găsiți utilizatorul Facebook după adresa IP

înțelegerea adresei IP a unui utilizator Facebook

răspunsul scurt este nu, nu puteți obține adresa IP a unui utilizator Facebook prin profilul său sau prin alte mijloace prin Facebook. Ai nevoie de acces la jurnalele de server Facebook și fără interjecție legală, Facebook nu va preda aceste jurnale de server pentru oricine. Chiar dacă întrebi frumos…scuze.

răspunsul lung este da, dar va trebui să stabiliți o conexiune directă cu utilizatorul din afara Facebook. Dacă v-au trimis direct prin e-mail, puteți încerca să urmăriți e-mailul.

o altă opțiune ar fi să se conecteze direct cu ei prin anumite programe de chat, cum ar fi Skype și de a folosi un Skype Resolver. Am făcut câteva teste cu prietenii pentru a încerca să-i găsesc IP-ul prin chat-ul Facebook și, deși există oameni care susțin că acest lucru se poate face, nu am avut succes. Așa cum era de așteptat, am văzut doar adresele IP care aparțineau Facebook.

pe scurt, majoritatea oamenilor doresc adresa Protocolului de Internet a unui utilizator Facebook, deoarece utilizatorul îi hărțuiește. Nu răspundeți la aceste mesaje. Pur și simplu blocați această persoană (de obicei un profil fals) și raportați-o pe Facebook. Caz închis. Dacă vă amenință, raportați-i pe Facebook și luați în considerare implicarea forțelor de ordine locale. Ca recomandare, poate doriți să vă optimizați confidențialitatea Facebook pentru a evita orice fel de hărțuire. Cu tot mai mulți utilizatori care intră online cu Facebook, se recomandă includerea confidențialității personale și posibilitatea de a observa și de a evita aceste escrocherii pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.