serviciul poștal al SUA anunță ajustările Temporare propuse pentru sezonul de vârf de vacanță 2021

Aug. 10, 2021

WASHINGTON-serviciul poștal al Statelor Unite a depus astăzi o notificare la Comisia de reglementare poștală (RPC) cu privire la o ajustare temporară a prețurilor pentru produsele cheie din pachete pentru sezonul de vârf al sărbătorilor din 2021. Această ajustare temporară a ratei este similară cu cea din 2020 care anticipa creșterea cererii de pachete și de transport în sezonul de vârf, ceea ce duce de obicei la costuri suplimentare de manipulare.

prețurile planificate pentru sezonul de vârf, care au fost aprobate de guvernatorii serviciului poștal în August. 5, ar afecta prețurile la coletele competitive interne comerciale și cu amănuntul – Priority Mail Express (PME), Priority Mail (PM), First-Class Package Service (FCPS), Parcel Select, USPS Retail Ground și serviciul de returnare a coletelor. Produsele internaționale nu vor fi afectate. În așteptarea unei revizuiri favorabile de către RPC, ratele temporare vor intra în vigoare la ora 12:00, ora centrală, în octombrie. 3, 2021 și rămân în vigoare până la ora 12: 00, ora centrală, Dec. 26, 2021.

această ajustare sezonieră va alinia prețurile pentru clienții comerciali și retail ai Serviciului Poștal la practicile concurențiale. Nu sunt planificate modificări structurale ca parte a acestei inițiative limitate de stabilire a prețurilor.

„livrarea pentru America”, planul pe 10 ani al serviciului poștal pentru atingerea durabilității financiare și a Excelenței serviciilor, solicită inițiative adecvate de stabilire a prețurilor. Serviciul Poștal are unele dintre cele mai mici rate poștale poștale din lumea industrializată și continuă să ofere valori mari în transportul maritim. Aceste tarife temporare vor menține serviciul poștal competitiv, oferind în același timp Agenției Venituri pentru acoperirea costurilor suplimentare, în așteptarea creșterilor volumului sezonului de vârf, similare nivelurilor înregistrate în 2020. Veniturile suplimentare prognozate din creșterea limitată în timp vor depinde de volumul pachetelor expediate între octombrie. 3 și Dec. 26, 2021-perioada pe care Serviciul Poștal o consideră istoric sezonul său de vârf de vacanță.

modificările de preț planificate includ:

Priority Mail, Priority Mail Express, Parcel Select Ground și USPS Retail Ground:

  • $0.75 creșterea pentru PM și PME cutii forfetare și plicuri.
  • $0.25 creștere pentru zonele 1-4, 0-10 lbs.
  • $0.75 creștere pentru zonele 5-9, 0-10 lbs.
  • $1.50 creștere pentru zonele 1-4, 11-20 lbs.
  • $3.00 creștere pentru zonele 5-9, 11-20lbs.
  • $2.50 creștere pentru zonele 1-4, 21-70 lbs.
  • $5.00 creștere pentru zonele 5-9, 21-70 lbs.
serviciul poștal al Statelor Unite anunță propuneri de ajustări temporare ale ratei pentru sezonul de vârf al sărbătorilor din 2021

produs

curent

creșterea planificată

colet selectați destinația
unitate de livrare (DDU)

începe la $3.30

nici o schimbare

colet Select Lightweight (DDU)

începe de la $2.15

nici o schimbare

FCPS comercial

începe la $3.01

30 cenți

FCPS Retail

începe la $4.00

30 cenți

colet selectați ușor
(DSCF și DNDC)

începe la $2.55

colet Select DSCF

începe de la $4.84

colet Select DNDC

începe la $6.85

serviciul de returnare a coletelor

începe la $3.21

o listă completă a prețurilor comerciale și cu amănuntul poate fi găsită pe site-ul exploratorului poștal al Serviciului Poștal https://pe.usps.com/text/dmm300/Notice123.htm

RPC va revizui prețurile înainte ca acestea să intre în vigoare în octombrie. 3, 2021. Complet pilitura de preț de servicii poștale cu prețurile pentru toate produsele pot fi găsite pe site-ul RPC în secțiunea listări zilnice la prc.gov/dockets/daily. tabelele de modificare a prețurilor sunt disponibile și pe site-ul web al exploratorului poștal al Serviciului Poștal la pe.usps.com/PriceChange/Index.

planul pe 10 ani al Serviciului Poștal „livrarea pentru America” își propune să inverseze pierderile preconizate de 160 de miliarde de dolari în următorii 10 ani. Inițiativele de creștere și eficiență ale planului vor stimula fluxul de numerar și economiile pentru a face investiții de capital de 40 de miliarde de dolari în următorii 10 ani – inclusiv aproximativ 20 de miliarde de dolari către rețeaua de procesare a corespondenței și a pachetelor Serviciului Poștal, modernizarea facilităților și achiziționarea de noi echipamente de procesare.

Serviciul Poștal, în general, nu primește dolari fiscale pentru cheltuielile de exploatare și se bazează pe vânzarea de poștale, produse și servicii pentru a finanța operațiunile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.