Ghid de costuri pentru pictură în Singapore [actualizat 2021]

toate casele necesită pictură pentru a-și menține aspectul, atracția și valoarea de revânzare. Pictura poate fi una dintre cele mai eficiente modalități de a vă face casa să pară mai vibrantă și să-i schimbați atmosfera.

cu toate acestea, atunci când vine vorba de angajarea pictorilor profesioniști și achiziționarea de vopsea, poate fi confuz din cauza numărului de mărci, culori și companii din care să alegeți.

culoarea vopselei poate fi cea mai mică dintre grijile dvs., deoarece există finisaje, pete, întreținere și alte opțiuni de luat în considerare. Pentru asta, poate doriți să căutați designeri de interior care vă pot oferi idei de design și portofolii pentru a alege cel mai bun design pentru casa dvs.

închiriați o companie de pictură

costul picturii în Singapore

cât costă să pictezi 3,4,5 camere Apartament în Singapore?

tipuri de Apartament tarife
3-cameră HDB plat $600 – $1300 (și durează în jur de 1-2 zile)
4-cameră HDB plat $700 – $1500 (și durează în jur de 1-3 zile)
5-cameră HDB plat $800 – $1800 (și durează în jur de 1-3 zile)
5-Cameră executive flats $1300-$1900 (necesită 2-4 zile pentru a finaliza)

costul picturii pentru alte tipuri de locuințe

Tipul locuinței Preț Interval durată
Condo sub 1000 sq ft $900-$1300 1-4 zile
apartament 1200-1500 sq ft $1100-$1600 1-4 zile
apartament 1500-1800 sq ft $1300-$1700 2-5 zile
apartament 1800 + sq ft $1500 & mai sus 2-5 zile
apartament HDB Executive (EA) (cu un singur etaj) $900-$1700 2-4 zile
apartament HDB Executive (EA) (etaje duble) $900-$2000 2-4 zile
HDB Căsuță apartament $1000-1600 2-4days

costul pentru a picta o cameră

o cameră standard din Singapore costă între 200 și 500 USD pentru a picta. Dacă preferați să o faceți singur, costul scade în mod normal între 80 și 250 USD.

cantitatea de vopsea utilizată și numărul de ore de om necesare pentru a picta o cameră depinde în mare măsură de suprafața de acoperire-cu cât este mai mare suprafața de vopsit, cu atât este mai multă vopsea utilizată și cu atât sunt necesare mai multe ore de om.

rețineți că pot exista taxe suplimentare pentru servicii suplimentare, cum ar fi protecția, mutarea etc. Este posibil să fie nevoie să achiziționați materiale de protecție separat în locuri precum Caruselul.

pictorii pot fi angajați și pentru proiecte mai mici acasă, inclusiv:

 • Cabinet pictura sau refinisare
 • acasă exterior pictura
 • speciale texturate pictura
 • Îndepărtarea vopselei
 • punte pictura și colorare
 • gard și ușă pictura

Cost pentru a angaja pictori profesioniști

în Singapore, costul angajării unui pictor variază din cauza diferiților factori, despre care vom discuta mai jos. După ce ați citit această secțiune, veți fi mai bine educați cu privire la factorii care afectează costul angajării unui pictor profesionist.

Acasă Pictura exterior vs acasă pictura interior tarife

profesioniștii pot percepe pe baza diferitelor metode, în principal:

 1. taxă fixă(proiect)
 2. pe oră Taxa

rata estimată a pictorului se bazează de obicei pe orele de care vor avea nevoie pentru a finaliza lucrarea, plus:

 1. locație(ușurință de acces)
 2. tip (exterior vs interior)
 3. expertiză (ani în comerț, Experiență în sarcini complexe)

de obicei, este mai ieftin să pictezi un interior al casei decât exteriorul datorită suprafeței mai mici. Acesta este un ghid general, cu excepții, cum ar fi să pictezi un verandă simplă în aer liber față de pictarea tuturor pereților interiori ai unui apartament cu 5 camere.

închiriați un pictor în Singapore

considerații de aprovizionare cu pictură

este posibil să aveți niște vopsea rămasă din proiectele anterioare sau să aveți unele de rezervă pe care le-ați luat de la un vecin. În acest caz, ați putea oferi propria ofertă de vopsea pentru ca pictorul să o folosească și să economisească costul materialelor.

adevărul este că majoritatea pictorilor vă pot oferi citate separate pentru muncă și materiale, la fel ca orice alte proiecte de îmbunătățire a locuinței. Dacă decideți să cumpărați sau să utilizați materialele dvs., asigurați-vă că pictorii sunt informați în prealabil cu privire la decizia dvs. și treceți lista materialelor pe care le furnizați pictorului.

alternativ, puteți cere pictorului materialele necesare și îl puteți cumpăra în locuri precum Alibaba, Taobao sau Qoo10.

aici sunt unele dintre cele mai critice consumabile și instrumente pentru a vă ajuta să obțineți de locuri de muncă pictura:

scări

este de la sine înțeles că scările sunt o necesitate atunci când vine vorba de vopsirea caselor noastre pentru a ajunge în locuri înalte și inaccesibile. Scările sunt, de asemenea, un instrument util dacă decideți să faceți singur pictura.

majoritatea pictorilor își aduc scările pe site, astfel încât să puteți clarifica cu pictorul (dacă angajați unul) pentru a confirma că au unul pentru proiect.

mănuși și măști de față

majoritatea pictorilor profesioniști au aceste provizii gata și nu vă așteptați să le cumpărați. Probabil că trebuie să achiziționați acest lucru numai atunci când încercați să pictați singur camera, deoarece veți avea de-a face cu produse pe bază de solvenți, cum ar fi diluantul care produce vapori nocivi.

în acest caz, mănușile și măștile sunt importante, deoarece vă protejează de efectele substanțelor chimice nocive, cum ar fi iritarea pielii sau afectarea respiratorie.

găleată de vopsea

cât costă vopseaua în Singapore?

la aflarea costului unei lucrări de pictură, costul vopselei în sine este un factor semnificativ.

pentru a decide care vopsea este cea mai potrivită pentru dvs., puteți afla dacă vopseaua are funcționalități speciale (cum ar fi anti-alge, anti-mucegai) cu care aveți nevoie de ajutor în casa dvs.

prețul vopselei în Singapore depinde de câțiva factori, cum ar fi:

 1. funcții: unele vopsele au caracteristici unice, cum ar fi posibilitatea de a proteja împotriva dăunătorilor (șopârle, țânțari).
 2. inodor: deși nu este în întregime „inodor”, mirosul pe care îl produce vopseaua este mai ușor și mai puțin dăunător.
 3. ediții speciale: Unele vopsele au scopuri speciale, cum ar fi vopsea anti-mucegai, vopsea ușoară de spălare, vopsea anti-alge sau vopsea specifică acoperișului.
 4. vopsea de interior vs exterior: vopselele pot diferi, de asemenea, pur și simplu pe baza simplului fapt că sunt realizate pentru pictura exterioară sau interioară.

prețul diferitelor mărci de vopsea variază, așa că, dacă sunteți în căutarea pentru a face unele pictura DIY-te, nu ezitați să verificați următoarele costuri de vopsea de pe site-ul lor direct sau de la distribuitorii lor din Singapore:

 • vopsea Nippon
 • vopsea Dulux
 • vopsea asiatică
 • Jotun
 • ICI
 • SKK
 • Kansai

vopselele vor fi apoi diferențiate pe baza următorilor factori:

 • finisaje
 • acoperire
 • timp de uscare
 • straturi

Găsiți cele mai bune companii de pictură din Singapore

prețurile vopselei din Singapore

prețul vopselei variază ușor între mărci, iar prețurile diferă de obicei mai mult în funcție de cantitatea de vopsea pe care o cumpărați. Următoarele sunt prețurile pentru cantitatea de vopsea cumpărată:

litri de vopsea gama de prețuri
1 litru de vopsea $16 – $30
5 litri de vopsea $55 – $110 (în jur de $11 – $22 pe litru)
20 litri de vopsea $150 – $200 (în jur de $7.50 – $10 pe litru)

uneori, cea mai ieftină vopsea poate să nu vă ofere neapărat cea mai bună valoare.

când cumpărați vopsea, ceea ce doriți este să obțineți vopsea de cea mai înaltă calitate, bugetul dvs. va permite asigurarea frumuseții sale de durată.

dacă faceți un proiect DIY, veți avea nevoie de alte materiale de vopsire, cum ar fi grund, perii, role și bandă de pictor. Un pictor profesionist le are de obicei la îndemână, așa că majoritatea au nevoie de ele doar dacă faci o treabă de bricolaj.

potrivit statisticilor, vopseaua și alte consumabile reprezintă aproximativ 15% din costul total al unui pictor profesionist; costul forței de muncă contribuie la 85% din taxă.

factori care afectează costurile de vopsire în cameră

când vine vorba de vopsirea unei camere, iată câțiva factori care vă pot afecta prețul.

Dimensiunea camerei care urmează să fie vopsită

o cameră mai mare necesită mai mult timp și vopsea, ceea ce crește costurile de imprimare.

pictorii trebuie de obicei să întrebe despre dimensiunea camerei dvs. și pot chiar să vă ceară planul de etaj înainte de a începe lucrarea.

pereții texturați

pereții texturați necesită mai multă vopsea decât un perete obișnuit, neted, deoarece primul are mai multă suprafață în aceeași suprafață pătrată decât cel din urmă.

comunicați cu pictorii dvs. în prealabil dacă aveți un perete texturat, deoarece trebuie să țină cont de noua vopsea și de timpul necesar. Aceasta este o neînțelegere comună în care proprietarii de case cred că pictorii percep taxe suplimentare în mod nerezonabil, deoarece nu sunt conștienți de această diferență.

viteza pictorului

viteza pictorilor poate afecta și costurile. Unii pictori sunt mai experimentați și pot picta un perete mai repede, în timp ce alții pot dura mai mult timp.

majoritatea pictorilor pot acoperi aproximativ 100 până la 120 mp. ft. suprafața peretelui într-o oră. Acest lucru se poate schimba în funcție de textura pereților – pereții texturați, lemnul sau tencuiala pot crește timpul necesar pentru vopsire.

dacă proiectul dvs. necesită uscarea primului strat de vopsea înainte de aplicarea celui de-al doilea, va trebui să țineți cont de acest timp suplimentar.

la ce să ne așteptăm de la un antreprenor de pictură?

de obicei, majoritatea proprietarilor de case văd contractorii de pictură ca specialiști care se concentrează doar pe pictură. Cu toate acestea, unii profesioniști se specializează și în instalarea gips-cartonului, tapetarea, instalarea ușilor sau instalarea de turnare personalizată.

prin urmare, este mai bine să știți toate avantajele care vin cu angajarea unui antreprenor de pictură. În acest fel, veți putea obține o muncă de calitate efectuată de un expert autorizat. Doar asigurați-vă că serviciile de pictură vin cu toate asigurările necesare, estimările și angajamentele limită.

desigur, fiecare antreprenor profesionist de pictură va avea echipamente de siguranță adecvate. De asemenea, astfel de experți vin cu toate instrumentele de care au nevoie pentru pictura exterioară sau interioară.

se vor asigura că există o pregătire adecvată a suprafeței înainte de începerea procesului. Adesea, procesul implică lipirea, plasarea cârpelor, răzuirea sau decojirea vopselei vechi, spălarea și curățarea pereților. Uneori, trebuie să îndepărteze orice mucegai și mucegai sau să repare defecte, cum ar fi fisuri, găuri sau caneluri.

apoi, este timpul pentru șlefuirea și amorsarea suprafeței înainte de a aplica noua vopsea. După finalizarea lucrării, contractantul de pictură verifică și remediază orice defecte. Apoi este timpul pentru o curățare și evaluare a lucrării de vopsea de către contractantul de pictură și proprietarul casei.

DIY Acasă Pictura

unii dintre noi pot alege să picteze casa noastră noi înșine pentru a salva pe costul sau doar pentru satisfacția de a face acest lucru.

deși este o alternativă economică, plătiți pentru proiectul DIY în timpul suplimentar pe care îl petreceți. Poate dura de la o zi la câteva zile chiar și pentru cei cu experiență. Iată câteva sfaturi când vine vorba de pictura DIY:

 1. alegerea culorii potrivite: este de la sine înțeles, dar când vine vorba de alegerea culorii potrivite, vă recomandăm să faceți cercetări. Tonuri de pământ și neutre poate acoperi până mărci, zgârieturi și handprints. Culorile calde sau întunecate pot transforma atmosfera unei camere.
 2. cumpărarea consumabilelor potrivite pentru vopsire: pe lângă vopseaua în sine, veți avea nevoie de alte instrumente, cum ar fi grund, mănuși și măști. Aceasta include, de asemenea, materiale de protecție pentru a vă acoperi mobilierul și obiectele pentru a preveni petele sau deteriorarea vopselei.
 3. mutarea lucrurilor și a mobilierului: mutați mobilierul și obiectele departe de zona de stropire a proiectului dvs. pentru a evita orice pete nedorite.
 4. curățarea pereților de vopsit: Puteți utiliza o cârpă umedă pentru a șterge zona înainte de vopsire pentru a vă asigura că murdăria nu va fi prinsă în pereți atunci când decorați un nou strat.

retușare: retușare pe plinte și tapiterie tavan după cum este necesar după primul și al doilea strat. Atingeți orice pete de pe perete.

închiriați o companie de pictură fiabilă

costul altor zone de îmbunătățire a locuinței

puteți verifica costul angajării profesioniștilor pentru alte aspecte ale proiectului dvs. de îmbunătățire a locuinței. Unele dintre ghidurile obișnuite de cost pot fi găsite mai jos:

 • ghid de costuri pentru decorațiuni interioare
 • Ghid de costuri pentru proiectarea dormitorului
 • Ghid de costuri pentru designul interior al bucătăriei
 • Ghid de costuri pentru pereți și tavan
 • Ghid de costuri pentru instalarea și repararea pardoselilor
 • Handyman cost în Singapore
 • Top Tendințe de design Interior în Singapore
 • Ultimate Ghid de design de bucătărie în Singapore
 • lucruri să ia în considerare atunci când aleg dulap de bucătărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.