Puteți Bea Alcool După Îndepărtarea Dinților De Înțelepciune?

îndepărtarea dinților de înțelepciune este rareori o experiență plăcută, deși, din păcate, este de fapt destul de necesară. Destul de frecvent, echipa noastră dentară din New Jersey este întrebată de pacienții noștri dacă pot bea alcool după ce li s-au îndepărtat dinții de înțelepciune. Din acest motiv, am compus următorul blog despre ce băuturi ar trebui să evitați și ce băuturi nu trebuie să vă temeți după ce ați îndepărtat dinții de înțelepciune. Vă rugăm să continuați să citiți și să discutați cu echipa noastră pentru a afla mai multe. Iată câteva dintre întrebările pe care le puteți avea:

pot bea alcool după ce mi-au fost îndepărtați dinții de înțelepciune?

după ce ți-au fost îndepărtați dinții de minte, echipa noastră dentară recomandă evitarea băuturilor alcoolice timp de cel puțin 48 de ore. În primele 24 de ore după îndepărtarea dinților de înțelepciune, gura va trebui să se odihnească și să se vindece. Aceasta include lăsarea cheagurilor de sânge să se dezvolte și mai mult pentru a se asigura că sângerarea se oprește. În plus, dacă vi s-a prescris un analgezic după îndepărtarea dinților de înțelepciune, consumul de alcool poate avea efecte secundare grave atunci când este amestecat cu aceste substanțe, motiv pentru care ar trebui să evitați absolut alcoolul cel puțin în primele 48 de ore după îndepărtare, pe lângă până când ați terminat de luat analgezicele prescrise.

ce alte băuturi ar trebui să evit după ce mi s-au îndepărtat dinții de înțelepciune?

în majoritatea cazurilor, cel mai bine este să evitați băuturile acide timp de cel puțin o săptămână, cum ar fi anumite sucuri sau alte băuturi care conțin acid citric, care pot irita grav zonele de vindecare ale gurii. Deși consumul de cafea rece este bine în termen de 24 de ore de la operație, trebuie să vă abțineți de la consumul de cafea fierbinte până la cel puțin 48 de ore după operație.

ce pot bea după ce mi s-au îndepărtat dinții de înțelepciune?

din fericire, după îndepărtarea dinților de înțelepciune, puteți bea în continuare diverse băuturi aromate fără probleme. De exemplu, milkshake-urile, sucul de mere, ghimbirul, smoothie-urile, Gatorade și multe altele sunt perfect acceptabile. Desigur, apa este, de asemenea, perfect fină și este probabil cea mai sănătoasă opțiune oricum. Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți să vă scoateți dinții de înțelepciune, vă rugăm să nu ezitați să discutați astăzi cu echipa noastră stomatologică cu experiență. Suntem aici pentru a ajuta în orice fel putem.

contactați Dental Associates of Basking Ridge

Dental Associates of Basking Ridge este o practică dentară de ultimă generație, plină de compasiune, blândă și profesională, care servește Basking Ridge, Morris & Județul Somerset. Biroul nostru este întotdeauna gata să-i întâmpine pe pacienții noștri cu un zâmbet, să-și facă timp pentru a răspunde la orice întrebări și să ofere servicii stomatologice de calitate pe care le așteaptă pacienții noștri. Vă rugăm să ne contactați pentru a programa o întâlnire. Așteptăm cu nerăbdare să vă servim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.