‘Law and Order: Special Victims Unit’ sezonul 23: Data lansării, distribuția, trailerul și complotul

Law & Order: Special Victims Unit (SVU) se întoarce și este pe cale să atingă cel mai mare punct de reper de până acum.

drama criminală NBC revine cu cel de-al 23-lea sezon, care va cuprinde cel de-al 500-lea episod de când a început să fie difuzat în 1999.

cu 494 de episoade până acum, piatra de hotar va fi atinsă în timpul celui de-al șaselea episod al seriei, deși în prezent nu este clar dacă va avea o poveste specială pentru a sărbători ocazia.

iată tot ce trebuie să știți despre sezonul viitor.

cel mai bun din Newsweek prin e-mail

când este legea & Ordinul: Unitatea specială a Victimelor sezonul 23 afară?

lege & ordine: SVU va reveni la casa sa de NBC, cu o premiera sezon de două ore, și va fi lansat pe canalul săptămânal după aceea.

drama crimei va avea premiera pe canal pe 23 septembrie cu episoade back-to-back „And the Empire Strikes Back” și „Never Turn your Back on Them.”

Legea și ordinea: Unitatea specială pentru victime
Terry Serpico în rolul șefului Tommy McGrath, Mariska Hargitay în rolul căpitanului Olivia Benson, Peter Scanavino în rolul procurorului adjunct Sonny Carisi în „Legea și ordinea: Unitatea specială pentru victime” sezonul 23.Bennett Raglin/NBC

cine va juca în drept & comanda: special victime unitate sezonul 23?

Mariska Hargitay se va întoarce în rolul căpitanului Olivia Benson și i se va alătura seria Ice-T obișnuită ca sergent Odafin „Fin” Tutuola.

de asemenea, revenirea în echipă este Kelli Giddish ca detectiv Clasa A 2-a Amanda Rollins și Peter Scanavino ca Ada Dominick „Sonny” Carisi, Jr.

sezonul 23 va fi ultimul pentru Jamie Gray Hyder și Demore Barnes ca detectiv clasa a 3-a Katriona „Kat” Tamin și, respectiv, șeful adjunct Christian Garland; perechea va părăsi spectacolul după premieră.

Lege & Ordine: Crimă organizată Stele Christopher Meloni și Danielle Mona Truitt va face, de asemenea, apariții ca detectiv clasa 1 Elliot Stabler și sergentul Ayanna Bell.

ce se va întâmpla în lege & ordine: Unitatea specială a Victimelor sezonul 23?

în dubla Factură, Liv și echipa vor lucra cu traficantul Sexual Dr.Catalina Machado pentru a expune un congresman, pe nume George Howard, care este implicat în infracțiuni similare.

dar politicianul, care are ochii pe președinție, nu se va opri de la nimic pentru a se asigura că echipa SVU nu—l va prinde, chiar dacă aceasta înseamnă să-i dea afară din locurile lor de muncă-sau mai rău.

detaliile a încă două episoade au fost confirmate pentru sezon, deși numărul complet de episoade nu a fost încă anunțat.

pe lângă premiera de două ore, seria va include și titlurile episoadelor „am crezut că ești de partea mea” și „încă o poveste despre două victime”.

există un trailer pentru Legea & comanda: Unitatea specială a Victimelor sezonul 23?

da, un trailer pentru sezonul 23 Din Law & Order: SVU a fost lansat, dar este axat doar pe premiera cu două facturi.

Teasing un foarte dramatic special de două ore, clipul teaser vede Liv și echipa ei încearcă să ia în jos congresmanul Howard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.