Nicole Richie recunoaște că este prea slabă’

Nicole Richie, a cărei pierdere drastică în greutate a dat naștere speculațiilor că are o tulburare de alimentație, recunoaște că este „prea subțire” și primește tratament pentru a adăuga kilograme, într-un interviu în Vanity Fair.

„știu că sunt prea slabă acum, așa că nu aș vrea ca nicio tânără să se uite la mine și să spună:” așa vreau să arăt”,” vedeta „Simple Life”, în vârstă de 24 de ani, spune revistei în numărul său din iunie, marți la chioșcurile de ziare.

„știu că o vor face, ceea ce este un alt motiv pentru care trebuie să fac ceva în acest sens”, spune ea. „Nu sunt mulțumit de felul în care arăt acum.”

Richie de 5 picioare-1 inci a fost vizibil mai grea în 2003, când a început să filmeze” The Simple Life”, care îi prezintă pe Richie și fostul prieten Paris Hilton aruncați în locuri de muncă și responsabilități normale.

Richie, care a spus că s-a îngrășat în timpul unei perioade de reabilitare pentru dependența de heroină, spune că nu știe cât cântărește astăzi.

cu toate acestea, ea spune că obiceiurile ei alimentare sunt departe de a fi sănătoase: „Mănânc cele mai proaste alimente — brânză sărată și grăsime.”

stresul o face să-și piardă pofta de mâncare, spune ea, iar despărțirea ei în Decembrie de fostul logodnic Adam Goldstein, un DJ profesionist de club care se numește DJ am, nu a ajutat lucrurile. „Am avut o despărțire proastă și mă mănâncă înăuntru când sunt supărat de ceva”, spune Richie, care se întâlnește din nou cu Goldstein.

„sunt foarte stresat și îmi pierd pofta de mâncare, dar mă forțez să mănânc. Am încercat să pun greutatea pe drum, mâncând burritos, dar asta nu funcționa, așa că am început să văd un nutriționist și un medic”, spune Richie revistei.Dr. Jeffery Wilkins, vicepreședinte al Departamentului de psihiatrie de la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, care îl tratează pe Richie, spune că medicii „lucrează la un plan sistematic pentru a obține mai multe calorii și vom urmări și vom vedea dacă reușește.”

„dacă nu este anorexie, ea ar trebui să poată câștiga greutatea”, spune el. „Dacă ajunge să fie anorexie, o vom ajuta cu asta.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.