Oficiul Poștal 473 examenul bateriei

examenul bateriei 473 acoperă patru grupuri ocupaționale, inclusiv:

 • City Carrier
 • rural Carrier (adăugat în 2008)
 • mail processing Clerk
 • mail Handler
 • vânzări, servicii și distribuție asociat

examinați Capitolul patru în post office Jobs pentru a vă îmbunătăți scorurile testelor și pentru a vă familiariza cu procesul și strategiile de testare, formularele de cerere, foile de răspuns și întrebările de probă. Examinarea 473 și completarea formularelor vor necesita aproximativ două ore și cincisprezece minute. Capitolul cinci prezintă un ghid complet de studiu 473 cu examene practice, inclusiv foi de răspuns eșantion.

cele patru domenii cheie de testare:

 • comparație încrucișată de adrese
 • completarea formularelor
 • memorie & codificare (serii de numere)
 • caracteristici și experiență personală

comparație încrucișată de adrese

fiecare etapă a procesului de sortare a corespondenței trebuie făcută cu precizie. Dacă fie un funcționar poștal, fie un transportator interpretează greșit o adresă, poșta este direcționată greșit sau întârziată. Prin urmare, personalul Poștal trebuie să poată spune dacă două adrese sunt identice sau dacă reprezintă două destinații complet diferite. Uneori, diferențele dintre adrese sunt subtile—mici diferențe de ortografie, de exemplu, sau cifre transpuse. Un solicitant trebuie să poată scana rapid listele de adrese din această secțiune și să facă o determinare exactă în acest sens.

 • exemplu cruce comparație Test Întrebări

formulare completare

veți fi prezentate cu diferite forme de probă și a pus întrebări despre ceea ce este de a fi introduse pe formular. De exemplu, este posibil să vi se prezinte un formular cu nouă blocuri, iar blocul 5 poate fi blocul de cod poștal. O posibilă întrebare ar fi unde ați introduce codul poștal. Răspunsul ar fi ” blocul 5.”De asemenea, ați putea fi întrebat ce tip de date intră într-o casetă specificată, cum ar fi un număr, o marcă de selectare sau un nume.

 • Exemple de formulare întrebări de testare finalizare

memorie & codificare (numere serie)

a doua porțiune a testului 473 se concentrează pe memorare. Angajații Serviciului Poștal trebuie să memoreze rutele la nivel de oraș pentru a deveni sortatori de corespondență competenți. Schemele orașelor mari pot fi foarte implicate. Angajații trebuie să fie capabili să-și memoreze rutele sau nu își pot păstra locul de muncă dincolo de probațiune. Finalizarea cu succes a acestei secțiuni poate face diferența între succes și eșec. Sistemul de memorie descris în” post Office Jobs ” vă va ajuta să treceți această secțiune și să vă îmbunătățiți abilitățile de memorie de zi cu zi. Acest sistem de memorie este ușor de stăpânit cu practica. Mulți cititori ai acestei cărți au stăpânit această tehnică de examen.

examenele poștale folosesc adesea numere duplicate în testele lor de memorie. Pot exista mai multe adrese stradale 1900-1999. Post Office Jobs de Dennis umed descrie metodele pe care le puteți utiliza pentru a memora numere și examene de probă pentru a vă ajuta să practica pentru examen. Examenele de practică din cartea post office Jobs sunt similare cu ceea ce veți vedea la teste. Examenele de practică din capitolul șase vă vor ajuta să construiți competență pentru rechemarea numărului.

 • Memorie de probă &întrebări de testare a codificării

caracteristici și experiență personală

experiență personală de lucru și caracteristici unice. De exemplu, vi se vor cere aprecieri și neplăceri, indiferent dacă aveți experiență în anumite domenii. Chiar nu vă puteți pregăti pentru această secțiune, este profilul dvs. personal și dacă răspundeți sincer la întrebări, Serviciul Poștal va putea identifica locul de muncă care se potrivește cel mai bine caracteristicilor dvs.

 • Exemple de caracteristici personale și Întrebări de testare a experienței

Ghid de studiu

vă sugerez să descărcați „Ghidul de orientare Test 473 pentru locuri de muncă majore la nivel de intrare”, publicația 60-a, direct de la serviciul poștal al SUA. Accesați https://usps.com/employment pentru a localiza această publicație. Acesta oferă o imagine de ansamblu a examenului 473 cu instrucțiuni. Pentru un examen complet de practică, cu îndrumare și modalități de a obține un scor mai mare la testul dvs., ridicați o copie a post office Jobs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.