Sunt Bune Lucrările De Vopsea Maaco? (Răspuns detaliat)

când vine vorba de locuri de muncă pictura, veți obține exact ceea ce plătiți pentru. Maaco este bine-cunoscut pentru furnizarea de proprietarii de automobile pachete de locuri de muncă vopsea la prețuri accesibile.

unele dintre ofertele speciale pe care le au, nu le veți găsi nicăieri, indiferent cât de greu arătați.

cu toate acestea, lucrările de vopsea Maaco sunt bune numai dacă pregătiți vehiculul de unul singur. De asemenea, puteți fi sigur de o lucrare excelentă de vopsea dacă alegeți pachetul maxim.

 lucrările de vopsire Maaco sunt bune
Was113, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

deci, lucrările de vopsire Maaco sunt bune?

dacă te uiți la toate recenziile Maaco, îți vei da seama că există două tipuri de comentarii. Cu recenziile pozitive, majoritatea clienților vor spune cât de mult au depus mult efort în lucrările de pregătire și au livrat mașina doar la Maaco pentru un strat de vopsea.

cei care au avut o experiență oribilă au fost ademeniți de prețul accesibil, nu au făcut nicio lucrare de pregătire și au intrat direct într-unul din magazinele lor.

înapoi la ceea ce am spus mai devreme, calitatea unei lucrări de vopsea este puternic determinată de preț. Cu cât plătiți mai puțin, cu atât calitatea serviciului devine mai mică.

la urma urmei, Maaco este o companie al cărei scop principal este de a face profituri. Și nu vă puteți aștepta ca aceștia să facă tot posibilul pentru a oferi un serviciu de calitate care costă mai mult decât ceea ce ați plătit.

locuri de muncă vopsea Maaco poate face masina ta arata grozav. Dar există anumite condiții.

prima condiție este să plătiți mai mult pentru pachetul maxim. Acest lucru vă va asigura că mașina dvs. primește o atenție specială, iar lucrările de pregătire, precum și aplicarea vopselei, se vor face la perfecțiune.

cealaltă opțiune este de a face munca prep-te și alege unul dintre pachetele accesibile care se concentrează mai mult pe pictura decât munca prep.

că deoparte, detailerii care lucrează la magazinele Maaco sunt foarte pricepuți și prietenoși. Prețurile lor sunt mari.

cu toate acestea, dacă este o lucrare bună de vopsea pe care sunteți interesat să o obțineți de la Maaco, va trebui să urmați sfaturile pe care le-am împărtășit mai sus.

Maaco Face O Muncă Bună A Corpului?

dacă știți un lucru sau două despre vopseaua auto, atunci puteți depune mărturie despre importanța caroseriei adecvate. În general, lucrările de vopsea Maaco sunt accesibile și arată grozav.

cu toate acestea, caroseria lor nu este atât de bună. Când plătiți 300 de dolari pentru o lucrare de vopsea la Maaco, cu acei bani puteți obține o lucrare decentă de vopsea. Cu toate acestea, banii dvs. nu vor fi suficienți pentru a acoperi lucrările de pregătire.

pregătirea unei mașini pentru vopsire este obositoare și necesită mult timp. Având în vedere faptul că băieții de la Maaco nu au timp să facă ceva pentru care nu au fost plătiți, caroseria făcută este de obicei foarte slabă.

acesta este motivul pentru care toți cei care știu cum funcționează Maaco și doresc să beneficieze de pachetele ieftine, fac întotdeauna pregătirea acasă.

și apoi aduceți mașina pentru vopsire. Sau, va trebui să vă despărțiți de mai mulți bani dacă doriți ca aceștia să facă o treabă adecvată pe caroseria dvs.

au existat, de asemenea, plângeri că Maaco nu angajează personal instruit. Poate doriți să aveți o discuție cu proprietarul și să le împărtășiți așteptările pe care le aveți pentru vehiculul dvs. Pentru ca vehiculul dvs. să fie predat unui detailer neexperimentat.

Maaco Înfășoară Mașini?

pe site-ul lor oficial, Maaco nu listează ambalajul auto ca fiind unul dintre serviciile lor. Cu toate acestea, puteți vizita cel mai apropiat magazin Maaco din apropierea dvs. și puteți confirma dacă acest serviciu este disponibil.

o folie completă a mașinii poate costa între 2500 și 5000 USD, în funcție de dimensiunea vehiculului și de alte caracteristici personalizabile. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat să împachetați doar anumite părți, prețul scade la 300 până la 500 USD.

comparativ cu costul unui pachet de vopsea accesibil, cum ar fi cel oferit de Maaco, ambalajele auto pot fi foarte scumpe.

nu dacă nu doriți să înfășurați anumite părți ale mașinii, cum ar fi capota. Dacă aveți un buget, obținerea unei lucrări de vopsea Maaco poate costa semnificativ mai puțin decât o învelire completă.

cât costă Maaco pentru o lucrare de vopsea?

gândul de a revopsi o mașină oferă adesea multor proprietari de mașini coșmaruri, mai ales atunci când se gândesc la cost. Cu toate acestea, Maaco oferă proprietarilor de mașini pachete de vopsea auto accesibile în ultimele patru decenii.

cu peste 500 de centre în SUA, Maaco a ajutat milioane de proprietari de mașini restaurând aspectul mașinilor lor cu vopsea proaspătă.

dacă doriți un loc de muncă vopsea decent și sunteți interesat în a avea Maaco vopsi masina pentru tine, vă rugăm să rețineți că Maaco nu oferă estimări prin telefon.

trebuie să le vizitați personal pentru a obține o ofertă. Estimările lor sunt gratuite, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plata nimic în prealabil.

că fiind modul în care fac afaceri, mai jos am cercetat pentru tine și a descoperit taxele medii Maaco puteți percepe pentru un loc de muncă vopsea.

în funcție de câțiva factori pe care îi vom enumera mai jos, Maaco vă poate percepe între 300 și 700 USD pentru o lucrare de vopsea.

ceea ce majoritatea oamenilor iubesc la Maaco este că ei inspectează întotdeauna vehiculele mai întâi și apoi dau un citat. Deci, nu există taxe ascunse la sfârșitul locului de muncă.

există o serie de factori care afectează costul Maaco este de gând să vă taxeze pentru un loc de muncă vopsea. Primul și cel mai important factor este starea vehiculului.

caroseria este crucială pentru a asigura legăturile de vopsea perfect pe suprafața mașinii și arată mai bine.

Maaco oferă clienților săi opțiunea de a evita caroseria și de a obține un strat proaspăt de vopsea. Acest lucru este mai ieftin. Cu toate acestea, nu are o garanție.

există, de asemenea, trei pachete oferite de Maaco și fiecare are avantajele sale. Primul este serviciul de bază în care mașina dvs. primește o vopsea cu o singură etapă care reîmprospătează aspectul mașinii.

aceasta are o garanție de un an. Există serviciul preferat care prezintă vopsea pe bază de uretan, durabilă și rezistentă la zgârieturi. Aceasta are o garanție de trei ani.

în cele din urmă, avem serviciul premium în cazul în care veți obține un loc de muncă vopsea în două etape care cuprinde un strat clar și strat de bază. Cu serviciul premium, sunteți asigurat de un finisaj lucios. Vine cu o garanție de 5 ani.

alte servicii pe care le puteți obține de la Maaco paint includ modificări de culoare și pictură de specialitate. Acestea nu au un preț fix și va trebui să vizitați băieții de la cel mai apropiat showroom pentru o ofertă.

Ce Culori Oferă Maaco?

la Maaco, proprietarii de mașini pot alege dintre mai mult de 45 de culori diferite de vopsea auto. Toate culorile comune care includ alb, gri, negru, roșu și albastru sunt disponibile.

sunt disponibile și diferitele nuanțe ale acestor culori. Toate aceste culori sunt disponibile în pachetele de bază, preferate și premium.

puteți obține o schimbare de culoare, precum și de la un magazin Maaco aproape de tine. Pentru a vă asigura că obțineți culoarea potrivită, solicitați experților de la Maaco să se uite la VIN.

ce fel de vopsea folosește Maaco?

diferite pachete folosesc diferite tipuri de vopsea. Fie ca atare, Maaco folosește diverse mărci de vopsea auto, în funcție de vehiculul revopsit. Maaco pretinde că folosește un upgrade de uretan care este mai puternic și mai întărit.

cu toate acestea, cu vopsea Maaco, este fie un hit sau dor. Și această inconsecvență nu-i place majorității oamenilor. În unele mașini, folosesc vopsea de calitate care durează mult, iar în altele, este exact opusul.

dacă doriți să obțineți rezultate bune dintr-o lucrare de vopsea Maaco, ar trebui să vă implicați activ în procesul de vopsire.

chiar dacă s-ar putea să simțiți că sunteți o pacoste, este mai bine să faceți parte din procesul de vopsire, deoarece puteți monitoriza nivelul caroseriei efectuate pe o mașină, precum și tipurile de vopsea utilizate.

Maaco pretinde că folosește propria marcă de vopsea. Aceasta nu este marca standard utilizată de toți producătorii de mașini. Ca urmare, vopseaua Maaco este ideală numai atunci când obțineți o revopsire completă.

cu toate acestea, dacă pictați anumite părți, există șanse mari ca culorile să nu se potrivească.

Maaco Îți Șlefuiește Mașina?

potrivit site-ului lor web, Maaco susține că șlefuiește suprafețele mașinilor înainte de orice lucrare de vopsea. Că nu avem nici o îndoială. Cu toate acestea, cât de bine șlefuiesc mașinile?

șlefuirea este un pas cheie la vopsire, deoarece asigură legătura corectă a vopselei cu vopseaua. Dacă o suprafață a mașinii este slab șlefuită, atunci vopseaua se desprinde mai devreme decât se aștepta.

nivelul de șlefuire efectuat pe o mașină depinde de pachetul plătit la Maaco.

aceasta înseamnă că, dacă mergeți cu pachetele mai ieftine, șlefuirea nu poate fi făcută la perfecțiune.

pentru a vă asigura că noua dvs. lucrare de vopsea nu se decojeste după câteva luni, obțineți instrumentele necesare și șlefuiți mașina de unul singur.

acest lucru vă va asigura că, chiar dacă mergeți cu pachetul de bază care implică puține lucrări efectuate pe caroserie, suprafețele vor fi bine șlefuite și se vor lega puternic de vopseaua auto.

dacă decideți să faceți șlefuirea de unul singur, trebuie să rezervați o după-amiază întreagă pentru această activitate.

după cum am menționat mai devreme, șlefuirea este un proces obositor care poate dura ore întregi, mai ales dacă există urme de lovituri și rugină pe mașină.

dar pentru că îți dorești o vopsea excelentă, nu ar trebui să-ți faci griji să-ți iei timp pentru a șlefui corect suprafața.

Maaco Vopsește Jantele?

un alt avantaj al alegerii Maaco este că vor face tot ce doriți, cu condiția să fie legat de vopsea. Deci, da, vor picta jante pentru tine.

costul jantelor de vopsire este de aproximativ 25 USD. Pentru întregul set, așteptați să plătiți cel puțin 100 USD pentru toate roțile din mașină. Unele magazine Maaco vă pot cere să plătiți pentru ca anvelopa să fie îndepărtată și aliniată.

având în vedere cât de importantă este alinierea roților, acest lucru nu ar trebui să refuzați să plătiți dacă este oferit de Maaco.

pentru a obține un finisaj mai durabil pe roți, puteți lua în considerare acoperirea cu pulbere în loc să le vopsiți de Maaco.

acoperirea cu pulbere costă puțin mai mult, variind de la 50 la 70 USD. Cu toate acestea, durează mai mult, este plăcut din punct de vedere estetic și este mai rezistent la deteriorări datorită stratului gros.

în ceea ce privește vopsirea jantelor, Maaco nu este adesea opțiunea de acces, dar anumite magazine fac o treabă excelentă.

dacă există mai multe magazine Maaco în zona dvs., faceți câteva săpături și căutați recenzii despre cât de bune sunt la vopsirea jantelor.

acest lucru vă poate oferi un indiciu mai bun în ce direcție ar trebui să luați cu îmbunătățirea esteticii jantelor.

Are Maaco Orice Speciale De Vopsea?

Da, ei fac. Și acesta este unul dintre numeroasele atribute care fac din Maaco un centru ideal pentru a vă revopsi mașina. Vopselele speciale oferite de Maaco diferă întotdeauna în funcție de sezon și locație.

pe site-ul lor, pentru a găsi oferte speciale de vopsea, veți tasta în orașul dvs., zip sau stat, iar Maaco va prezenta oferte în cel mai apropiat magazin.

în trecut, Maaco $299 paint special a fost cea mai populară ofertă oferită de această companie. Nu dacă nu vă grăbiți să vă revopsiți mașina, specialul de 299 USD Maaco merită așteptat.

puteți obține, de asemenea, o anumită sumă off folosind cupoane de reduceri Maaco. Cele mai multe dintre aceste oferte sunt postate pe site-urile de social media sau prin intermediul companiilor afiliate.

cu cât căutați în mod regulat oferte Maaco, cu atât mai repede puteți ateriza oferte speciale de vopsea și puteți economisi mai mulți bani pe lucrările de vopsea.

dacă mașina dvs. este într-o stare teribilă sau intenționați să o vindeți, așteptarea specialelor de vopsea Maaco poate să nu fie cel mai rezonabil lucru de făcut.

prețurile lor sunt de obicei foarte scăzute, astfel încât, indiferent cât de strict este bugetul dvs., puteți fi siguri că veți obține o afacere favorabilă.

cât durează Maaco să picteze o mașină?

mai mult de trei sferturi din mașinile aduse la vopsitoriile Maaco sunt de obicei gata după două sau trei zile lucrătoare.

numărul de zile se poate extinde la 5 dacă o mașină are nevoie de multă caroserie. Cu toate acestea, indiferent de starea mașinii dvs., ar trebui să fie gata într-o săptămână.

în comparație cu concurenții săi, Maaco ia cel mai puțin timp când pictează mașini. Există magazine de caroserie auto care vă vor cere să reveniți după două săptămâni.

cu astfel de, cu toate acestea, vă sunt de obicei obtinerea o lucrare de vopsea aprofundată, care implică o mulțime de caroserie și aplicarea mai multor straturi de vopsea.

băieții de la Maaco își iau întotdeauna cel mai puțin timp lucrând la o mașină, deoarece nu fac multă caroserie. De cele mai multe ori, sar direct la pictură și de aceea mașina dvs. se face într-o zi sau două.

cu probleme legate de vopsirea mașinilor, nu vă grăbiți niciodată să vă vopsiți mașina, deoarece este posibil să nu primiți un serviciu de calitate.

pentru a obține rezultate plăcute din punct de vedere estetic, acordați întotdeauna detailerului timp să pregătească, să șlefuiască și să vopsească mașina.

Cât Durează Vopseaua Maaco?

este nevoie de o zi sau două pentru ca Maaco să vă vopsească mașina, dar cât va dura vopseaua? Acest lucru va depinde de mai mulți factori, cum ar fi Condițiile la care este expus vehiculul dvs. și modul în care vă îngrijiți.

o vopsea bună poate dura 10 ani. Prin bine, ne referim la o mașină care a fost bine pregătită, amorsată, vopsită și un strat transparent aplicat deasupra acesteia.

cu toate acestea, având în vedere faptul că lui Maaco îi place să folosească scurtături, vopseaua lor nu va dura șapte sau 10 ani.

în calitate de consumator inteligent, nu trebuie să vă așteptați ca o lucrare completă de vopsea în valoare de 300 usd să dureze mulți ani.

cu timpul, va dispărea sau va începe să se exfolieze. Lucrările de vopsea Maaco, chiar dacă uneori pot fi bune, de multe ori nu durează foarte mult.

acest lucru se datorează faptului că nu fac pregătire temeinică și nici nu folosesc vopsea de calitate. Singurul mod în care puteți fi sigur de vopsea de lungă durată este prin cumpărarea pachetului premium.

dacă vă uitați la valoarea pe termen scurt, plata pentru vopseaua Maaco este o idee grozavă.

Maaco Repară Rugina?

Maaco este specializată și în repararea ruginii. Destul de des, majoritatea proprietarilor de mașini ignoră daunele minore ale ruginii. Dezavantajul acestui lucru este că amploarea daunelor escaladează adesea dacă nu este reparată cât mai curând posibil.

și mai rugina te pe masina ta, scumpe reparațiile sunt. Rugina nu este o problemă care trebuie neglijată, deoarece vă poate afecta siguranța pe șosea. În plus, scade valoarea de revânzare a mașinii dvs.

din aceste motive, Maaco oferă servicii de reparare a ruginii. Nu există o cifră exactă cu privire la cât costă reparațiile la rugină.

dar gradul de deteriorare a ruginii ar trebui să vă ofere o idee despre gama de taxe de reparații.

daune minore rugina necesită utilizarea unor sandpapers și vopsea retușare pentru a repara. Cu toate acestea, reparațiile complexe de rugină pot costa câteva sute sau mii de dolari.

la fel de important ca repararea daunelor la rugină, trebuie să învățați modalități de evitare a acestora. Reparațiile la rugină, așa cum am menționat mai sus, pot fi foarte scumpe.

fiți mereu în căutarea urmelor de zgârieturi, deoarece aici este cel mai probabil să se dezvolte rugina. Prin epilarea și spălarea regulată a mașinii, puteți evita, de asemenea, formarea ruginii.

se poate dezvolta oriunde, poate verifica ușile, șasiul, puțurile roților și chiar metalul care înconjoară trapa. Fixați rugina imediat ce o vedeți pentru a preveni răspândirea acesteia în alte părți.

cum să obțineți o lucrare bună de vopsea Maaco?

singura modalitate de a obține un loc de muncă vopsea decent la Maaco este de a face munca prep-te. Nu există altă cale de a o ocoli. Aici este laydown.

fiecare proprietar de mașină interesat de o vopsea speră să obțină finisajul perfect. Cu toate acestea, sunteți dispus să vă despărțiți de 2000 de dolari? Dacă răspunsul este nu, atunci va trebui să îndurați mult Maaco vă poate oferi.

este imposibil de a obține un loc de muncă vopsea decent pentru mai puțin de 1000 dolari în orice magazin de caroserie auto, nu excepția cazului în care este deținută de vărul tău.

deci, dacă Maaco vă poate vopsi mașina pentru 500 de dolari, aceasta este o afacere mare.

problema este că nu acordă prea multă atenție pregătirii suprafeței. Dacă puteți face efortul de a face munca de pregătire acasă și de a o livra la Maaco pentru o lucrare de vopsea, atunci mașina dvs. va ieși în căutarea proaspătă și uimitoare.

chiar dacă Maaco primește un rap rău în mod regulat, ratele lor sunt ceea ce îi ține în afaceri și cu mulți pași înaintea concurenților lor.

linia de jos este dacă doriți o lucrare bună de vopsea de la Maaco. Face munca prep de unul singur, sau, să plătească pentru pachetul premium.

Ce Mai Pictează Maaco?

Maaco poate picta aproape orice. Fie că este vorba de o motocicletă, o barcă, un tractor și orice alt tip de vehicul. Indiferent de tipul de vehicul pe care doriți să fie vopsite, Maaco poate picta pentru tine.

va trebui să o duceți la magazinul din apropierea dvs. pentru o ofertă gratuită. Apoi puteți alege pachetul ideal pentru vehiculul dvs.

orice altceva rămâne același. Fie că este vorba de o barcă sau de o motocicletă, dacă doriți o vopsea excelentă, pregătiți bicicleta sau barca acasă și duceți-o la magazin.

în ceea ce privește bicicletele, puteți fi siguri că Maaco nu va dezasambla bicicleta, astfel încât să poată picta chiar și acele zone greu accesibile. Trebuie doar să o faci singur.

dacă ați urmărit cu atenție acest articol, atunci s-ar putea să vă întrebați, De ce trebuie să fac cea mai mare parte a muncii de unul singur?

nu poate Maaco să o facă? Ei bine, asta e ceea ce veți obține pentru plata unor astfel de rate mici pentru un loc de muncă vopsea. Pictorii profesioniști de mașini percep mii de dolari și le ia două săptămâni să lucreze la o mașină.

acest lucru vă arată cât de mult timp și efort este pus în mod corespunzător pictura o masina.

de ce este Maaco atât de ieftin?

aceasta este o întrebare la care aveți deja un răspuns. Primul motiv este; Maaco nu folosește vopsele de calitate. Marca lor de vopsea cuprinde vopsea de calitate medie, care nu poate fi comparată cu cele utilizate în magazinele de vopsea auto high-end.

în al doilea rând, nu pregătesc bine mașina. Ei merg pentru comenzi rapide și de aceea taxele lor de muncă sunt foarte mici. În concluzie, Maaco nu are întotdeauna personal calificat în vopsitoriile lor.

reclamații Maaco

în ceea ce privește protecția consumatorilor, Maaco are un rating de 3,9 Stele. Acest lucru nu este destul de rău, mai ales atunci când luați în considerare numeroasele comentarii negative pe care oamenii le postează pe forumurile auto.

oricum, iată câteva dintre reclamațiile comune pe care le primește acest lanț de magazine;

  • vopsiți excesul de vopsea pe faruri, plastic, oglinzi laterale și alte părți ale mașinii care nu trebuie vopsite. Aceasta este cea mai frecventă plângere pe care Maaco a primit-o de-a lungul anilor. Poate părea că unii dintre angajații lor nu au nicio idee cum să picteze deloc mașinile.
  • chiar dacă Maaco susține că este rapid, se știe că unele dintre lanțurile lor de magazine durează mai mult decât de obicei atunci când revopsesc mașinile. Chiar dacă motivele pentru acest lucru sunt neclare, este recomandabil să întrebați de la magazinul dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.