Există vreo altă modalitate de a întâlni femei singure, în afară de dating online și/sau de a merge la baruri? – Quora

șeful meu și-a întâlnit soția la un curs de dans salsa. El a fost capabil de a obține câteva Stella în jos el înainte de a cere-o să danseze, care trebuie să fi ajutat, ca el este un tip foarte timid.

în momentul de față, în Marea Britanie, o mulțime de oameni sunt în vin strict dans la televizor. (Nu este ceașca mea de ceai, dar este o idee bună pentru tine aici, așa că rămâi cu mine…)

de când ‘Strictly’ a apărut la televizor, cererea pentru lecții de dans și locuri a trecut prin acoperiș. Nu mai este doar un lucru pe care îl fac bunicii bătrâni – doamnele de toate vârstele și abilitățile se adună la lecții de dans!

problema este că, în principal, doamnelor le place să danseze. Deci, de cele mai multe ori, două doamne trebuie să se împerecheze pentru un tango, iar una trebuie să fie bărbatul. Imaginați-vă încântarea lor dacă un om real, real, a fost acolo pentru a ‘fi omul’! Veți fi depășiți numeric de doamnele care doresc un partener de dans masculin.

aceasta este cheia – nu sunt destui oameni! Sunt mai multe doamne decât bărbați! M-ai înțeles?!!

Alegeți-vă locul cu atenție. De asemenea, decideți câtă energie aveți, deoarece unele dintre dansurile de tip Latin sunt mai energice, iar lucrurile precum valsurile sunt mai puțin (nu sunt expert, dar știți ce vreau să spun). Ce doamne ar putea dori să participe la ce tipuri de cursuri? De asemenea, ca și în cazul șefului meu, era extrem de important ca locul să aibă un bar. Extrem de important. Deci, locuri precum Sports & cluburile sociale ar oferi acest lucru.

acum este fericit căsătorit cu doamna pe care a cunoscut-o dansând. Nu cred că au ținut pasul cu dansul obișnuit, dar săptămâna trecută ne – a spus că a primit niște vouchere pentru soția sa de ziua ei, pentru lecții de dans-AW, vechiul romantic!

și apoi ne-a spus că și-a făcut spatele îndoind-o înapoi în timpul tangoului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.