Guide – Cum de a prinde Uxie, Mesprit, și Azelf în Pok Oktimon Brilliant Diamond and shining Pearl

Gardienii lacului Sinnoh se vor face cunoscuți în cursul Pok Oktimon Brilliant Diamond and shining Pearl ‘ s story, dar prinderea lor rămâne un efort opțional. Din fericire, două dintre aceste trei legendare sunt destul de simple de prins, deși al treilea va necesita puțină muncă la picioare. Citiți mai departe pentru a afla când și cum puteți adăuga acest trio de tipuri psihice la colecția dvs.

rețineți că citirea mai departe va conține câteva spoilere pentru povestea Găsită în Brilliant Diamond și Shining Pearl, ca să nu mai vorbim de jocurile originale Gen IV.

în cazul în care pentru a găsi Uxie, Mesprit, și Azelf în Pok Unktimon Brilliant Diamond și Shining Pearl

în timp ce veți trece prin casele lor în timpul călătoriei prin Sinnoh, nu va fi capabil de a prinde Uxie, Mesprit, sau Azelf până când ați oprit planul lui Cyrus de a valorifica puterea Dialga sau Palkia la stâlpul suliței. Odată ce ați învins liderul echipei Galactic, puteți să vă întoarceți la lacurile respective pentru a încerca să le prindeți. Fiecare va fi nivelul 50, așa că vin pregătit cu asta în minte!

în cazul în care pentru a găsi Uxie în Pok Unixmon Brilliant Diamond și Shining Pearl

Uxie pot fi găsite la Lake Acuity, în caverna Acuity găsit în centrul său. Puteți naviga-ți de drum acolo, introduceți, și de a salva înainte de a se apropie de Uxie pentru a începe lupta.

în cazul în care pentru a găsi Mesprit în Pok Unktimon Brilliant Diamond și Shining Pearl

Mesprit pot fi găsite la Lacul Verity, în caverna Verity la centrul lacului. După ce navighează în peșteră și se apropie de Mesprit, va fugi apoi din peșteră și va începe să rătăcească Sinnoh. Din fericire, scurta dvs. interacțiune o va înregistra în Pokul dvs.

la fel ca în cazul tuturor Pokului de roaming Unixmon, are tendința de a fugi cât mai curând posibil și de a schimba rutele pe măsură ce faceți. Zborul îl va trimite într-o locație complet diferită, așa că planificați-vă abordarea cu atenție și folosiți mișcări care împiedică evadarea (cum ar fi Mean Look) pentru a încerca să adăugați Mesprit la colecția dvs.

în cazul în care pentru a găsi Azelf în Pok Unixmon diamant strălucitor și perla stralucitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.