Ministerul Finanțelor

impozitul pe venit

plata taxei de timbru

taxa de timbru este o taxă pe care trebuie să o plătiți atunci când efectuați anumite tranzacții care necesită documente legale. Actele de transport, actele de cadou, actele de ipotecă, eliberarea creditului ipotecar, eliberarea polițelor de asigurare de viață, transferul de acțiuni, actele de închiriere, sondajele de fapte, obligațiunile și orice alte fapte necesită „ștampilarea”, ceea ce înseamnă că trebuie să plătiți datoria.

  • când trebuie să plătesc taxa de timbru?
  • Cum plătesc?
  • cât costă?
  • unde pot găsi mai multe informații?

când trebuie să plătesc taxa de timbru?

trebuie să plătiți taxa de timbru atunci când cumpărați bunuri imobiliare sau o casă, achiziționați acțiuni, căutați o ipotecă sau efectuați alte tranzacții financiare. Avocatul, compania sau brokerul care este implicat în aceste tranzacții vă pot spune ce documente necesită ștampilarea.

Cum plătesc?

avocatul sau compania care tranzacționează afacerea pregătește de obicei documentele care necesită ștampilarea și va efectua plata în numele dvs. Documentele sunt prezentate Diviziei Inland Revenue de către avocat sau companie pentru ștampilarea împreună cu taxele necesare. Documentele sunt procesate și ștampilate în consecință.

cât costă?

valoarea taxei de timbru este de obicei un procent din valoarea tranzacției pe care o întreprindeți. Vă rugăm să urmați link-ul de mai jos pentru informații detaliate privind taxele de timbru.
taxe de timbru

unde pot găsi mai multe informații?

vă rugăm să contactați unul dintre birourile enumerate mai jos între orele 8: 00 și 4:00 pm de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale. Puteți vizita, de asemenea, secțiunea” taxe de timbru ” de pe site-ul web al Diviziei Inland Revenue, urmând linkul de mai jos.

taxa de timbru secțiunea
Inland Revenue Division
parter
Trinidad Casa
Edward Street
portul Spaniei
Trinidad, Indiile de Vest
Tel. (868) 623-1211-4

Biroul Regional De Sud
Inland Revenue Division
Cipero Street
San Fernando
Trinidad, Indiile De Vest
Tel. (868) 657-5775/6057

Biroul Regional Tobago
Inland Revenue Division
Dealul Sangster
Scarborough
Tobago, Indiile de Vest
Tel. (868) 639-2410/2538

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.