modalități legale de a urmări pe cineva după numărul lor de telefon

Iată un adevăr: nu există aplicații terțe care să vă permită să urmăriți pe cineva după numărul lor de telefon. Cu excepția cazului în care le-ați adăugat în aplicație și v-au permis să le urmăriți folosind numerele lor de celule sau lucrați pentru guvern și ați obținut un mandat valabil pentru a face acest lucru.

ce faci atunci? Cum le urmăriți?

4 moduri de a urmări pe cineva după numărul lor de telefon

majoritatea oamenilor sunt dispuși să plătească pentru o aplicație care promite urmărirea fără probleme, chiar să urmărească pe cineva numai după numărul lor de telefon, dar găsirea unuia bun poate fi o provocare. Dacă există o aplicație care ar putea, numai oficialii de aplicare a legii pot avea acces la un astfel de sistem, deoarece utilizarea civilă a unei astfel de aplicații poate fi considerată spionaj.

Derulați în jos pentru videoclipuri

urmărirea după numărul de telefon

Marketing Digital

dar totuși, nu este în întregime imposibil. Iată alte modalități de a urmări pe cineva după numărul lor de telefon Fără a fi nevoie să mergeți împotriva legii.

apelați furnizorul de rețea.

furnizorii de rețea stochează jurnalele de apeluri, ceea ce înseamnă că puteți pune câteva întrebări despre anumite apeluri. Cu toate acestea, acestea oferă doar orașul și statul de unde a fost efectuat apelul și acestea sunt singurele informații pe care le pot partaja chiar dacă v-ați autentificat complet contul.

de asemenea, puteți încerca să le cereți să caute numărul de telefon din sistemul lor și să verifice dacă apare ceva; adică dacă numărul de telefon este de la același furnizor. Agenții vă pot oferi nu mai mult decât numele proprietarului, dar acest lucru va fi suficient pentru a vă oferi o idee cine vă suna.

furnizor de rețea de apel

Pigeon Teller

Abonați-vă la un identificator de identificare a apelantului.

majoritatea furnizorilor de telecomunicații au un identificator special de identificare a apelantului (CNAM), dar vine cu un preț. Dar cu ceea ce plătiți, puteți identifica locația apelantului. Acesta va afișa chiar și CNAM-ul apelantului pe ecranul telefonului dvs., indiferent dacă au achiziționat un blocant CNAM, o caracteristică care ascunde numele și numărul de telefon al apelantului atunci când formează pe cineva.

utilizați instrumentul de căutare CNAM.

o altă metodă pe care o puteți utiliza pentru a urmări pe cineva după numărul său de telefon este utilizarea instrumentelor de căutare CNAM pe web. Dacă apelul a fost doar un apel robocall sau un apel operat de robot, numărul de telefon nu va afișa detalii. Dar dacă cineva îl deține, acesta va arăta numele, orașul și statul proprietarului. Cu toate acestea, este posibil ca informațiile pe care le vedeți să nu fie corecte, deci este important să verificați alte instrumente de căutare pentru a vedea dacă rezultatele se potrivesc.

Hack Telefon.

este într—adevăr posibil să urmăriți un telefon folosind un număr celular-numai dacă este al tău! Ce puteți face este să hack telefonul folosind o aplicație numită Spyzie. Ia act de faptul că aplicația va cere detalii suplimentare pentru a se asigura că telefonul este, într-adevăr, a ta.

Hacking telefon

trackimo.com

puteți trimite un mesaj text cu un link de hacking la numărul dvs. de telefon. Asigurați-vă că mesajul este convingător, astfel încât persoana care primește telefonul dvs. să facă clic pe link. Linkul se va instala automat și va funcționa în fundal. Apoi, puteți accesa informații de pe telefonul vizat. Luați notă, are o taxă de abonament de 39,99 USD pe lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.