Simon Cowell ‘Factorul X’ anulat după 17 ani, ITV confirmă

Simon Cowell merge pe Linie

Popular pe varietate

spectacolul popular de talente al lui Simon Cowell „The X Factor” a fost anulat după 17 ani, a confirmat radiodifuzorul britanic ITV.

„nu există planuri actuale pentru următoarea serie de” factorul X „în acest stadiu”, a declarat un purtător de cuvânt al ITV într-o declarație împărtășită cu Variety.

creat de Cowell,” The X Factor ” a început să fie difuzat în 2004 și 445 de episoade au difuzat peste 15 serii, ultimul fiind în 2018. Spectacolul a fost produs de Tamisa lui Fremantle și compania de producție a lui Cowell Syco Entertainment.

următoarea aventură a lui Cowell va fi testul muzical „Walk the Line” pentru platforma ITV și VOD ITV Hub.

formatul vede acte muzicale să ia pe scenă pentru a efectua, precum și un grup de judecători condus de Cowell. Primii doi interpreți ai serii se confruntă apoi cu o decizie în încercarea lor de a fi încoronați campioni — fie să meargă acasă cu un premiu în bani, fie să meargă pe linie și să joace mai departe. În cazul în care rămân în clasament și se află în fruntea clasamentului, vor trece apoi la următorul spectacol, confruntându-se cu o distribuție diferită de interpreți. Cu cât interpreții pot sta mai mult în concurs, cu atât este mai mare potul cu premii, cu o miză mare ‘stay or play’ moment la sfârșitul fiecărui spectacol. În fiecare seară, campionului actual i se va oferi un premiu cash-out și mai mare.

formatul este coprodus și co-dezvoltat de Syco Entertainment și Lifted Entertainment, parte a studiourilor ITV și echipa din spatele hiturilor ITV, inclusiv „sunt o celebritate… scoate-mă de aici!”și” Insula Iubirii.”

în februarie anul trecut (înainte ca pandemia să ducă la blocaje la nivel național în Marea Britanie), s-a anunțat că spectacolul va lua o pauză pentru 2020, dar a fost programat să revină pentru 2021.

cu toate acestea, doar câteva luni mai târziu, directorul ITV plc, Kevin Lygo, a declarat pentru Festivalul virtual de televiziune din Edinburgh că nu există nicio garanție că „factorul X” se va întoarce vreodată pe micul ecran. „Nu se întoarce cu siguranță, s-ar putea întoarce și, dacă se va întoarce, Formatul va fi modificat”, a spus el. „Simon o controlează mai mult decât noi. Când vrea să se întoarcă, cum vrea să se întoarcă? Să sperăm că putem face parte din ea.”

spectacolul de talente a fost bijuteria coroanei în Imperiul de divertisment al lui Cowell de zeci de ani. Pe lângă vânzarea formatului în întreaga lume, a rupt carierele a zeci de artiști, inclusiv One Direction, Little Mix, Leona Lewis și Olly Murs.

The Sun a fost primul care a dat vestea că emisiunea a fost anulată.

mai mult pentru a veni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.