Ski & Snowboard Accident Avocati în Montana

ai fost rănit grav într-un accident de schi sau Snowboard?

o excursie în munți pentru a vă bucura de pârtiile înzăpezite poate face o vacanță antrenantă, dar se poate încheia și cu o excursie la spital dacă lucrurile merg prost. Aproximativ 600.000 de persoane sunt rănite în timp ce schiază sau fac snowboarding în Statele Unite în fiecare an și aproximativ 38 mor în fiecare an. Deși există un număr mare de factori care pot influența aceste leziuni, cum ar fi patch-uri neașteptate de gheață, resturi parțial îngropate, un salt ratat etc., mult prea multe sunt cauzate de acțiunile nesăbuite sau neglijente ale altor schiori și snowboarderi de pe dealul de schi.

configurați o consultare gratuită trimițându-ne informațiile dvs. prin intermediul formularului nostru online.

dacă ați fost grav rănit într-un accident de schi sau snowboard cauzat de acțiunile altcuiva, este în interesul dumneavoastră să solicitați reprezentare legală. La Hoyt & Blewett PLLC, am petrecut zeci de ani lucrând cu nenumărate victime rănite și, prin eforturile noastre neobosite, le-am asigurat compensația pe care o merită. Contactați-ne astăzi pentru a vorbi cu unul dintre avocații noștri Montana accident despre cazul dumneavoastră și începe planificarea următorii pași.

Când Poate Fi Trasă La Răspundere Altcineva Pentru Rănile Tale?

în timp ce unele leziuni pe dealul de schi sunt pur și simplu inevitabile, leziunile cauzate de coliziunile dintre schiori sunt ceva ce nu ar trebui să se întâmple niciodată. Ca aproape orice altă activitate recreativă, există anumite reguli pe care participanții trebuie să le respecte. Dacă aceste reguli de conduită sunt încălcate și încălcarea are ca rezultat o coliziune care provoacă vătămări, schiorul poate fi răspunzător legal pentru rănile dvs. În cele mai multe cazuri, celălalt schior sau snowboarder trebuie să acționeze fără o îngrijire rezonabilă, care poate include:

  • pierderea controlului / a deveni incapabil să evite sau să oprească obiectele și oamenii în cale.
  • oprirea într-un loc care împiedică calea schiorilor și snowboarderilor care se apropie, mai ales dacă se află într-o locație care nu este vizibilă pentru persoanele care se apropie.
  • eșecul de a ceda schiorului de coborâre.
  • incapacitatea de a privi în sus sau de a ceda altora atunci când fuzionează într-o potecă.

în toate cazurile, schiorii și snowboarderii mai departe pe traseu au dreptul de trecere și este de datoria schiorilor și snowboarderilor să evite coliziunea cu ei sau interferența cu calea lor de călătorie. Schiorii și snowboarderii care acționează neglijent, cum ar fi persoanele care schiază pe un traseu începător la viteze mari și încearcă să țese între schiorii neexperimentați de-a lungul drumului înainte de a se prăbuși în cineva, ar putea fi trași la răspundere.

asigurarea proprietarului poate acoperi daunele

în cazurile în care schiorul responsabil este găsit vinovat, suma pe care o puteți recupera poate ajunge la polița de asigurare a proprietarilor de case sau a chiriașilor pe care o au. Majoritatea proprietarilor de case sunt obligați să cumpere politicile proprietarilor de case de către companiile lor ipotecare. Aceste politici nu numai că oferă acoperire pentru daune la domiciliu unei persoane, ele oferă, de asemenea, o acoperire de răspundere personală la proprietar și alte rude rezidente în gospodăria lor. Acoperirea răspunderii personale oferă de obicei acoperire pentru rănile cauzate în afara unui autovehicul, cum ar fi un deal de schi. O poliță de asigurare tipic proprietarii de case va include cel puțin $100,000 în acoperire de răspundere personală. Cu toate acestea, multe politici includ mult mai multă acoperire, iar unii proprietari cumpără politici umbrelă care pot oferi un alt strat de acoperire.

închiriați o firmă de avocatură pe care vă puteți baza

avocații noștri pentru accidente din Montana de la Hoyt & Blewett PLLC și-au petrecut cariera ajutând victimele rănite să lupte și să asigure compensația pe care o merită. De-a lungul anilor, am asigurat numeroase verdicte și așezări de șapte și opt cifre pentru clienții noștri și continuăm să folosim experiența și cunoștințele pe care le-am câștigat de-a lungul carierei noastre pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Sunați-ne la (406) 233-1302 pentru a discuta situația dvs. prin telefon, saucompletați formularul nostru online astăzi pentru a programa o consultare gratuită a cazului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.