Google Chrome facilitează eliminarea sugestiilor URL

recenta versiune V83 a Chrome oferă destul de multe funcții și modificări noi, în special în ceea ce privește securitatea. Un mic tweak, la îndemână, deși este sosirea unui mod mult mai ușor de a șterge sugestiile URL.

ca reperat de TechDows în această ultimă versiune, există acum un simplu buton „x”, care apare de-a lungul partea de o sugestie URL. Când treceți cu mouse-ul peste ea, „eliminați sugestia” apare așa cum se arată mai jos și făcând clic pe acea opțiune face exact asta. Anterior, singura modalitate de a elimina o sugestie URL din Chrome era să apăsați Shift + Delete pe Windows sau Fn + Shift + Delete pe Mac.

există un avertisment mare pentru această funcționalitate, totuși. Dacă apare o săgeată în locul spațiului gol, pictograma „x” nu va apărea. Puteți utiliza în continuare comanda rapidă de la tastatură pentru a șterge sugestia URL din Chrome, dar versiunea mouse-ului nu va funcționa.

totuși, aceasta este o schimbare binevenită. Anterior, a fost nevoie să căutați un tutorial pentru a vedea dacă există vreo modalitate de a elimina o sugestie URL. Cu această modificare, Google a făcut mult mai ușor și mai intuitiv ștergerea sugestiilor URL pe Chrome.

 google chrome șterge elimina sugestie url

mai mult pe Google Chrome:

  • cum să eliminați sugestiile de completare automată URL în Google Chrome
  • Chrome 84 va bloca notificările intruzive, cererile de permisiune de pe site-uri abuzive
  • Google Chrome pregătește opțiunea de a lansa aplicații web progresive la pornire

FTC: Noi folosim venituri câștiga auto link-uri afiliate. Mai mult.

consultați 9to5Google pe YouTube pentru mai multe știri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.