lost in Space Sezonul 3 pe Netflix: Data lansării, episoadele și distribuția

seria Sf Netflix Lost In Space se va încheia cu cel de-al treilea sezon din decembrie – iar fanilor li s-a oferit o privire asupra finalei cu un trailer lansat recent.

publicitate

clipul de trei minute tachinează tot felul de pericole pentru întregul clan Robinson, cu prăbușiri ale navei spațiale și ceea ce pare a fi o armată extraterestră terifiantă, în timp ce Will este auzit exclamând: „poate că singura modalitate de a pune capăt acestui lucru este de a face față pericolului.”

producția serialului s-a încheiat cu aproape un an în urmă, în ianuarie 2021, iar fanii vor fi, fără îndoială, dornici să afle cum se va încheia saga spațială.

publicitate

un trailer oficial anterior teaser a arătat o fotografie a unei nave spațiale goale, și a inclus Will Robinson înregistrarea a ceea ce sună ca Jurnalul unui căpitan. „Dacă urmăriți această înregistrare, există o șansă ca lucrurile să nu funcționeze așa cum am sperat.”

potrivit sinopsisului Oficial,”mizele sunt mai mari ca niciodată și instinctele de supraviețuire ale familiei Robinson vor fi puse la testul final”.

continuă: „După un an în care au fost prinși pe o planetă misterioasă, Judy (Taylor Russell), Penny (Mina Sundwall), Will (Maxwell Jenkins) și robotul (Brian Steele într — un costum de robot) trebuie să-i conducă pe cei 97 de tineri coloniști într-o evacuare chinuitoare-dar nu înainte ca secretele să fie dezgropate care le vor schimba viața pentru totdeauna.”

bazat pe serialul favorit din anii ’60 cu același nume, Lost in Space urmărește Familia Robinson într-o misiune nefericită care îi lasă blocați în cele mai îndepărtate colțuri ale galaxiei.

ceea ce urmează este o luptă pentru supraviețuire, deoarece se luptă împotriva roboților, a penuriei de combustibil și a altor provocări care pun viața în pericol, culminând cu un șoc șocant la sfârșitul sezonului doi.

citiți mai departe pentru tot ce știm până acum despre cel de-al treilea sezon al Lost in Space.

**PERICOL, WILL ROBINSON! Spoilere pentru sezonul unu și doi de mai jos**

Lost in Space Sezonul 3 Data lansării

Netflix a confirmat că Lost in Space sezonul trei va fi lansat miercuri, 1 decembrie 2021.

seria a fost reînnoită pentru un al treilea sezon în martie 2020, Netflix confirmând, de asemenea, că sezonul viitor va fi, din păcate, ultima aventură a familiei Robinson.

anunțând reînnoirea spectacolului, showrunner-ul Zack Estrin a spus că echipa Lost In Space a privit întotdeauna povestea lui Robinsons ca pe o trilogie.

„o aventură epică de familie în trei părți, cu un început, mijloc și sfârșit clar”, a spus el. „De asemenea, merită remarcat faptul că, prin ceea ce trec aceste personaje doar încercând să supraviețuiască fiecărui episod, dacă cineva merită să-și prindă respirația înainte de următoarea misiune, este Will, Penny, Judy, Maureen, John, Don West, Dr.Smith… și robotul. Și, desigur, Debbie puiul.”

fanii operei lui Estrin au totuși noroc – el a semnat un acord pe mai mulți ani cu Netflix, astfel încât spectatorii să se poată aștepta să vadă conținut similar de la el în viitor.

pierdut în spațiu Sezonul 3 spoilere: ce se va întâmpla?

Credit: Netflix
Netflix

la sfârșitul sezonului doi Lost in Space, am văzut Familia Robinson despărțită după ce a fost atacată de un grup de roboți. Judy Robinson este lăsată să captureze o a doua navă spațială – Jupiter 2 – pentru a zbura grupul de copii în siguranță către Alpha Centauri, în timp ce părinții Robinson se luptă cu roboții cu ajutorul lor savour Bot sperietoare.

sezonul trei pare să rezolve soarta lui Maureen și John – și va urma cuplul în timp ce încearcă să-și localizeze copiii și să se reunească cu ei, în fața „șanselor copleșitoare”.

sezonul viitor va dezvălui, de asemenea, cine se află în spatele semnalului creat de om, care i-a condus pe Judy și Jupiter 2 La Fortuna – o navă spațială supravegheată de tatăl ei biologic, Grant Kelly.

spectatorii au fost, de asemenea, conduși să creadă la sfârșitul sezonului doi că ticălosul Dr. Smith, care este de fapt June Harris – un criminal mic care și-a asumat identitatea surorii sale pentru a-și lua locul pe Resolute, a murit în timp ce se sacrifica pentru a lupta împotriva roboților. Cu toate acestea, după ce eșarfa ei este văzută la bordul lui Jupiter 2, se pare că ea a supraviețuit de fapt.

sinopsisul oficial al sezonului spune: „mizele sunt mai mari ca niciodată și instinctele de supraviețuire ale familiei Robinson vor fi puse la testul final.”

continuă: „După un an în care a fost prinsă pe o planetă misterioasă, Judy (interpretată de Taylor Russell), Penny (Mina Sundwall), Will (Maxwell Jenkins) și robotul (Brian Steele într — un costum de robot) trebuie să-i conducă pe cei 97 de tineri coloniști într-o evacuare chinuitoare-dar nu înainte ca secretele să fie descoperite care le vor schimba viața pentru totdeauna.

” între timp, John și Maureen — cu Don de partea lor — trebuie să se lupte cu cote copleșitoare în timp ce încearcă să se reunească cu copiii lor. Robinsonii vor trebui să se confrunte cu provocarea emoțională de a nu fi doar pierduți — ci de a fi separați de cei pe care îi iubesc… în timp ce se confruntă cu cea mai mare amenințare extraterestră de până acum.”

dacă doriți mai multe detalii, puteți citi recenzia noastră Lost in Space Sezonul 3.

pierdut în spațiu Sezonul 3 distribuție: cine va apărea?

 pierdut în spațiu
Netflix

Familia Robinson se va întoarce din nou din nou, inclusiv Maureen interpretată de Molly Parker, actrița cunoscută mai ales pentru interpretările sale apreciate în Deadwood și House Of Cards, și John interpretat de Toby Stephens, cel mai cunoscut sub numele de ticălosul Bond în 2002 Die Another Day.

cei trei copii sunt interpretați de Maxwell Jenkins (Sense8), Taylor Russell (Waves; Escape Room) și Mina Sundwall (Freeheld; planul lui Maggie) – toți apar din nou în sezonul trei.

  • pentru cele mai recente știri și sfaturi ale experților cu privire la obținerea celor mai bune oferte din acest an, aruncați o privire la ghidurile noastre de Black Friday 2021 și Cyber Monday 2021.

Cât despre Parker Posey (You ‘ ve Got Mail), care dă o întorsătură sinistră ca răul June Harris în sezoanele unu și doi, ea se va întoarce și ea – după ce s-a părut că personajul ei a fost ucis în cursa anterioară.

alte personaje care se întorc includ Ignacio Serricchio ca Don West și Brian Steele ca robotul, în timp ce Russell Hornsby (The Hate U Give) se alătură distribuției ca un personaj nou.

trailer Lost in Space Sezonul 3

trailerul oficial al noului sezon lansat în noiembrie 2021 și prezintă un mare pericol pentru Familia Robinson – îl puteți verifica mai jos.

și puteți viziona trailerul anterior pentru Lost In Space Sezonul 3 aici.

publicitate

lost in space anotimpurile unu și doi sunt disponibile pentru streaming pe Netflix. De asemenea, puteți consulta cele mai bune seriale Netflix și cele mai bune filme Netflix pentru a vă distra sau vizitați ghidul nostru TV pentru mai multe vizionări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.