51L

Deci, cât timp este Survivor în seara asta, Dec. 15, 2021? Finala Survivor sezonul 41 este programată să dureze trei ore. Prima oră a finalei va aduce probabil ultimii cinci jucători la un final trei. Apoi, juriul va delibera și va vota pentru câștigător, iar Jeff Probst va citi numele câștigătorului cu voce tare în Fiji. Ultima oră a finalei se va concentra probabil pe reuniunea specială.

finalul începe la 8 PM EST pe CBS, iar cei cu Paramount+ îl pot transmite și în direct.

Probst le-a oferit fanilor câteva informații pe rețelele sale de socializare despre ceea ce va urma. „Este un final cu adevărat plin”, explică Probst într-un videoclip. „În plus, vom dezvălui câștigătorul în junglă, lucru pe care nu l-am făcut de când am făcut-o cu Richard Hatch în 2000 în primul nostru sezon.”

Probst notează apoi” Survivor Aftershow ” vine imediat după citirea voturilor. „Vom vorbi cu juriul și cu ultimii trei imediat după vot”, adaugă el. „Deci, sunt încă crude. Ultimii trei sunt încă murdari și flămânzi. Vom aduce niște șampanie și niște pizza pentru a avea o conversație foarte faină, sinceră, sinceră și crudă.”

când este data difuzării „supraviețuitorului” sezonului 42?

ultimii cinci concurenți ai sezonului # Survivor 41 ne spun totul despre primele lor 23 de zile din joc. https://t.co/XWma2YBSRw

cu sezonul supraviețuitor 41 final se întâmplă pe decembrie. 15, fanii vor să știe ce va veni pentru sezonul Survivor 42. Noul sezon va avea premiera Miercuri, 9 martie 2022, la 8 PM EST pe CBS. Premiera va dura probabil două ore și, desigur, Jeff Probst va reveni ca producător executiv și gazdă.

Survivor sezonul 42 va urma un format similar cu sezonul 41. Datorită carantinei, jocul va continua timp de 26 de zile în loc de cele 39 tipice — iar Probst a remarcat că acest lucru poate continua pentru totdeauna. În plus, sezonul probabil nu va avea o temă.

Check out Showbiz foaie ieftin pe Facebook!

RELATED: ‘Survivor’ sezonul 41 membru al distribuției Sydney Segal o numește pe Heather Aldret un copil de 52 de ani’: ‘nu suntem prieteni’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.