Katy Perry, Luke Bryan și Lionel Richie se vor întoarce la American Idol’

„revistele Hearst și Yahoo pot câștiga comisioane sau venituri pentru unele articole prin linkurile de mai jos.”

s-ar putea să vă simțiți puțin albastru, deoarece finalul sezonului American Idol din luna mai a marcat sfârșitul sezonului 4 pe ABC. Dar nu vă temeți, fanii idolului: spectacolul a fost reînnoit oficial pentru sezonul 5 (cel de-al 20-lea sezon al emisiunii În general).

înainte de finalul sezonului din acest an — care a dus la încoronarea campionului Chayce Beckham — ABC a anunțat că căutarea următorului mare superstar va continua în 2022. Acestea fiind spuse, Deadline raportează că show runner Trish Kinane se retrage din poziția sa, iar producătorul executiv Megan Michaels Wolflick îi va lua locul.

ce înseamnă asta pentru spectacol? Acum, nu e clar. Dar de multe ori atunci când alergătorii de spectacol sunt comutați și/sau înlocuiți, spectacolul va arăta puțin diferit atunci când se întoarce. Curios să știi cum ar putea arăta următorul sezon al American Idol? Avem detalii cheie despre sezonul 5 mai jos:

când va începe următorul sezon al American Idol?

sursă foto: Eric McCandless
sursă foto: Eric McCandless

American Idol va reveni la ABC pentru sezonul 5 duminică, 27 februarie la 8 p.m. ET.

cine sunt judecătorii American Idol sezonul viitor?

sursă foto: Eric McCandless
credit Foto: Eric McCandless

conform unui comunicat de presă, judecătorii Luke Bryan, Lionel Richie și Katy Perry se vor întoarce cu siguranță pentru al cincilea sezon al American Idol. La fel, Ryan Seacrest va reveni ca gazdă a emisiunii.

„Luke, Katy, Lionel și Ryan sunt icoane muzicale și industriale care au devenit sinonime cu Idol pe ABC”, a declarat Rob Mills, vicepreședinte executiv, divertisment fără scripturi și Alternative, Walt Disney Television. „Puterea lor de vedetă este de neegalat, iar sprijinul lor este un cadou pentru concurenții noștri care au beneficiat profund de înțelepciunea lor în ultimele patru sezoane — și sunt gata să o facă din nou. Pe măsură ce începem un sezon important, cred că este sigur să spun că această echipă de vis și-a cimentat Oficial moștenirea pe Idol.”

când și unde vor avea loc audițiile American Idol pentru sezonul 2022?

sursă foto: Christopher Willard
credit Foto: Christopher Willard

ca în fiecare an, American Idol a căutat în toată țara pentru a găsi talente de top. Dar acum, audițiile pentru sezonul 5 sunt închise, ceea ce înseamnă că va trebui să așteptați până anul viitor pentru a încerca. Amintiți-vă, pentru a fi eligibil pentru American Idol, „trebuie să vă nașteți pe sau între 2 iunie 1992 și 15 septembrie 2006.”

povestea continuă

Cum pot viziona și transmite noul sezon al American Idol?

telespectatorii se pot aștepta să poată acorda ABC duminică și luni seara pentru a viziona noi episoade la 8 p.m. ET. La fel, noi episoade de American Idol sunt de obicei disponibile a doua zi pe ABC.com.

cei care preferă să urmărească American Idol din mers pot descărca aplicația ABC pe anumite dispozitive iOS, Android, Amazon, Apple TV, Samsung și Google Chromecast. American Idol este disponibil și pentru abonații Hulu, fuboTV sau Youtube TV.

s-ar putea să vă placă

  • un expert în curățenie explică cel mai bun mod de a curăța măștile de față după ce le purtați — Good Housekeeping

  • 35 rețete delicioase de cămară care folosesc ceea ce este deja în dulapurile și congelatorul dvs. — Good Housekeeping

  • Amish păstrează pentru ei înșiși. Și ascund un secret îngrozitor. – Cosmopolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.