MacGyver: sezonul șase? Serialul TV CBS a fost anulat sau reînnoit?

Emisiune TV MacGyver pe CBS: anulată sau reînnoită pentru sezonul 6?

(foto: Mark Hill / CBS)

Vulture Watch

vulturul de televiziune urmărește emisiunea TV MacGyver pe CBS Mac și echipa încă își fac treaba? Emisiunea TV MacGyver a fost anulată sau reînnoită pentru un al șaselea sezon pe CBS? Vulturul de televiziune urmărește toate cele mai recente știri de anulare și reînnoire, astfel încât această pagină este locul pentru a urmări starea MacGyver, sezonul șase. Marcați – l sau abonați-vă pentru cele mai recente actualizări. Amintiți-vă, vulturul de televiziune vă urmărește emisiunile. Ești?

despre ce este această emisiune TV?

difuzat pe rețeaua de televiziune CBS, MacGyver Stele Lucas Till, Tristin Mays, Justin Hires, Meredith Eaton, Levy Tran, și Henry Ian Cusick. O reimaginare a seriei TV din 1985, acest spectacol se concentrează pe Angus „Mac” MacGyver (Till), un aventurier de 20 de ani. Mac este un agent operativ într-o organizație secretă din cadrul Guvernului SUA numită Fundația Phoenix. Acolo, își folosește vastele cunoștințe științifice și un talent extraordinar pentru rezolvarea neconvențională a problemelor pentru a salva vieți. În misiunile sale cu risc ridicat, Mac este ajutat de hacker Riley Davis( Mays); cel mai bun prieten al lui Mac, expert în proteze Wilt Bozer (angajează); Director de operațiuni Matty Weber (Eaton); protectorul echipei, Desi Nguyen (Tran); și Russ Taylor (Cusick), un fost operativ și manipulator militar inteligent. Sub egida Fundației Phoenix, MacGyver își asumă responsabilitatea de a salva lumea, înarmat până în dinți cu inventivitate și puțin mai mult decât gumă de mestecat și o agrafă de hârtie.

sezonul cinci evaluări

al cincilea sezon al MacGyver a avut în medie un rating de 0,51 în perioada demografică 18-49 și 4,74 milioane de telespectatori. Comparativ cu sezonul patru, aceasta a scăzut cu 24% în demo și a scăzut cu 22% în ceea ce privește spectatorii. Aflați cum MacGyver stive împotriva altor emisiuni TV CBS.

O F F I C I A L S T A T U S

MacGyver a fost anulat, deci nu va exista un al șaselea sezon. Ar putea fi reînviat într-o zi? Stay tuned pentru actualizări suplimentare.

doriți să primiți automat actualizări despre această emisiune TV?
Înscrieți-vă pentru alertele noastre gratuite prin e-mail.

Telly ‘ s Take

CBS va anula sau reînnoi MacGyver pentru sezonul șase? În timp ce acest spectacol este de obicei un interpret de mijloc pentru CBS, nu am nicio îndoială că va fi reînnoit. Voi actualiza această pagină cu evoluții de rupere. Aboneaza-te pentru alerte gratuite pe MacGyver anulare sau reînnoire știri.

4/8/21 actualizare: MacGyver a fost anulat de CBS.

MacGyver anulare& link-uri legate de reînnoire
  • rating show TV sunt încă importante. Urmați urcușurile și coborâșurile săptămânale ale lui MacGyver.
  • Verificați clasamentul pentru alte emisiuni TV CBS.
  • cum se compară ratingurile acestei emisiuni cu emisiunile TV ale altor canale?
  • găsiți mai multe știri despre serialele TV MacGyver sau alte știri despre emisiunile TV CBS.
  • explorați pagina de stare CBS și alte pagini de stare a emisiunilor TV.
  • consultați listele noastre de emisiuni TV deja anulate și încheiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.