la ce oră sunt oficiale 2022 Pro Bowl rosters anunțate miercuri

rezultatele voturilor fanilor sunt în, și nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Colts RB Jonathan Taylor (alias 2021 ‘ s League-winner for you fantasy football fans) terminat ca top vot-getter pentru anul. Al doilea an de alergare a dominat pe tot parcursul sezonului, cu opt jocuri de 100 sau mai multe curți grăbite și cinci jocuri în acest sezon cu mai multe touchdown-uri marcate. După un început de sezon 0-3, Colts au revenit într-un mod puternic, în prezent în joc pentru un loc Wild Card, rămânând în același timp un joc în spatele Titanilor pentru a câștiga AFC South.

Taylor va face, fără îndoială, lista finală pentru Pro Bowl 2022, dar puteți afla care alți 87 de jucători au făcut tăierea în timpul Pro Bowl special pe rețeaua NFL miercuri.

2022 Pro Bowl roster anunțuri

Data: Miercuri, 22 decembrie
timp: 8: 00 p. m. ET
canal TV: NFL Network

selecțiile Pro Bowl roster sunt decise pe baza voturilor fanilor, a voturilor jucătorilor și a voturilor antrenorilor — fiecare grup numără pentru 1 3 din formula finală a listei. Pro Bowl 2022 va începe la 3: 00 p.m. ET pe 6 februarie 2022, urmând să aibă loc la Allegiant Stadium din Las Vegas anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.