Peak & Off-Peak

imprimarea fină

este posibil ca unele produse energetice enumerate să nu fie disponibile în funcție de ceea ce a existat anterior la proprietate.

vă rugăm să rețineți, de asemenea, dacă s-au efectuat lucrări la sediu fără a informa TasNetworks sau Aurora Energy, acest lucru poate afecta tarifele aplicate.

toate prețurile includ GST.

puteți vizualiza broșura tarifului la energie electrică din iulie 2021 aici

taxe de întârziere și dobânzi restante

dacă contul dvs. nu este plătit până la data scadenței și nu ne-ați contactat pentru o prelungire a plății, se va percepe o taxă de întârziere de 5 USD în contul dvs. următor. De asemenea, vi se poate percepe o dobândă restante, care este stabilită de Reserve Bank of Australia și reflectă rata facturii acceptate de bancă de 90 de zile (plus 6%).

concesii

reducerea pensionarilor este finanțată de Guvernul de stat și furnizată de Aurora Energy pensionarilor eligibili.

taxe suplimentare

dacă un guvern, o autoritate de reglementare sau un distribuitor de rețea variază sau introduce o taxă, o taxă sau o taxă, este posibil să vă transmitem toate sau o parte din acestea. Tarifele pentru serviciile legate de rețea, aprobate de Autoritatea australiană de Reglementare în domeniul energiei, pot include costurile noastre rezonabile pentru organizarea unor astfel de servicii.

informații despre planul de bază

pentru informații complete despre preț, Termeni și condiții, puteți consulta programul de preț al ofertei Aurora Energy sau documentul de informare a planului de bază al Guvernului Australian energy Made easy:

  • tarif 93-timp rezidențial de utilizare (PDF)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.